Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhaba kızlar birşey soracktm ovulasyon testinde 5 tane var kaçıncı gün başlıyosunuz yapmaya ben bi türlü pozitifi yakalayamıyorum

20180807_013254.jpg
20180807_013254.jpg
20180807_013254.jpg

Eklentiler

• 20180807_013254.jpg
    20180807_013254.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 17
Eki Görüntüle 2176770
Benim canım ben varım:) Tam olarak söylediğin şey oluyor, tam pik yapmıyo yani ben de PKOluyum hatta geçen ay o şekilde kaçırdım, 13-14. Günde kızardı, ilk denememizdi ovülasyonu, daha kızaracak herhalde dedim ben hop birden tekrar silikleşti ve ben öylece kaçırdım. Bu ay da 16-17. Günlerde hafif kızardı bak resim atcam hatta, değerlendirdik bu sefer. Bakalım belki tutarsa diye dua ediyorum ama sen kızarınca hemen değerlendir aşırı pik olmuyo bence pko olanlarda
Evet seninde 17-18 aslında pikleşmeye çok yakın duruyor işte :anneadayı:Sanırım öyle pco bende farkettim :KK45:Bende ekleyeyim resimleri canım böyle oldu cumartesi tam dedim pik oluyor yine de cumartesi akşamı değerlendirdik pazar günü baktım silik çıktı akşamı yine değerlendirdim dün sabah yine pik olmaya başladı dün boşum bugün yeniden yapacağım zaten gün aşırı deniyorum her halükarda da denk gelsin o güne isterim tabi yumurtluyorsam pconun durumu da bu yumurtlama sıkıntısı işte :KK51:Bende 11.günden itibaren yapmaya başladım 21.gün henüz yapmadım saat 11i bekliyorum sana da 14.günden itibaren sırasıyla ekliyorum :KK15:
WhatsApp Image 2018-08-03 at 11.08.40.jpeg
WhatsApp Image 2018-08-07 at 08.37.47.jpeg

Evet seninde 17-18 aslında pikleşmeye çok yakın duruyor işte :anneadayı:Sanırım öyle pco bende farkettim :KK45:Bende ekleyeyim resimleri canım böyle oldu cumartesi tam dedim pik oluyor yine de cumartesi akşamı değerlendirdik pazar günü baktım silik çıktı akşamı yine değerlendirdim dün sabah yine pik olmaya başladı dün boşum bugün yeniden yapacağım zaten gün aşırı deniyorum her halükarda da denk gelsin o güne isterim tabi yumurtluyorsam pconun durumu da bu yumurtlama sıkıntısı işte :KK51:Bende 11.günden itibaren yapmaya başladım 21.gün henüz yapmadım saat 11i bekliyorum sana da 14.günden itibaren sırasıyla ekliyorum :KK15:
Eki Görüntüle 2176901 Eki Görüntüle 2176902
Nehircim bence senin de benim gibi, ama olacak yani bu şekilde de ben inanıyorum illa ikincinin aşırıııı koyu olması değil, en yükselip silikleşmeye başladığı an önemli. Zaten en yükseldiği zaman 24 saat için yumurtlayacağını gösterirmiş ya, o yüzden sen bu şekilde değerlendirmeye devam et. Yakalıcaz inşallah PKO zaferi olacak:)

Nehircim bence senin de benim gibi, ama olacak yani bu şekilde de ben inanıyorum illa ikincinin aşırıııı koyu olması değil, en yükselip silikleşmeye başladığı an önemli. Zaten en yükseldiği zaman 24 saat için yumurtlayacağını gösterirmiş ya, o yüzden sen bu şekilde değerlendirmeye devam et. Yakalıcaz inşallah PKO zaferi olacak:)
Amin inşallah canım bu ay kürler falanda yaptım vücut dengesizleşti aslında :KK70:Geçen ay akıntıyla farketmiştim bu ay olmadı :KK51:

Back