- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 36
ins bi uyku basio beni,anlatamam. doktora sormayi unuttmInsaAllah bekledigine deger :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ins bi uyku basio beni,anlatamam. doktora sormayi unuttmInsaAllah bekledigine deger :)
Hamilelkte olur oyle uyku basmalari cnm dktor ultrason da baktimiins bi uyku basio beni,anlatamam. doktora sormayi unuttm
bakmadi cnmHamilelkte olur oyle uyku basmalari cnm dktor ultrason da baktimi
Test sonucun ciksinda insaAlalh hamissen bakarbakmadi cnm
Ben kizima hamileyken daha hamileligi bipmiyorken uyku basmalari vardi bende ustelik testlerim negatifti hep uyku hali erken belirti olabilirbu belirtiler cok,erken degilmi cnm
ins cnm eger tesstte varsa direkt kendi doktoruma gidicmTest sonucun ciksinda insaAlalh hamissen bakar
a cok ilginc. ins bendede oyledirBen kizima hamileyken daha hamileligi bipmiyorken uyku basmalari vardi bende ustelik testlerim negatifti hep uyku hali erken belirti olabilir
InsaAllah cnm sen bi git bak belki cikmistr sonucuna
a cok ilginc. ins bendede oyledir
Cikti mi sonuc canim merak ettim insaAllah negatif degildirInsaAllah cnm sen bi git bak belki cikmistr sonucun
Cikti mi sonuc canim merak ettim insaAllah negatif degildir
cnm,bilmiom konusmadm. internetten aldm sonucDoktor gördu mu
Doktor da görsün sana detayli aciklama verir 2 gunde bir 2 katina cikmasi lazim sonucun 1 hafta sonra kendi doktoruna gidersin bi kan dha verirrsin hayirlisiylacnm,bilmiom konusmadm. internetten aldm sonuc
tamam cnm giderim bu bile yetti inan bana. en aaindan muallakta kalmicmDoktor da görsün sana detayli aciklama verir 2 gunde bir 2 katina cikmasi lazim sonucun 1 hafta sonra kendi doktoruna gidersin bi kan dha verirrsin hayirlisiyla
Mevlam tamamina erdirsin insaAllh en kisa zamanda kalp atisini da duyarsin bebisinintamam cnm giderim bu bile yetti inan bana. en aaindan muallakta kalmicm
ins cnm bakalm ne olck,sonucMevlam tamamina erdirsin insaAllh en kisa zamanda kalp atisini da duyarsin bebisinin
Hayirlisi neyse o olsun cnmins cnm bakalm ne olck,sonuc