Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

arkadaşlar merhaba,
bu ay ovulasyon takibi denedim. test sonucuna göre ard arda 3 gün ilişki oldu. 1.sinde sabah ve akşam iki çizgi de çıktı, 2.sinde sabah iki çizgi de tam koyuydu ama akşam silikleşti ve akşam sanırım çatlama oldu, çünkü akıntı içinde hafif kan geldi. 3. günde iki çizgi de silikti. ancak bu 3 günlük çalışma sonrasında kasığımda ağrı olmaya başladı. benzer durum yaşayanlarınız var mı? inşallah bu ay tutsun :)

bu arada çalışmalar döngümün 10-11-12. günleri idi. şu an 15. günümdeyim.

Kızlar merhaba,
Gerçekten artık o kadar kafam karışık ki:/ Geçen ay ilk defa ovulasyon testi yapmaya başladım. 13-14üncü günler biraz koyulaştı ama T C'den daha koyu değildi, ben de demek ki bikaç güne daha koyulaşacak dedim ama yok silikleşti silikleşti ben de herhangi kaçırdım asıl günü ve adet oldum:( Bu ay tekrar başladım bu sefer 16 günden başlayarak koyulaştı ama 17. gün bi değişik yarısı koyu yarısı açık gibi. 16-17-18. gün eşimle beraber olduk. Bi de ayıptır söylemesi orası o kadar ıslak ki, ve ben de o kadar istekliyim ki anlatamam. Doktor bi kere demişti kendinden de anlarsın cinsel isteğin artar yumurtlama zamanı diye. Fotosunu da paylaşıyorum, bilenler Allah rızası için bi yorum yapabilir mi?

4p.jpg

Kızlar merhaba,
Gerçekten artık o kadar kafam karışık ki:/ Geçen ay ilk defa ovulasyon testi yapmaya başladım. 13-14üncü günler biraz koyulaştı ama T C'den daha koyu değildi, ben de demek ki bikaç güne daha koyulaşacak dedim ama yok silikleşti silikleşti ben de herhangi kaçırdım asıl günü ve adet oldum:KK43: Bu ay tekrar başladım bu sefer 16 günden başlayarak koyulaştı ama 17. gün bi değişik yarısı koyu yarısı açık gibi. 16-17-18. gün eşimle beraber olduk. Bi de ayıptır söylemesi orası o kadar ıslak ki, ve ben de o kadar istekliyim ki anlatamam. Doktor bi kere demişti kendinden de anlarsın cinsel isteğin artar yumurtlama zamanı diye. Fotosunu da paylaşıyorum, bilenler Allah rızası için bi yorum yapabilir mi?

Eki Görüntüle 2174275
Merhaba, bence cok güzel değerlendirmişsiniz :) inşallah tutmustur. Biz de ilk defa bu ay ovulasyon takibi ile çalıştık. 10-11-12. Gün değerlendirdik biz de. Sanırım erken yumurtladım. Şu an 18. günüm ve sabırsızlıkla bekliyorum :) bat 12 ağustos nasıl dayancam bilmiyorum :) sizin ne zaman bat?

Merhaba, bence cok güzel değerlendirmişsiniz :) inşallah tutmustur. Biz de ilk defa bu ay ovulasyon takibi ile çalıştık. 10-11-12. Gün değerlendirdik biz de. Sanırım erken yumurtladım. Şu an 18. günüm ve sabırsızlıkla bekliyorum :) bat 12 ağustos nasıl dayancam bilmiyorum :) sizin ne zaman bat?

yaaa oley kendime arkadaş buldum:) Benim de tahmini 12- 13 Ağustos, heyecanla bekliyorum. Biz ilk geçen ay başladık ovulasyonla, ama çok kopkoyu olmayınca kaynadı ve hüsranla sonuçlandı, inşallah bu ay yüzümüz güler. Amin çok amin, beraber bekleyelim bakalım günümüz de aynıymış:KK5: Kendinizde herhangi bi değişiklik hissediyor musunuz peki? Ben bazen ufak tefek batma gibi bişeyler hissediyorum ama burdan okuduğum kadarıyla herkes Battan önce belirti olmaz yazmış, herhalde psikolojik:)

yaaa oley kendime arkadaş buldum:) Benim de tahmini 12- 13 Ağustos, heyecanla bekliyorum. Biz ilk geçen ay başladık ovulasyonla, ama çok kopkoyu olmayınca kaynadı ve hüsranla sonuçlandı, inşallah bu ay yüzümüz güler. Amin çok amin, beraber bekleyelim bakalım günümüz de aynıymış:KK5: Kendinizde herhangi bi değişiklik hissediyor musunuz peki? Ben bazen ufak tefek batma gibi bişeyler hissediyorum ama burdan okuduğum kadarıyla herkes Battan önce belirti olmaz yazmış, herhalde psikolojik:)
Yaa evet ben de cok sevindim. Birlikte bekleyelim :) takma kafana,bekleme diyorlar ama olmuyor ki, ne mümkün. Gün sayıyorum resmen. Bu ay cok umutluyum ama gecen ay da umutluydum. Ovulasyon takibi yapmamıstım ama. Olmadı. Bu ay inşallah hayırlsıyla:) bende mide bulantısı oldu bugün, ama sanırım stresten, genelde stres olduğumda afedersin böğürme şeklinde bulanıyor :) batma böyle alttan alttan oldu. Bi de az önce göbekten bi batma oldu :) aslında biliyorum belirtilere cok erken. Sabah ilk idrarla ovulasyon testi yaptım, silik çıktı 2. Çizgi. Bakalım belki ara ara yaparım bu 10 günlük bekleyişte:)

Yaa evet ben de cok sevindim. Birlikte bekleyelim :) takma kafana,bekleme diyorlar ama olmuyor ki, ne mümkün. Gün sayıyorum resmen. Bu ay cok umutluyum ama gecen ay da umutluydum. Ovulasyon takibi yapmamıstım ama. Olmadı. Bu ay inşallah hayırlsıyla:) bende mide bulantısı oldu bugün, ama sanırım stresten, genelde stres olduğumda afedersin böğürme şeklinde bulanıyor :) batma böyle alttan alttan oldu. Bi de az önce göbekten bi batma oldu :) aslında biliyorum belirtilere cok erken. Sabah ilk idrarla ovulasyon testi yaptım, silik çıktı 2. Çizgi. Bakalım belki ara ara yaparım bu 10 günlük bekleyişte:)
Tamam beraber bekliyoruz:):) Ben de ovulasyon yapmaya devam ediyorum bazen ondan bile anlaşılıyomuş ya:D yani her yolu deniyoruz. Ama napalım çok hevesli ve çok heyecanlı. İnşallah bu ay ikimiz de hamile kalırız karnımızda da beraber büyütürz:) benim de gögsüler sanki cok az dolgunlaştı gibi, bi de kasıkta çok hafif batma var gibi ama dediğin gibi geçen ay da çok umutluydum sanki hissettm fln diyodum ama olmadı, bu aykiler de psikolojik muhtemelen ama olsun umudu da güzel... gelişmelerden haberder olalım:)

Tamam beraber bekliyoruz:):) Ben de ovulasyon yapmaya devam ediyorum bazen ondan bile anlaşılıyomuş ya:KK70: yani her yolu deniyoruz. Ama napalım çok hevesli ve çok heyecanlı. İnşallah bu ay ikimiz de hamile kalırız karnımızda da beraber büyütürz:) benim de gögsüler sanki cok az dolgunlaştı gibi, bi de kasıkta çok hafif batma var gibi ama dediğin gibi geçen ay da çok umutluydum sanki hissettm fln diyodum ama olmadı, bu aykiler de psikolojik muhtemelen ama olsun umudu da güzel... gelişmelerden haberder olalım:)
Ya bende umutluyum ama bu akşam bi umutsuzluğa kapıldım. Karnımda bi ağrı, regl olacak gibi ama daha 10 gün var. Gec olduğum oldu ama erken hiç olmadım. Zaten bu kadar erken olursam anormal ama stresten her şey olur :) ne biliyim bi moralim bozuk. 8 aydır deniyoruz, sanki hiç olmayacakmıs gibi geliyor. Dedim ya karmasık bir ruh halindeyim.

İnşallah diyorum dualarına. Sağlıkla hamile kalmak, kucağımıza almak, büyütmek ve güzel günler nasip eder inşallah Allahım.

Ya bende umutluyum ama bu akşam bi umutsuzluğa kapıldım. Karnımda bi ağrı, regl olacak gibi ama daha 10 gün var. Gec olduğum oldu ama erken hiç olmadım. Zaten bu kadar erken olursam anormal ama stresten her şey olur :) ne biliyim bi moralim bozuk. 8 aydır deniyoruz, sanki hiç olmayacakmıs gibi geliyor. Dedim ya karmasık bir ruh halindeyim.

İnşallah diyorum dualarına. Sağlıkla hamile kalmak, kucağımıza almak, büyütmek ve güzel günler nasip eder inşallah Allahım.

Yok yok umutsuzluğa kapılmayalım hiç, o gelmesi gereken en doğru zamanı bilip onu bekliyor diye düşünüyorum. En kısa zamanda yüzümün gülecek inşallah... Batlara kaldı 9-10 gün. Bikaç gün sonra belki ovülasyon testinden belli olur ama o da kesin bi bilgi değil tabi. Çok irdelememek, rahat olmak lazımmış da olamıyoruz ki:)

Yok yok umutsuzluğa kapılmayalım hiç, o gelmesi gereken en doğru zamanı bilip onu bekliyor diye düşünüyorum. En kısa zamanda yüzümün gülecek inşallah... Batlara kaldı 9-10 gün. Bikaç gün sonra belki ovülasyon testinden belli olur ama o da kesin bi bilgi değil tabi. Çok irdelememek, rahat olmak lazımmış da olamıyoruz ki:)
Evet nasıl zaman gecireceğimi şaşırdım. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim işim çok yoğun ama sürekli aklıma bu mevzu geliyor. Eve gelince elimde telefon sürekli bi araştırmalar bişeyler okumalar :) evet bakalım bugünü saymazsak 8 gün kaldı :) hatta test yapmak için 6-7 gün kaldı bile diyebiliriz:) bende durum bu sende nasıl :)

Evet nasıl zaman gecireceğimi şaşırdım. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim işim çok yoğun ama sürekli aklıma bu mevzu geliyor. Eve gelince elimde telefon sürekli bi araştırmalar bişeyler okumalar :) evet bakalım bugünü saymazsak 8 gün kaldı :) hatta test yapmak için 6-7 gün kaldı bile diyebiliriz:) bende durum bu sende nasıl :)
Gerçekten ortak yanımız çok, ben de çok yoğun bir işte çalışıyorum:) Gün içinde bazen tamamen aklımdan çıkıyo ama akşamları sürekli forum okumaca. 1 hafta önce kaşlarımı aldırmıştım, son bikaç günde öyle bi çıktılar ki anlatamam fışkırdı sanki, adete de daha var, onu bile oraya bağlıcam utanmasam... Ovülasyon testi yapmaya da devam ediyorum, bugün yaptım bembeyaz nerdeyse... beklemeye devam yani kısacası:) haaa bi de son olarak cok gazım varmıs gibi hissediyorum, klimadan da olabikir tabi ama ben yine oraya bağlamayı tercih ediyorum

Gerçekten ortak yanımız çok, ben de çok yoğun bir işte çalışıyorum:) Gün içinde bazen tamamen aklımdan çıkıyo ama akşamları sürekli forum okumaca. 1 hafta önce kaşlarımı aldırmıştım, son bikaç günde öyle bi çıktılar ki anlatamam fışkırdı sanki, adete de daha var, onu bile oraya bağlıcam utanmasam... Ovülasyon testi yapmaya da devam ediyorum, bugün yaptım bembeyaz nerdeyse... beklemeye devam yani kısacası:) haaa bi de son olarak cok gazım varmıs gibi hissediyorum, klimadan da olabikir tabi ama ben yine oraya bağlamayı tercih ediyorum
:)) heyecanlı bekleyişimiz mutlulukla devam eder inşallah, 9 ay sonunda kucağımıza alıp bir ömür sağlıklı ve huzurlu oluruz :)

beni
benimde 14 agustos bat ins gzlhaberler alalim

Heyecanla bekliyoruz:KK66: haftaya cuma fln kan testi versem mi diyorum en azından bişey çıkmazsa boşa heves etmeyim netleşsin diye ama emin olamıyorum çok mu erken.. kendinizde değişikler hiisediyor musunuz???
cnm bende kasik agrilari var. cok azda gogsm acio ama goguslrde kist var ona bagliyorm. az once ovulasyon yptim cift cizgiydi

cnm bende kasik agrilari var. cok azda gogsm acio ama goguslrde kist var ona bagliyorm. az once ovulasyon yptim cift cizgiydi
Allahım inşallah hamilesindir:nazar: benim eğer bu ay bişey olduysa tahmini döllenme tarihinden 1 hafta fln geçti, ara ara sol kasığımda hafif sancı oluyo ama hafif yani öyle aşırı bişey yok:/ gögüslerimde de bişey yok:( yine de umudum var, Allahım boş çevirmesin amin

Allahım inşallah hamilesindir:nazar: benim eğer bu ay bişey olduysa tahmini döllenme tarihinden 1 hafta fln geçti, ara ara sol kasığımda hafif sancı oluyo ama hafif yani öyle aşırı bişey yok:/ gögüslerimde de bişey yok:KK43: yine de umudum var, Allahım boş çevirmesin amin
cnm ilk bastaki 5 gun once digeri de bgn haptm

Eklentiler

• 20180805_232333.jpg
    20180805_232333.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 39
cnm ilk bastaki 5 gun once digeri de bgn haptm
Yarinda tekrar yapin eger yine pozitifte muhtemelen hamile olabilirsiniz benimde 7 gün ust uste pozitif cikti adet8m 9 gün gecikti anca testte hamileligi gördüm acele etmeyin gebelik testi icin adetiniz gecikince kan testi ile ogrenebilinirsiniz insaAllah hamissinizdir

Yarinda tekrar yapin eger yine pozitifte muhtemelen hamile olabilirsiniz benimde 7 gün ust uste pozitif cikti adet8m 9 gün gecikti anca testte hamileligi gördüm acele etmeyin gebelik testi icin adetiniz gecikince kan testi ile ogrenebilinirsiniz insaAllah hamissinizdir
tatlim bgn 11. gunum ignede heyecandan yapim dedim. testler dede 5 gun ara verdim ama yine boyle

Back