- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
catlayinca siliklesiyor bendemi problem cr bende cikmiyor hep silikcatlayinca tek cizgimi oluyor cnm. benim de testler cok yogun kirmizi
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
catlayinca siliklesiyor bendemi problem cr bende cikmiyor hep silikcatlayinca tek cizgimi oluyor cnm. benim de testler cok yogun kirmizi
cnm,soyle bende de hep silikti. catlatma ignesi vuruldum carsamba sanirim ondan kaynaklicatlayinca siliklesiyor bendemi problem cr bende cikmiyor hep silik![]()
bende vuruldum dun ama yine bugun silikcnm,soyle bende de hep silikti. catlatma ignesi vuruldum carsamba sanirim ondan kaynakli
adi ne ilacinbende vuruldum dun ama yine bugun silik
elki testten de olabilir. benim hemen hemen ikiside koyuEki Görüntüle 2173081
benimde boyle
canim pahali olan preg.. marka birde ne bileyimb
elki testten de olabilir. benim hemen hemen ikiside koyu
ben normalde laboick kullaniodum. bu ay innovita aldim. memnun kaldimcanim pahali olan preg.. marka birde ne bileyim
dr kontrolunde oldugu icin kasmiyorum elimdekiler tukensin diye yapiyorum birdahada almam zatenb
ben normalde laboick kullaniodum. bu ay innovita aldim. memnun kaldim
nde oyleyim hakkimizda hayirlisi insdr kontrolunde oldugu icin kasmiyorum elimdekiler tukensin diye yapiyorum birdahada almam zaten
catlamis canim bugun yarin kesinlikle bos gecirmeEki Görüntüle 2173108 Eki Görüntüle 2173109
Şimdi çatlamış mı oluyor? Yoksa çatlamadı negatif mi? Ay hiç anlamıyorum :)
catlamis canim bugun yarin kesinlikle bos gecirme
rica ederim canim bugunude degerlendir yarinidaSüper o zaman teşekkür ederimm
testlerde degisiklik gosterebiliyor canim sen yinede bu geceyi bos gecurmeki yarina siliklesirse uzulme yarina yapinca tam belli olurMerhaba bana da yardımcı olur musunuz.
En Son bugün akşam yaptığım daha mi koyu olacak. Eki Görüntüle 2173207
testlerde degisiklik gosterebiliyor canim sen yinede bu geceyi bos gecurmeki yarina siliklesirse uzulme yarina yapinca tam belli olur
Peki ilk kez yapıyorum. Siliklesince catlamismi oluyor.
Bugün de eşim yok şans ya![]()
Peki ilk kez yapıyorum. Siliklesince catlamismi oluyor.
yarina catlarsa hazirda sperm olsun diye soyledim yoksa yarinda olur canim sıkma caniniPeki ilk kez yapıyorum. Siliklesince catlamismi oluyor.