Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12.gün pik yapmis gibi duruyorKızlar merhaba sizce hangi gün pik yapmış ve pko var bende daha devam etmelimiyim sizce
Devam etmem gerekir mi sizce ? Birde 12. Gün de mi ilişki olmalıydı yoksa 11 ve 13 de olması yeterlimidir12.gün pik yapmis gibi duruyor
11 12 13 olsa olurdu 11 13 de olmasi yeterli siliklesmeye basladiginde iliski olmasi daha munasip tbi 13.gün olmasi iyi olmusDevam etmem gerekir mi sizce ? Birde 12. Gün de mi ilişki olmalıydı yoksa 11 ve 13 de olması yeterlimidir
Doktora gorundunuz muins cnm bakalm ne olck,sonuc
kendi doktoruma gosterdm.buyuk bi ihtimal var dedi. ama kesin evet demedi. ultrasonda bakmam lazim dediDoktora gorundunuz mu
watsaptan attim ynikendi doktoruma gosterdm.buyuk bi ihtimal var dedi. ama kesin evet demedi. ultrasonda bakmam lazim dedi
Canım çok sevindim hayırlı olsun henüz yenidir o yüzden doktor da kesin konuşamamıştır önemli olan katlayarak devam etmesi Ben söylemiştim ama iğne etkisi değildir diyewatsaptan attim yni
Kesin evet demek icin biraz erkendir mevlam tamamina erdirsin insaAllah igne etkisi zaten 10 ile 12 gunde gidiyor vucuttankendi doktoruma gosterdm.buyuk bi ihtimal var dedi. ama kesin evet demedi. ultrasonda bakmam lazim dedi
Kesin evet demek icin biraz erkendir mevlam tamamina erdirsin insaAllah igne etkisi zaten 10 ile 12 gunde gidiyor vucuttan
Hayirlisi inşallah bakalım artık sağol yardım için11 12 13 olsa olurdu 11 13 de olmasi yeterli siliklesmeye basladiginde iliski olmasi daha munasip tbi 13.gün olmasi iyi olmus
Nasil hissediyorsun kendini varmi gelişme ne zaman gidecen kendi doktorunabakalim cnm artk hayirlisi olsn. ben kendimi agustos a ayarladim tekrar adet omursm baslicm tedaviye
cnm 14 agustosta tekrar kan vercm. adet olursam jemen giderim.Nasil hissediyorsun kendini varmi gelişme ne zaman gidecen kendi doktoruna
Artik ne adeti cnm hamilesin Allahin izniyle kalp atuslari icin gidersin kontrollerin icin gidersin insaAllahcnm 14 agustosta tekrar kan vercm. adet olursam jemen giderim.
bakalm cnm bilmiym,muallaktayim. ben 2 agustosta bi daha igne olmstm. ama eminm catlatma degil. bebek dusmesin die demisti,doktor kafam allk bullkArtik ne adeti cnm hamilesin Allahin izniyle kalp atuslari icin gidersin kontrollerin icin gidersin insaAllah
Agustosta yapilan igne asilama ignesi cnm bi nevi tutunma ignesi onun beta hcg ile ilgisi yoktur ama sen ara ara idrar testi yap cnm yoksa zaten negatif olurbakalm cnm bilmiym,muallaktayim. ben 2 agustosta bi daha igne olmstm. ama eminm catlatma degil. bebek dusmesin die demisti,doktor kafam allk bullk
idrar hep silik cnmAgustosta yapilan igne asilama ignesi cnm bi nevi tutunma ignesi onun beta hcg ile ilgisi yoktur ama sen ara ara idrar testi yap cnm yoksa zaten negatif olur
cift cizgi. ay vala bi belli olsada negatifmi, pozitifmi bende onumi gorsemidrar hep silik cnm
O kadar haklisin ki cnm az kaldi sabret 4 gün daha insaAllah kesin sonucu alacaksinizcift cizgi. ay vala bi belli olsada negatifmi, pozitifmi bende onumi gorsem
amin cnm amin. allah herkese nasip etsnO kadar haklisin ki cnm az kaldi sabret 4 gün daha insaAllah kesin sonucu alacaksiniz