- Emoji Skoru
- 590
- Puanlar
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetttt ben 2 haftalık hamileymişim canım darısı tüm isteyenlerin başınahâdi insallah vardir silik ciktiysa
Amin Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin canımhadi hayirlis guzelim rabbim kucagina almayi nasip etsin
Canım Benim yumurtlama gününden sonra devam etmişti kasık ağrım aynı anda akıntıda devam etti adete 4 gün kala kesildi ağrı bugünde hamile olduğumu öğrendim.kızlar bu kasık ağrısı regl gününden kaç gün önce başlamıştı ? Bende de var şuan ama daha 14 gün var regl tarihime çok erken yanılıyorum sanırım![]()
Amin inşallah geçen aylarda bende bu belirtiler olmamıştı inşallah seninkide hayırlı sonuçlanırBenimde yumurtlama olduğundan beri var ağrı akıntı da var. Hadi inşallah bende de sonuç aynı olur. Tebrik ediyorum seni sağlıkla al kucağına
Yok sadece kasik ağrısı oda bir giriyor geri çıkıyor kasigima?gulum kasik agrisi disinda cok akinti bel agrisi varmi
Canım gebelik testi yap bence ovulasyon yanıltıyor çünkü ben adetime 3 gün kala yaptım ilk başta negatifti aradan 3 saat geçti tekrar baktım varla yok arasında hafif çizgi çıktı erken gebelik testi yaptım yine aynı çoookkk silikti hemen kan tahlili verdim ve 40 çıktı Dr daha yeni gebesin dedi şüpheli ilişkiden 13 gün geçmişti zatenMerhaba kızlar hasta olmama iki gün kaldı ama kasiklarim da aşırı vardı bende elimde 1 tane ovulasyon testi kalmıştı onu denedim böyle çıktı sizce neden?
Bence işini garantiye al ve adetin bitince hemen başla her kadının ki farklı oluyor çünkü her gün aynı saat aralıklarında öğlenden sonra daha uygun diye biliyorum ve 3 saat sıvı alnıyacaksınızovulasyon testi sipariş verdim bugün nasıl kullanılacağını adetten kaç gün sonra kullanildigini bilmiyorum
Benimki negatifti aradan zaman geçince ışığa tutunca gördüm valla sakın testini negatif diye hemen atma Allah kalbine göre versin canımTamam canım bugün hamilelik testi alayım yarın yaparım ama negatif çıkmasından korkuyorum acikcasi
Ben her gün saat 5 de yapıyordum silik olmayacak yumurtlama gününde iki çizgide aynı anda oluşuyor zaten ikisi de çok koyu oluyor eğer testi. Laboguicik ise her zaman silik cizgiyi veriyor zatensaat 12 de yaptım ikinci çizgi silik cikti
Amin canım inşallah bu ay daha da ümitliyim yumurtlama günümü değerlendir dik ya içim rahat bekliyoruz bakalım hayırlısıyla inşallah hepimizin bebisi olur Rabbim bizede annelik duygusunu tattirsin ❤Benimki negatifti aradan zaman geçince ışığa tutunca gördüm valla sakın testini negatif diye hemen atma Allah kalbine göre versin canım