Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Benim bugün adetimin 25. günü, ovülasyon yapmaya devam ediyorum. Tek çizgi çıkıyor:KK43: Hamile olmuş olsaydım şu sıralar ovülasyonda çift çizgi görmem gerekirdi sanırım. Tahmini yumurtlama (ve eşimle beraber olmamız) üzerinden 1 hafta geçti, sol kasığımda ara ara hafif sancı dışında hiçbir belirtim yok. Ovülasyon biraz kızarsa bi umudum olcak ama benim bu ay da olmadı herhalde:KK43: şu an o kdr üzgünüm ki anlatamam... Gideyim kan vereyim diyorum negatif desin rahatlayım boşa ümitlenip durmayım. Çok moralim bozuk
Canım yeni okuyorum da mesajları. Nedir durumlar, ovulasyon testi nasıl? Yarın kan veriyoruz :))

Giitiniz mi hastahaneye nedir sonuc test yapsaydiniz evde elinizde varsa
sabah yaptim pozitifti cnm,gordunmu bilmiom dur tekrar atayim. acile gittom yalmadilar. oglen saglik ocagina gittim gec kalmissin dediler sabah erken gelcksn dedi ebe. en son teat cnm

Eklentiler

• 20180808_101633.jpg
    20180808_101633.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 57
sabah yaptim pozitifti cnm,gordunmu bilmiom dur tekrar atayim. acile gittom yalmadilar. oglen saglik ocagina gittim gec kalmissin dediler sabah erken gelcksn dedi ebe. en son teat cnm
Acile gebelik icin gitmede midem bulaniyor basim dönuyor halsizim filan dersen gebelik testide yapiyor . Ama testler hamilesin diyor 15 gün gecmis uzerinden artik ilacin etkisi filan kalmaz

Back