Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canım keşke hergun düzenli bi şekilde yapsaymissin ara vererek yapmissin. Adetinin 7. Günü sanki belirmeye başlamış ama arkasindan 4 gün yapmamışsın. Bide nasıl kullaniyosun testi ben mesela yapmadan önce en az 4 saat idrarimi tutuyorum ve saat 1 gibi yada akşam 8e kadar yapıyorum yani öğleden sonra yapılınca daha güzel sonuç veriyormuş. Yumurta büyütme hapları kullandinmi hiç benim yengemde pkosluydu 1 yıl doktora gitti doğru düzdün ilgilenmedi sonra doktorunu değiştirdi o doktor yumurta büyütme hapı verdi kontrolünü yaptı ve o ay hamile kaldı. Meğersem yumurtaları oluşmuyormuş o ilaçla büyüdü ve çatladılar şuan 5 aylık oldu maşallah
Canım sadece 9 10 11 . Günler yapmadım o da doktora gittim ultrasondan bakmıştı daha olgunlasmamisti 13. Gün yumurtam 13 mm olmuştu o yüzden boşa yapmayın dedim klomen kullandım yumurta büyütücü hap aynen bende idrarımi en az 3 4 saat tuttum ve hiç şu içmedim öğlen gibi yapmış 2 3 gibi yaptım:) 13. Gün doktor 13 mm olmuş deyince bende 13. Ve 14. Gun yapmadım daha hemn büyümez diye 15. Günden itibaren 21. Güne kadar ara vermeden yaptım:)

Kizlar bende dün ilk kez tanıştım ovulasyon ile:emir_bebek:dün c çok koyu t ona yakın koyu idi saat sabah 10.3o da yaptım bugünde aynı saatte yaptım iki eşit kırmızı çizgi şimdi ben yumurtluyomuyumn bugün mu ilişki olmali napim napim bi söyleyin tecrübeli bayanlar:KK56:

Kizlar bende dün ilk kez tanıştım ovulasyon ile:emir_bebek:dün c çok koyu t ona yakın koyu idi saat sabah 10.3o da yaptım bugünde aynı saatte yaptım iki eşit kırmızı çizgi şimdi ben yumurtluyomuyumn bugün mu ilişki olmali napim napim bi söyleyin tecrübeli bayanlar:KK56:
Resim atabiliyorsan resim at canm bende yaptım bu ay bi karsilastiriyim :)

20181122_151236.jpg
20181122_151236.jpg
20181122_151236.jpg

kızlar testleri nerden ne kadr aldin iz bende bu ay aslan pençesi kullanıcam ama aralıkta ovulasyon testi almayı dusunuyorum hergun aynı saadetlerdeki yaptinz

Cnm ben eczaneden aldım bir kutuda 2 adet vardı 10 tl
Cok pahalı almışsınız canım eczaneden almayın bence pahalı oluyo. Ben ınternetten aldim 30 adet ovu testi 2 adet gebelik testi 1 adette erken gebelik testi 30 tl. Labocuik marka bence sizde öyle alın 2 aydır kullanıyorum ve 4 tane daha kaldı bide.

Napim bugün ilişki olsunmu yani
Bugünle beraber 3 gün ilişki olsun bence canım öyle söylüyorlar garantiye almak lazım :)) gerisi Rabbime kalmış. Ben koyu olduğu gün boş geçtim dün oldu bugünude değerlendiririz artık bakalim hayırlısı

Eklentiler

• 20181120_194153.jpg
    20181120_194153.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 72
Hadi ınsaallah tutar amin:dua:cnm senin kasik ağrın varmı böle adet olcak gibi
Bu önümüzdeki 3 gün boyunca hergun yap bence yumurtlamışsın ama ne zamn çatlayacak bilmiyorsun 2 tane testin varmış fazla olsaydı bide yarin yapardın siliklesmesi lazım ki çatladığını anlayalim ne güzelde tutturmuşsun tam zamanında yapmışsın testi kaşık agrım oluyordu ama çok az böyle gaz sancısı gibi bide benim 3 gündür sadece peceteye kan geliyor çok az geçen ay leke geldi demistim doktora yumurta takibi yaptiriyorken yumurtlama kanamasidir o dedi bu ay yine oldu testimin siliklesmeye başlamasıyla beraber kan geldi başka bi belirti yaşamadım henüz 15 gün sonra gebelik testi yapcam bakalım insallah tutmuştur:) bide senin çizgilerin çok belirgin benimki o derece belirgin değil sanki

Bu önümüzdeki 3 gün boyunca hergun yap bence yumurtlamışsın ama ne zamn çatlayacak bilmiyorsun 2 tane testin varmış fazla olsaydı bide yarin yapardın siliklesmesi lazım ki çatladığını anlayalim ne güzelde tutturmuşsun tam zamanında yapmışsın testi kaşık agrım oluyordu ama çok az böyle gaz sancısı gibi bide benim 3 gündür sadece peceteye kan geliyor çok az geçen ay leke geldi demistim doktora yumurta takibi yaptiriyorken yumurtlama kanamasidir o dedi bu ay yine oldu testimin siliklesmeye başlamasıyla beraber kan geldi başka bi belirti yaşamadım henüz 15 gün sonra gebelik testi yapcam bakalım insallah tutmuştur:) bide senin çizgilerin çok belirgin benimki o derece belirgin değil sanki
Cnm 2 adet daha var testten yaparım.simdi çok çalışmak lazım cok:halay:gelsin bebelerimiz insaallah

Back