Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Sekizinci gün beş dakika içerisinde böyleydi burda pik olmş mu kızlar ????
Burda olmamış daha canım diğerinden biraz daha koyu olması lazim. Ilk resimdeki beklediği icin rengi bozulduğundan öyle duruyo sanirim bana da 8. Gün olmuş gibi gelmişti. Ama daha erken zaten sen yapmaya devam et aynı yaptığın gibi

Evet canım senin pik olmuş inşallah bebeğin gelir :) durdukça koyulaşmış benm testim aslında hep aynı gbiler ben devam edeym yapmaya ve gün aşırı da ilişki yaşıyorm ki kaçırmaym gene de şuan kasıklarım ağrıyor herhlde ymrtlama yakındır dye umut ediyorum :) Kurdelecik Kurdelecik

Burda olmamış daha canım diğerinden biraz daha koyu olması lazim. Ilk resimdeki beklediği icin rengi bozulduğundan öyle duruyo sanirim bana da 8. Gün olmuş gibi gelmişti. Ama daha erken zaten sen yapmaya devam et aynı yaptığın gibi
Evet canım beklediği için rengi öyle çıkmış beş dakika içerisnde de hep çekmştm aslında tam koyu değil... demek ki daha olmamış devam edeym inşallah gününü tam yakalarm da gelsin bebiş :) inş hepimzn bebişleri tez vakitte bu ay gelirler sağlıkla :)

Kızlar bugün dr gittim miyom varmış ben folik asit yazdırdım hem bi muayene olim dedim 3.5 cm miyom çıktı

Kızlar bugün dr gittim miyom varmış ben folik asit yazdırdım hem bi muayene olim dedim 3.5 cm miyom çıktı
Geçmiş olsun canım gebeliği engelleyeblr gbi bşey dedi mi doktor ve ymrtan çatlamış mı?
Benm arkadaşmda da küçük bir miyom vardı ve yeni doğum yaptı

Geçmiş olsun canım gebeliği engelleyeblr gbi bşey dedi mi doktor ve ymrtan çatlamış mı?
Benm arkadaşmda da küçük bir miyom vardı ve yeni doğum yaptı
teşekkür ederimn
Yok engel değilmiş ama şunu söledi miyom mide bulantısı baş dönmesi kasik batması....yaparmış

Ben bu aydanda hiç ümitli değilim niyeyse 10 gün falan kaldı ama sanki yine sonu hüsran gibi :110: bide hamilelik belirtileri ne zaman baslarki acaba

Ben bu aydanda hiç ümitli değilim niyeyse 10 gün falan kaldı ama sanki yine sonu hüsran gibi :110: bide hamilelik belirtileri ne zaman baslarki acaba
Daha önceden de gebelk kayıplarım olduğu için az çk blyrm canım yaşadığım belirtilerimi syleyeblrm tabi kişiden kişiye değişir ...
Göğüslerde hassasiyet şişlk hatta koltk altına vuran ağrılar batmalar
Sık idrara çkma
Kasıklarda dolgunlk hissetmştm adete bkaç gün kala böyleydi
Bulantılar çok snra oluyor kese gözkmeye başladığında ben bu şeklde yaşamştm

Daha önceden de gebelk kayıplarım olduğu için az çk blyrm canım yaşadığım belirtilerimi syleyeblrm tabi kişiden kişiye değişir ...
Göğüslerde hassasiyet şişlk hatta koltk altına vuran ağrılar batmalar
Sık idrara çkma
Kasıklarda dolgunlk hissetmştm adete bkaç gün kala böyleydi
Bulantılar çok snra oluyor kese gözkmeye başladığında ben bu şeklde yaşamştm
Cnm sen naptın varmı bisi içimden bi ses hamile olduğunu soyluyor:dua:

Kızlar benim bu ovulasyon tekrar 2.cizgi silik çıkmaya başladı dün tek çizgi di hee hee yinemi yumurtluyom ki:KK76:

Kızlar benim bu ovulasyon tekrar 2.cizgi silik çıkmaya başladı dün tek çizgi di hee hee yinemi yumurtluyom ki:KK76:
Adete yakın benimde biraz belirgin olmaya başlamıştı. Zaten normalmiş lh hormonu vücudumuzda az da olsa hep çıkarmış zaten. Ama bi kaç gün daha takip et bakalim koyulasicakmi aynimi kalıcak

Cnm sen naptın varmı bisi içimden bi ses hamile olduğunu soyluyor:dua:
Keşke canım yaa keşke:dua:umarım hepimiz güzel haberler veririz birbirimize:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Cnm hala tam çift çizgi yakalayamadm yarın adetin 13.gnü olucak bakalım yne test yapıcam ama ben işimi şansa brakmadm gün aşırı devam ediyrm inş olur bu ay :dua:

Adetin kaçıncı günündesn canım ?
16. Gun bugün cnm ama geçen ay yumurtlama sonra si nerdeyse tüm belirtiler vardı akinti mide bulantısı kasik agrisi baş dönmesi halsizlik çok aşırı üşüme.....vb gibi bu ay sade ce ara sıra belim ağrıyor bide geçen ay ki gibi gaz :olamaz:pek umut yok gibi bakalim geri sayim basladi aralik 9 bat cnm ben dun cokkkk istedim cokk insaallah tez zamanda hayirlisi ile guzel haberler duyariz :anneadayı::dua:

16. Gun bugün cnm ama geçen ay yumurtlama sonra si nerdeyse tüm belirtiler vardı akinti mide bulantısı kasik agrisi baş dönmesi halsizlik çok aşırı üşüme.....vb gibi bu ay sade ce ara sıra belim ağrıyor bide geçen ay ki gibi gaz :olamaz:pek umut yok gibi bakalim geri sayim basladi aralik 9 bat cnm ben dun cokkkk istedim cokk insaallah tez zamanda hayirlisi ile guzel haberler duyariz :anneadayı::dua:
Olsun canım umudunu sakın kaybetme belki sürpriz yapar gelir mucizen :) belirtilere hiç takılma bazen belrti geç başlıyor , hiç belli olmaz güzel haberlerini beklyrm canım:dua:kaç aydır istiyorsunz cnm ?

Olsun canım umudunu sakın kaybetme belki sürpriz yapar gelir mucizen :) belirtilere hiç takılma bazen belrti geç başlıyor , hiç belli olmaz güzel haberlerini beklyrm canım:dua:kaç aydır istiyorsunz cnm ?
Cnm 2.ay denemesi bu lakin yaş var bizde işte sıkıntı orda cnm benim 2. Evliliğim iki kızım var biz ozamanlar böyle yumurtlama felan bilmezdik iki çocuğuma da hemen hamiş oldum ilk evlilligimde çok sıkıntı çektim cokkk rabbim beni bağrına basan şuan ki eşim ve ailesi için birkez daha bana güzel duyguyu yaşatsın istiyorum eşimin ilk evliliği o kadar çok istiyor ki anlatamam ya bu yaşta bir daha anne olamazsam.diye korkuyorum ne olur bana da dua et o güzel insanların yüzleri gülsün istiyorum

Ben de adet bekliyorum. Bat 3 Aralık ama düzensiz oluyorum. Tek düşüncem catlatma iğnesi ve yumurtlamadan sonra 14 gün sonra olunduğu için gecikmez diye düşünüyorum. Yumurtlamadan 2 gun sonra sanci ve kramplarim basladi. Dun biraz iyiydim. Sadece halsizlik var ve uyku hali. Hep uyumak istiyorum. Simdi de karnimda sislik,gaz ve hafif bir agri var. Ama dun test yaptim negatif cikti bekleyince zaman geçmiyor gerçekten. Hakkımızda hayırlısı. Herkes hamile kalsa alsa yavrusunu kucağına
Dua ve sure okuma sayfaları var katılmak isteyen katılsın.kimin duası kabul olur belli mi olur.

Back