• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhaba kızlar daha adet olmadım yarın tarihi ama 3 gündür sol kasigima sürekli bir ağrı girip çıkıyor birde çok afedersiniz ama sarı bir akinti oluyor neden acaba ?

Merhaba kızlar daha adet olmadım yarın tarihi ama 3 gündür sol kasigima sürekli bir ağrı girip çıkıyor birde çok afedersiniz ama sarı bir akinti oluyor neden acaba ?
Canım benimde aynı oldu üşüttüm zannettim sol kasığım ağrıyordu gerçi hala ağrıyor ama hamileymişim inşallah sende hamilesindir

Canım benimde aynı oldu üşüttüm zannettim sol kasığım ağrıyordu gerçi hala ağrıyor ama hamileymişim inşallah sende hamilesindir
İnşallah canım bu ovulasyon testi ni şimdi yaptim

Eklentiler

• IMG-20161204-WA0016.jpg
    IMG-20161204-WA0016.jpg
    14,1 KB · Görüntüleme: 123
İnşallah canım bu ovulasyon testi ni şimdi yaptim
Diger aylarda akıntın oluyor muydu canım Ben sana gebelik testi yap demiştim benim adetime 3 gün kala çoook silik çıktı beta HCG 40 çıktı eve gelince ovulasyon testi yapmıştım denemek için seninkinden daha silikdi canım bence sen hamilesin

Yok diğer aylar akinti olmuyor du . Bugün aslında alcakdim test ama sonra birden vazgeçtim umitlenirim sonra negatif çıkarsa çok üzülürüm çünkü diye
Adete bir gün kala da yumurtlama olmaz yani kesin vardır diyemeyiz ama belirtilerin benimle aynı bence yarın ilk iş sen test al bence hemen negatif diyede atma ben çook sonra gördüm çizgiyi hatta ışığa tutup baktım ertesi gün biraz daha belliydi hayırlı haberlerini bekliyorum

Adete bir gün kala da yumurtlama olmaz yani kesin vardır diyemeyiz ama belirtilerin benimle aynı bence yarın ilk iş sen test al bence hemen negatif diyede atma ben çook sonra gördüm çizgiyi hatta ışığa tutup baktım ertesi gün biraz daha belliydi hayırlı haberlerini bekliyorum
Tamam canım yaparım yapınca da paylaşırım seninle bakalım inşallah hamileyimdir

Kızlar bende ovu testi yaptım benimki böyle bilgisi olan varmı ben köyü çift çizgi silikleştiginde ilişkide bulundum

Kimse yok mu ya benim şansım mıdır bu ne ya
Merhaba , gebe kalmadığım ay silik böyle çizgiler vardı , gebe kaldığım ay ise tam koyu iki çizgi. Ben yaşadığımı söylüyorum belli de olmaz . İnşallah olur.

Galiba açıklamak istemiyor sibelys çünkü 2 3 defa sormuşsun ama cvp yazmamis

Sibelys gebelik testi yapacaktı onu merak etmiştim canım
Cnm mrh beni hatirladinmi.benim olmadi ama senin adına cok sevindim.sagsaglim al kucağına ins cnm ya ben dün yaptim testi adetimin 14.gunuydu cok koyu değildi ama degerlendirdk sabh dus aldım.bugun yaptm ovi testi ikiside koyuydu.sence bugun mu yoksa yarin mi degerlendirym.esimn sperm kalitesine guvensem bugnde yapardm ama hareketi az.senin esinde varmiydi cnm bisey.napsam acaba

Back