Canım sadece 9 10 11 . Günler yapmadım o da doktora gittim ultrasondan bakmıştı daha olgunlasmamisti 13. Gün yumurtam 13 mm olmuştu o yüzden boşa yapmayın dedim klomen kullandım yumurta büyütücü hap aynen bende idrarımi en az 3 4 saat tuttum ve hiç şu içmedim öğlen gibi yapmış 2 3 gibi yaptım:) 13. Gün doktor 13 mm olmuş deyince bende 13. Ve 14. Gun yapmadım daha hemn büyümez diye 15. Günden itibaren 21. Güne kadar ara vermeden yaptım:)Canım keşke hergun düzenli bi şekilde yapsaymissin ara vererek yapmissin. Adetinin 7. Günü sanki belirmeye başlamış ama arkasindan 4 gün yapmamışsın. Bide nasıl kullaniyosun testi ben mesela yapmadan önce en az 4 saat idrarimi tutuyorum ve saat 1 gibi yada akşam 8e kadar yapıyorum yani öğleden sonra yapılınca daha güzel sonuç veriyormuş. Yumurta büyütme hapları kullandinmi hiç benim yengemde pkosluydu 1 yıl doktora gitti doğru düzdün ilgilenmedi sonra doktorunu değiştirdi o doktor yumurta büyütme hapı verdi kontrolünü yaptı ve o ay hamile kaldı. Meğersem yumurtaları oluşmuyormuş o ilaçla büyüdü ve çatladılar şuan 5 aylık oldu maşallah