- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Üzerinden geçmiş aslında ama bilemedim ki canım umutlandırmak da istememcnm 14. gun bgn igne vurulali
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzerinden geçmiş aslında ama bilemedim ki canım umutlandırmak da istememcnm 14. gun bgn igne vurulali
bende umutlanmak istemiorum. ama yinede dusunmeden edemiormÜzerinden geçmiş aslında ama bilemedim ki canım umutlandırmak da istemem![]()
Bata kaç gün var bence kan testi güzel olurdu en azından ona göre hareket ederdin canımben
bende umutlanmak istemiorum. ama yinede dusunmeden edemiorm
Az kalmış bence kan testinde çıkar muhakkak zaten birleşmeden 1 haftaya kadar kan değerleri yükseliyormuş canım öyle duymuştum13 agustos bat. bakalim kismet cnm
h cnm agzindan bal damliyor.Az kalmış bence kan testinde çıkar muhakkak zaten birleşmeden 1 haftaya kadar kan değerleri yükseliyormuş canım öyle duymuştum![]()
Cnm sen gebelik testi yapacaktin yapmadin mia
h cnm agzindan bal damliyor.
Bugun de yap yarin buyuk ihtimalle pozitiflesir 2 adet arasi kac gün6 gün sürüyo düzenli sayılır bikaç gün değişkenlik gösteryo dün başladım yapmaya negatifdi fün adetle brlkte
14.günümdü
Doğrular canım bunlara
h cnm agzindan bal damliyor.
kuzum,yaptim aksamCnm sen gebelik testi yapacaktin yapmadin mi
ins hamileyimdir. silik cikio t cizgisi iste sabahta ysptim yine silik.Doğrular canım bunlar![]()
İnşallah hamilesindir canım haberdar et bizi dei
ins hamileyimdir. silik cikio t cizgisi iste sabahta ysptim yine silik.
tamam cnmİnşallah hamilesindir canım haberdar et bizi de![]()
Canum bu gebelik testi mi gebelik testiyse hayirli olsun hamilesinkuzum,yaptim aksam
et kuzum ilacin etkisi olurmu igneninCanum bu gebelik testi mi gebelik testiyse hayirli olsun hamilesin
Hayir cnm ignenin etkisi gecmis olmasi lazim hem ovulasyon pozitif hemde gebelik testi bence umut var ignede size alfa hcg enjekte ediliyor bu testler beta hcg yi algilar ayy hadi insaAllah kan testi verdiniz miev
et kuzum ilacin etkisi olurmu ignenin
Hem ilacin uzerinden 14 gün gecmis bu kadar surede vucutta kalmaz diye saniyorumev
Ilacin etkisi 10 ila 12 icinde geciyormus cnm sen 14.günün sanirim bana kalirsa coktan gecmistir sen en garantisi kan testi yaptir insaAllah hamissindirev
Kan testi yaptirdiniz mi merak ettimev