- Emoji Skoru
- 260
- Puanlar
- 33
İnşallah canm ya umarim oyledir.normelde adetten 1hafta once karin agrilarim başlardı bu safer olmayınca umut ışte.dun olacak gibi oldum olmadim 4yaşında bi oglum var.Rabbim onu bana bağışlasın tüp bebek tedavisiyle oldu.ama doktor normal yolla olur diyo kısmet olur inşallahBende 26 günde adet oluyorum evet bende 12 gün yumurtlama oldu vücut anotomimiz aynı::)))) ama geç döllenme olmuş olabilir bekle derim ben kızımda kanda gebelik testi yaptırdım birşey çıkmadı bir hafta sonra böbrek taşı için gittik tekrar hastaneye gebe olduğum u öğrenmiştim
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah benimde 4 yaşında kızım var ikinciyi istiyoruz fakat 4 yıl hap kullandım 4 aydırda olmadı 3 aydır test kullanıyorum bu sefer çift çizgiyi gördüğüm ve diğer günü değerlendirdim 10 gün daha bekliyecem yine olmazsa bitkisel kürlere baş vuracam çaresiz:İnşallah canm ya umarim oyledir.normelde adetten 1hafta once karin agrilarim başlardı bu safer olmayınca umut ışte.dun olacak gibi oldum olmadim 4yaşında bi oglum var.Rabbim onu bana bağışlasın tüp bebek tedavisiyle oldu.ama doktor normal yolla olur diyo kısmet olur inşallah
4 ay erkenmis cnm.nen 1.5 senedir istiyorum.bende bu ay aynen cizgiyi gorunce 2gunu degerlendirdik.oglumdan s o nra kendiligimden hamile kaldim ama.kuzumun 8haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum.Rabbim sanada banada isteyen herkese hayirlisindan nasip etsin insallah.sen adetinin kaçıncı gunundesin cnmHakkımızda hayırlısı olur inşallah benimde 4 yaşında kızım var ikinciyi istiyoruz fakat 4 yıl hap kullandım 4 aydırda olmadı 3 aydır test kullanıyorum bu sefer çift çizgiyi gördüğüm ve diğer günü değerlendirdim 10 gün daha bekliyecem yine olmazsa bitkisel kürlere baş vuracam çaresiz:((((
Adet olmama 9 gün var daha insanoğlu hemen olsun istiyor birde etraf haplardan sonra kısır kalırsın falan diyince psikolojim bozuldu çocuk istediğimi kimseye söylemiyorum sürekli olmadımı diye sorupda kafamı bulandırmasınlar diye4 ay erkenmis cnm.nen 1.5 senedir istiyorum.bende bu ay aynen cizgiyi gorunce 2gunu degerlendirdik.oglumdan s o nra kendiligimden hamile kaldim ama.kuzumun 8haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum.Rabbim sanada banada isteyen herkese hayirlisindan nasip etsin insallah.sen adetinin kaçıncı gunundesin cnm
Teşekkür ederim canm ınş. Erkendir de sonuç guzel olur.bende pek oyle uzadigi soylenemez sadece yoğunluk oluyo tabi diger gunlere göre n okadar.bide kasiklarmda agri oluyo bazenGünaydın kızlar.elif ece üzülme daha sonuç belli değil erken yaptırmışsın testini.
Adetinin geçmesini bekle.inş.senin ve hepimizin yüzü gülecek birgün.ben bişey sormak istiyorum.ovulasyon dönemimde şu çok söylenen uzayan akıntıdan sizlerde oluyor mu hisseden var mı.
Dogum kontrol hapimi canm.bosver aynn söyleme.herkes diyo zaten 2.yokmu diyeAdet olmama 9 gün var daha insanoğlu hemen olsun istiyor birde etraf haplardan sonra kısır kalırsın falan diyince psikolojim bozuldu çocuk istediğimi kimseye söylemiyorum sürekli olmadımı diye sorupda kafamı bulandırmasınlar diye
Insallah.dun kan testimde negatif cikti henuz adet olmadim inşallah da olmam.hamilelerin duasi kabul olurmus dua et cnm.ayin 26sini beklicm hayırlısı bakalimKızlar merhaba , başlığı görünce yaşadıklarımı paylaşmak istedim.Ovülasyon testi kullanarak hamile kaldım. Testin adı laboquick.İnternet üzerinden 50 li olarak aldım. İlk denemem de çizgileri silik yakalayabildim ve gebelik olmadı.İkinci denemem de normal hesaplanan adet tarihimden 2 gün sonra koyu çizgileri yakaladık ve 1 ayda tek ilişki ile gebe kaldım.Regli tarihimden 5 gün sonra idrar testinde pozitif sonuç çıktı daha sonra kan testi yaptırdım.İsteyen herkesin en kısa zaman da gebe kalması için dua ediyorum.sevgiler
Baska ne gbi belirtiler vardı canım erkek bebekte
Kızlar merhaba , başlığı görünce yaşadıklarımı paylaşmak istedim.Ovülasyon testi kullanarak hamile kaldım. Testin adı laboquick.İnternet üzerinden 50 li olarak aldım. İlk denemem de çizgileri silik yakalayabildim ve gebelik olmadı.İkinci denemem de normal hesaplanan adet tarihimden 2 gün sonra koyu çizgileri yakaladık ve 1 ayda tek ilişki ile gebe kaldım.Regli tarihimden 5 gün sonra idrar testinde pozitif sonuç çıktı daha sonra kan testi yaptırdım.İsteyen herkesin en kısa zaman da gebe kalması için dua ediyorum.sevgiler
Insallah.dun kan testimde negatif cikti henuz adet olmadim inşallah da olmam.hamilelerin duasi kabul olurmus dua et cnm.ayin 26sini beklicm hayırlısı bakalim
Kızlar merhaba adetime 4 gün var ama ağrım var kasiklarim da bende ovulasyon testi yaptim.Sizce hamilelik var mıdır?[/QUOTE benimde testim aynı silik çıktı bugünde adet günüm olmadım pazartesi gidip test yaptıracam ben hamile moduna girdim bile bence sende hamilesin canım
benimde testim aynı silik çıktı bugünde adet günüm olmadım pazartesi gidip test yaptıracam ben hamile moduna girdim bile bence sende hamilesin canım[/QUOTE]Kızlar merhaba adetime 4 gün var ama ağrım var kasiklarim da bende ovulasyon testi yaptim.Sizce hamilelik var mıdır?
[/QUOTE]benimde testim aynı silik çıktı bugünde adet günüm olmadım pazartesi gidip test yaptıracam ben hamile moduna girdim bile bence sende hamilesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?