Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

cnm ilk bastaki 5 gun once digeri de bgn haptm
Ya kopkoyu cıkmıs bence sanki olabilir hamilelik ama smdi burdan ümitlendirmek de istemiorum:/ arkadasın dediği gibi canım yarın da bi yap yine böyleyse güzel bi haber geliyo gibi:) :) kan versen aslında daha kesin, cünkü zaman da gecti diyosun catlamanın üzerine, hadi insallah güzel haberlerini bekliyoruz bize de umut ol:)

bennde ovulasyıonn ile hamileliğimi 6öğrenndim ilk defa ovulasyonn kullanndım ekiminn 7 sinnde ve poziştif çıktı bnnde tamm dedim hamileyim adetiminn 20. günüydü her ihtimale karşı eşimle ilşki oldu sonnra ertesi günn yaptım yinne pozitif yinne yaptım pozitif doktora gittim kann verdim negatif çıktı dedi dedim heralde iki kere yumurtladım adetme 6 günn vardı ve adet günnü yaptım yine pozitifti gebelik testi negatif çıktı dedim geç yumurtladım 14. günnü bekledim artık herşeydenn umudu kestim adetimş bekliyordum adetminn 35.günnü elimde gebelik testi vardı çıkacak umuduyla yapmadım amann yapayım dedim ve pozitif çıktı g6özzlerime inanamadım ertesi günn hastahanneye gittim ve kannda da pozitif su an kizim 2 yasinda uzulmeyin Rabbim en umutsuz oldugunuz anda gönderiveriyor mucizeyi benim oyle olmustu :) insaAllah sizinde cok.beklemeden ögenirsiniz hayirlisiyla

bennde ovulasyıonn ile hamileliğimi 6öğrenndim ilk defa ovulasyonn kullanndım ekiminn 7 sinnde ve poziştif çıktı bnnde tamm dedim hamileyim adetiminn 20. günüydü her ihtimale karşı eşimle ilşki oldu sonnra ertesi günn yaptım yinne pozitif yinne yaptım pozitif doktora gittim kann verdim negatif çıktı dedi dedim heralde iki kere yumurtladım adetme 6 günn vardı ve adet günnü yaptım yine pozitifti gebelik testi negatif çıktı dedim geç yumurtladım 14. günnü bekledim artık herşeydenn umudu kestim adetimş bekliyordum adetminn 35.günnü elimde gebelik testi vardı çıkacak umuduyla yapmadım amann yapayım dedim ve pozitif çıktı g6özzlerime inanamadım ertesi günn hastahanneye gittim ve kannda da pozitif su an kizim 2 yasinda uzulmeyin Rabbim en umutsuz oldugunuz anda gönderiveriyor mucizeyi benim oyle olmustu :) insaAllah sizinde cok.beklemeden ögenirsiniz hayirlisiyla
Üzerine de baya zaman geçmiş ama, acaba ilişkinin üzerinden kaçıncı gün gibi çıkmıştı ovülasyon testinde hatırlıyor musunuz??

ins
Yarinda tekrar yapin eger yine pozitifte muhtemelen hamile olabilirsiniz benimde 7 gün ust uste pozitif cikti adet8m 9 gün gecikti anca testte hamileligi gördüm acele etmeyin gebelik testi icin adetiniz gecikince kan testi ile ogrenebilinirsiniz insaAllah hamissinizdir
cnm fazla umiflenmekte istemiorum ama ins allah,yuzumuzu guldursjn hep,beraber

k
Ya kopkoyu cıkmıs bence sanki olabilir hamilelik ama smdi burdan ümitlendirmek de istemiorum:/ arkadasın dediği gibi canım yarın da bi yap yine böyleyse güzel bi haber geliyo gibi:) :) kan versen aslında daha kesin, cünkü zaman da gecti diyosun catlamanın üzerine, hadi insallah güzel haberlerini bekliyoruz bize de umut ol:)
orkuyorum cnm,negatf sonucu alirim die

Benim bugün adetimin 25. günü, ovülasyon yapmaya devam ediyorum. Tek çizgi çıkıyor:( Hamile olmuş olsaydım şu sıralar ovülasyonda çift çizgi görmem gerekirdi sanırım. Tahmini yumurtlama (ve eşimle beraber olmamız) üzerinden 1 hafta geçti, sol kasığımda ara ara hafif sancı dışında hiçbir belirtim yok. Ovülasyon biraz kızarsa bi umudum olcak ama benim bu ay da olmadı herhalde:( şu an o kdr üzgünüm ki anlatamam... Gideyim kan vereyim diyorum negatif desin rahatlayım boşa ümitlenip durmayım. Çok moralim bozuk

KIZLAR MERHABA BENDE BİRŞEY SORUCAM BENDE OVİ TESTİ KULLANIYORUM AMA 2. ÇİZGİM TAM ANLAMIYLA KOYULAŞMIYOR MU ACABA YUMURTLAMA MI OLMUYOR

Benim bugün adetimin 25. günü, ovülasyon yapmaya devam ediyorum. Tek çizgi çıkıyor:KK43: Hamile olmuş olsaydım şu sıralar ovülasyonda çift çizgi görmem gerekirdi sanırım. Tahmini yumurtlama (ve eşimle beraber olmamız) üzerinden 1 hafta geçti, sol kasığımda ara ara hafif sancı dışında hiçbir belirtim yok. Ovülasyon biraz kızarsa bi umudum olcak ama benim bu ay da olmadı herhalde:KK43: şu an o kdr üzgünüm ki anlatamam... Gideyim kan vereyim diyorum negatif desin rahatlayım boşa ümitlenip durmayım. Çok moralim bozuk
canim senin gibi olup kanda cikanlar var. icini rahat tut

canim senin gibi olup kanda cikanlar var. icini rahat tut
Allahım inşallah öyledir. Sizce ne zaman kan testi vermeliyim? (Eğer döllenme olduysa) Üzerinden tahmini 7 gün geçti, beklenen adetime de 7 gün fln var, yarın gitsem mi hastaneye ne dersiniz:dua:

Allahım inşallah öyledir. Sizce ne zaman kan testi vermeliyim? (Eğer döllenme olduysa) Üzerinden tahmini 7 gün geçti, beklenen adetime de 7 gün fln var, yarın gitsem mi hastaneye ne dersiniz:dua:
Bence en guzeli adetini bekle benim adetim 9 gün gecikmesine ragmen kandaki degerim 39.68 di hayal kirikligina ugramamak icin adet gecikmesini bekleyin derim

Arkadaşlar aranızda pco rahatsızlığı olup ovülasyon testi yapan var mı ? merak ettiğim acaba bizde hiç koyulaşmadan hafif şekilde de yumurtlama görünüyor mu benim tam pik olacak gibi yarımdı sonra silikleşti sonraki gün tekrardan pik olmaya çalışıyor yani beyni döndü mübarek kistlerden mi acaba doktor gayet iyi demişti 1-2 hafta önce duruma ama muayene ederek :confused:

49EB19A7-3679-4CAB-89C0-33D77288B3BD.jpeg
Arkadaşlar aranızda pco rahatsızlığı olup ovülasyon testi yapan var mı ? merak ettiğim acaba bizde hiç koyulaşmadan hafif şekilde de yumurtlama görünüyor mu benim tam pik olacak gibi yarımdı sonra silikleşti sonraki gün tekrardan pik olmaya çalışıyor yani beyni döndü mübarek kistlerden mi acaba doktor gayet iyi demişti 1-2 hafta önce duruma ama muayene ederek :confused:
Benim canım ben varım:) Tam olarak söylediğin şey oluyor, tam pik yapmıyo yani ben de PKOluyum hatta geçen ay o şekilde kaçırdım, 13-14. Günde kızardı, ilk denememizdi ovülasyonu, daha kızaracak herhalde dedim ben hop birden tekrar silikleşti ve ben öylece kaçırdım. Bu ay da 16-17. Günlerde hafif kızardı bak resim atcam hatta, değerlendirdik bu sefer. Bakalım belki tutarsa diye dua ediyorum ama sen kızarınca hemen değerlendir aşırı pik olmuyo bence pko olanlarda

Back