- 9 Kasım 2018
- 167
- 217
- 53
Yap yap bak bakalım siliklesmis mi geç saate bırakma haa bugün yap şans bu belli olmaz[/QUOTE]
Canım senin kasik ta iğne batması gibi şeyler oldumu bende bugün böyle oluyo akinti ise hiç yok bide grip oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap yap bak bakalım siliklesmis mi geç saate bırakma haa bugün yap şans bu belli olmaz[/QUOTE]
Canım senin kasik ta iğne batması gibi şeyler oldumu bende bugün böyle oluyo akinti ise hiç yok bide grip oldum
Doğru yoldayız canım inşallah bu ay bebislerimize kavusuruzYukardaki de bugün az önce yaptım azcik siliklesti
Ayy inşallah cnm eğer bi tutarsa bütün hikayemi paylaşıcam kk daDoğru yoldayız canım inşallah bu ay bebislerimize kavusuruz![]()
Sanki adet olcak gibi sancilarim bacagima bie vuruyoKızlar hem belim hem kasigm ağrıyı bune şimdi yumurtlamadan mı acaba![]()
Evet canim geçen ay benimde öyle olmuştu çift çizgiden sonra agrım olmuştu ama biz ozamani kaçırmıştık. Ama bu ay çift çizgiden önce oldu ağrılarım ve kesildi neden öyle oldu anlayamadım. Senin tam zamanı demekki canım inşallah turarSanki adet olcak gibi sancilarim bacagima bie vuruyo
Yanı bugün ilişki mi gerekli biz bugün yola cikicaz misafirlikte olurmu hiçEvet canim geçen ay benimde öyle olmuştu çift çizgiden sonra agrım olmuştu ama biz ozamani kaçırmıştık. Ama bu ay çift çizgiden önce oldu ağrılarım ve kesildi neden öyle oldu anlayamadım. Senin tam zamanı demekki canım inşallah turar![]()
Bugün olsa iyi olur tabi canım ama misafirlikte zor tabi geçen ay bizimde misafirlikte denk gelmişti ondan kaçırdıkYanı bugün ilişki mi gerekli biz bugün yola cikicaz misafirlikte olurmu hiç![]()
Maşallah ne güzel canım Allah bağışlasın benim daha yok ilk bebegim icin uğraşıyorum. Bide bende kist vardı ameliyat oldum 2 ay oldu. Inşallah bende en yakın zamanda yaşarım o duyguyuSnigurucka kıs hadi bakalım sonuç ne olcak bi bakmışın ikimizde hamiş hehe ayy ne güzel bi duygu rabbim yine nasip eder ınsaallah ben 2 cocuk annesiyim birde düşük yaptım ama rabbim annelik duygusunu candan isteyen herkese nasip etsin o doğumdan sonra ki bebeğini görünce tüm acılarını unutuyorsun
Allah yar ve yardımcımız olsun olur be canım ınsaallah sen üzülme rabbimden işte vakti gelince hayırlısı ise verir hamiş olursun hamiş olmak değilde asıl mesele iyi anne olmakMaşallah ne güzel canım Allah bağışlasın benim daha yok ilk bebegim icin uğraşıyorum. Bide bende kist vardı ameliyat oldum 2 ay oldu. Inşallah bende en yakın zamanda yaşarım o duyguyu
Öyle tabiki canım Rabbim en iyisini bilir hepimizn hakkında hayırlısıAllah yar ve yardımcımız olsun olur be canım ınsaallah sen üzülme rabbimden işte vakti gelince hayırlısı ise verir hamiş olursun hamiş olmak değilde asıl mesele iyi anne olmak
Cnm bende 3 gun once başladım ovulasyon testine senin sanki 8.gün yumurtlama olmuş sonra çizgiler silik çıkmaya başlamış ben sabah 10.30 da yapıyorum hergun ve 2 saat öncesinde hiç bisi içmiyorum bu arada adetin başladığı birinci günden say 10.gün başla demişti eczaneci öyle yaptim hadi bakem.bebis ler sizi sevgi ile bekliyoruzMerhaba kızlar ovülasyon testini ilk defa kullanıyorum inş hepimiz olumlu sonuç alırızdikkat ettiğiniz şeyler neler ? Ben dört saat idrarı tutup ve son iki saat de sıvı alımını durduruyorum öğlen saatleri yapıyorum ama hep aynı çizgi çkıyor anlamadm yanlış mı yapıyorum , sizce kaç gün de tam çift çizgi olur testlerimi yklemeye çalışıcam.. şmdiden teşekkürler:)
Ama cnm hiç tam net iki çizgi çkmadı acaba sorunmu var diyorum sakıncası yoksa sende testlerini atarmsn ? Sabah ilk idrarlamı yapıyorsun canım ?Cnm bende 3 gun once başladım ovulasyon testine senin sanki 8.gün yumurtlama olmuş sonra çizgiler silik çıkmaya başlamış ben sabah 10.30 da yapıyorum hergun ve 2 saat öncesinde hiç bisi içmiyorum bu arada adetin başladığı birinci günden say 10.gün başla demişti eczaneci öyle yaptim hadi bakem.bebis ler sizi sevgi ile bekliyoruz