- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 36
yok cnm gitmedkm,kan testine. cesaret edip gidemiom
Kan testi yaptirdiniz mi merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi yaptirdiniz mi merak ettim
Ama cnm gebelik testi pozitif cikti yarinda yapin eger yine pozitif cikarsa bence hic kacirmayin zaten bat a bisey kalmamisyok cnm gitmedkm,kan testine. cesaret edip gidemiom
yok cnm gitmedkm,kan testine. cesaret edip gidemiom
bakayom yarinda yapayim ondan sonra kan testi,yapicmAma cnm gebelik testi pozitif cikti yarinda yapin eger yine pozitif cikarsa bence hic kacirmayin zaten bat a bisey kalmamis
tatlim kac gunde vucuttan atilio igne biliomusun. senin bat ne zamanUstellik ignenin uzerinden 14 gun gecmis ignenin etkisi gitmistir coktann
10 12 gunde atiliyor cnmtatlim kac gunde vucuttan atilio igne biliomusun. senin bat ne zaman
Canım yeni okuyorum da mesajları. Nedir durumlar, ovulasyon testi nasıl? Yarın kan veriyoruz :))Benim bugün adetimin 25. günü, ovülasyon yapmaya devam ediyorum. Tek çizgi çıkıyorHamile olmuş olsaydım şu sıralar ovülasyonda çift çizgi görmem gerekirdi sanırım. Tahmini yumurtlama (ve eşimle beraber olmamız) üzerinden 1 hafta geçti, sol kasığımda ara ara hafif sancı dışında hiçbir belirtim yok. Ovülasyon biraz kızarsa bi umudum olcak ama benim bu ay da olmadı herhalde
şu an o kdr üzgünüm ki anlatamam... Gideyim kan vereyim diyorum negatif desin rahatlayım boşa ümitlenip durmayım. Çok moralim bozuk
Test yaptiniz mi acaba merak ettimtatlim kac gunde vucuttan atilio igne biliomusun. senin bat ne zaman
sabah gittim saglik,ocagi erken aliomus kanlari olmadi. simdi hastaneye gitcm cnmTest yaptiniz mi acaba merak ettim
Giitiniz mi hastahaneye nedir sonuc test yapsaydiniz evde elinizde varsasabah gittim saglik,ocagi erken aliomus kanlari olmadi. simdi hastaneye gitcm cnm
sabah yaptim pozitifti cnm,gordunmu bilmiom dur tekrar atayim. acile gittom yalmadilar. oglen saglik ocagina gittim gec kalmissin dediler sabah erken gelcksn dedi ebe. en son teat cnmGiitiniz mi hastahaneye nedir sonuc test yapsaydiniz evde elinizde varsa
Acile gebelik icin gitmede midem bulaniyor basim dönuyor halsizim filan dersen gebelik testide yapiyor . Ama testler hamilesin diyor 15 gün gecmis uzerinden artik ilacin etkisi filan kalmazsabah yaptim pozitifti cnm,gordunmu bilmiom dur tekrar atayim. acile gittom yalmadilar. oglen saglik ocagina gittim gec kalmissin dediler sabah erken gelcksn dedi ebe. en son teat cnm
gittim artk doktor kabul etmedi yarin poliklinige gel dediAcile gebelik icin gitmede midem bulaniyor basim dönuyor halsizim filan dersen gebelik testide yapiyor . Ama testler hamilesin diyor 15 gün gecmis uzerinden artik ilacin etkisi filan kalmaz
son bi tane daha buldum test onuda yarin sabah yapicm. ama bgn yotigom koyilasmis dimigittim artk doktor kabul etmedi yarin poliklinige gel dedi
Himmm artij yarin poliklinige gidip baktirirsin insaAlalh bebisin seninledir .gittim artk doktor kabul etmedi yarin poliklinige gel dedi
Evet baya baya belirginlesmeye basladison bi tane daha buldum test onuda yarin sabah yapicm. ama bgn yotigom koyilasmis dimi
ins tatlim allah seninde gonlune gore versin. guzl haberlerle gelEvet baya baya belirginlesmeye basladi
Amin cnm mevlam 2 tane verdi bana Allahima bin sükür acele etmiyorum ilk önce hic olmayanlara versin Allahim bu duyguyu tattirsin sonra bana :)ins tatlim allah seninde gonlune gore versin. guzl haberlerle gel
aa oylemi bende ilk saniorum.Amin cnm mevlam 2 tane verdi bana Allahima bin sükür acele etmiyorum ilk önce hic olmayanlara versin Allahim bu duyguyu tattirsin sonra bana :)
Yok cnm ilk degil senin ilk mi ne zamandr istiyorsun bebisaa oylemi bende ilk saniorum.