Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

İnşallah canm ya umarim oyledir.normelde adetten 1hafta once karin agrilarim başlardı bu safer olmayınca umut ışte.dun olacak gibi oldum olmadim 4yaşında bi oglum var.Rabbim onu bana bağışlasın tüp bebek tedavisiyle oldu.ama doktor normal yolla olur diyo kısmet olur inşallah

Hakkımızda hayırlısı olur inşallah benimde 4 yaşında kızım var ikinciyi istiyoruz fakat 4 yıl hap kullandım 4 aydırda olmadı 3 aydır test kullanıyorum bu sefer çift çizgiyi gördüğüm ve diğer günü değerlendirdim 10 gün daha bekliyecem yine olmazsa bitkisel kürlere baş vuracam çaresiz:((((

4 ay erkenmis cnm.nen 1.5 senedir istiyorum.bende bu ay aynen cizgiyi gorunce 2gunu degerlendirdik.oglumdan s o nra kendiligimden hamile kaldim ama.kuzumun 8haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum.Rabbim sanada banada isteyen herkese hayirlisindan nasip etsin insallah.sen adetinin kaçıncı gunundesin cnm

Adet olmama 9 gün var daha insanoğlu hemen olsun istiyor birde etraf haplardan sonra kısır kalırsın falan diyince psikolojim bozuldu çocuk istediğimi kimseye söylemiyorum sürekli olmadımı diye sorupda kafamı bulandırmasınlar diye

Günaydın kızlar.elif ece üzülme daha sonuç belli değil erken yaptırmışsın testini.
Adetinin geçmesini bekle.inş.senin ve hepimizin yüzü gülecek birgün.ben bişey sormak istiyorum.ovulasyon dönemimde şu çok söylenen uzayan akıntıdan sizlerde oluyor mu hisseden var mı.

Teşekkür ederim canm ınş. Erkendir de sonuç guzel olur.bende pek oyle uzadigi soylenemez sadece yoğunluk oluyo tabi diger gunlere göre n okadar.bide kasiklarmda agri oluyo bazen

Dogum kontrol hapimi canm.bosver aynn söyleme.herkes diyo zaten 2.yokmu diye

Kızlar merhaba , başlığı görünce yaşadıklarımı paylaşmak istedim.Ovülasyon testi kullanarak hamile kaldım. Testin adı laboquick.İnternet üzerinden 50 li olarak aldım. İlk denemem de çizgileri silik yakalayabildim ve gebelik olmadı.İkinci denemem de normal hesaplanan adet tarihimden 2 gün sonra koyu çizgileri yakaladık ve 1 ayda tek ilişki ile gebe kaldım.Regli tarihimden 5 gün sonra idrar testinde pozitif sonuç çıktı daha sonra kan testi yaptırdım.İsteyen herkesin en kısa zaman da gebe kalması için dua ediyorum.sevgiler

Insallah.dun kan testimde negatif cikti henuz adet olmadim inşallah da olmam.hamilelerin duasi kabul olurmus dua et cnm.ayin 26sini beklicm hayırlısı bakalim

Baska ne gbi belirtiler vardı canım erkek bebekte

Adetten once sag kasigimda agri vardi kist sandim goguslerimden yatamiyor belim agriyordu grip oldum sandim ve adete yakin cikolata krizine ve tursu krizine girdim ama tabi bebek dusunmedigim icin aklimdan gebelik gecmiyordu ogrenince bunlar devam etti ve et cok yerdim portakaldan tiksindim sadece..bide yuzum elim iki aylikken basladi sismeye..

Allahim kucagina koysun insallah cnm hayirli olsun darisi tum istiyenlere

Kızlar merhaba adetime 4 gün var ama ağrım var kasiklarim da bende ovulasyon testi yaptim.Sizce hamilelik var mıdır?

Eklentiler

• IMG-20161201-WA0001.jpeg
    11,8 KB · Görüntüleme: 85

Kızlar merhaba adetime 4 gün var ama ağrım var kasiklarim da bende ovulasyon testi yaptim.Sizce hamilelik var mıdır?
benimde testim aynı silik çıktı bugünde adet günüm olmadım pazartesi gidip test yaptıracam ben hamile moduna girdim bile bence sende hamilesin canım[/QUOTE]

benimde testim aynı silik çıktı bugünde adet günüm olmadım pazartesi gidip test yaptıracam ben hamile moduna girdim bile bence sende hamilesin canım
[/QUOTE]
Yaptirdiginda bizimlede paylaş canım benim şuan çok ağrım var sanki şimdi adet olacakmışım gibi geliyor ama günüme daha 4 gün var anlamadım ki

gulum kasik agrisi disinda cok akinti bel agrisi varmi

bende ovulasyon testi sioaris ettim yarin gekicek insallah

Yaptirdiginda bizimlede paylaş canım benim şuan çok ağrım var sanki şimdi adet olacakmışım gibi geliyor ama günüme daha 4 gün var anlamadım ki[/QUOTE]
Dün adet olmalıydım olmadım benimde sol kasığımda ağrı vardı ve akıntım oldu halada var bugün sabah test yaptım yine çok silik çizgi çıktı evim hastanenin arkasında ve daha dayanamadım koştum gittim kan tahlili verdim sonuçlar öğlen çıkacakmış bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…