- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 36
ocaktan bu yana cnm bende istiymYok cnm ilk degil senin ilk mi ne zamandr istiyorsun bebis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ocaktan bu yana cnm bende istiymYok cnm ilk degil senin ilk mi ne zamandr istiyorsun bebis
Hayirlisi olur insaAllah hamissindir cnm ama bu kadar test yaniltmaz benceocaktan bu yana cnm bende istiym
ins cnm. ellerim ayaklarim yanio. goguslerim sis acio. hafif.batmalarim var psikolojikmi acabaHayirlisi olur insaAllah hamissindir cnm ama bu kadar test yaniltmaz bence
vala bilmiyorum cnn ama gebelik belirtisi onlar hadi bakalim hayirlisi ben umutluyum snkimins cnm. ellerim ayaklarim yanio. goguslerim sis acio. hafif.batmalarim var psikolojikmi acaba
ins cnm gidicm simdi bakalkm. allb dolu yola baktirsin. ruyamda da ikiz bebeklerim olms. pskolojim alt ustvala bilmiyorum cnn ama gebelik belirtisi onlar hadi bakalim hayirlisi ben umutluyum snkim
Hakkinda hayırlısı olsun insaAllah genelde catlatma ignesi kullananlarin yuzde 40 nda ikiz bebek olma olasiligi yüksek mevlam hakkinda hayurlisini nasip etsnins cnm gidicm simdi bakalkm. allb dolu yola baktirsin. ruyamda da ikiz bebeklerim olms. pskolojim alt ust
cnm,saglkli olsn tek ikiz onmli,deglHakkinda hayırlısı olsun insaAllah genelde catlatma ignesi kullananlarin yuzde 40 nda ikiz bebek olma olasiligi yüksek mevlam hakkinda hayurlisini nasip etsn
Elbette cnm . Sen elinde olan testi yaptin mi bgun yapacaktincnm,saglkli olsn tek ikiz onmli,degl
ptm cnmElbette cnm . Sen elinde olan testi yaptin mi bgun yapacaktin
Evet yine pozitif ilk yaptiklarin erken gebelik testi miydiy
ptm cnm
ormal gebelikti cnm. bu testte gecen aylardan kalmis yapayim dedim aksam buldmEvet yine pozitif ilk yaptiklarin erken gebelik testi miydi
Himmm tmm cnm birde kan ver bakalim nolacak gittin mi hastahaneyen
ormal gebelikti cnm. bu testte gecen aylardan kalmis yapayim dedim aksam buldm
Himmm tmm cnm birde kan ver bakalim nolacak gittin mi hastahaneye
Hadi bakalim mevlam mubarek etsin insaAllah hamissindir amingldm cnm cok heyecanlym
ins cnm ins siramda 20 daha varHadi bakalim mevlam mubarek etsin insaAllah hamissindir amin
Muayene oldun mu cnmins cnm ins siramda 20 daha var
verdim gldm kuzum. bakalim kismet artik. ins yanilmiyorumdurMuayene oldun mu cnm
Artik hayırlısı umarim bebisin seninledir sonuclar ne zaman alacankan
verdim gldm kuzum. bakalim kismet artik. ins yanilmiyorumdur
Artik hayırlısı umarim bebisin seninledir sonuclar ne zaman alacan
InsaAllah bekledigine deger :)2 de cikacak cnm. uzun bi bekleyis olck