Evet cnm benimkide 20mIu hep oyle aliyorumMerhaba arkadaşlar. ..ovulasyon testinde hassasiyetini dikkat edin,çünkü düşük hassasiyet olduğunda misal 10 mIU/ml o zaman nerdeyse hep positiv çıkar test sonucu.....ben 20 mIU/ml kullanıyorum ve hep doğru gösteriyor....vucutta zaten hep lh hormonu var. ..10 mIU/ml civarında. ...yumurtlamada 20 nin üzerine çıkıyor. ...ondan dolayı pahali veya ucuz meselesi değil. ...benimkinleri çok ucuza internetten sipariş ettim....iyi geceler herkese....
Kızlar ne oluyo bu 10 20mIu nerde yaziyo ben göremedimEvet cnm benimkide 20mIu hep oyle aliyorum
Daha sentetiv oluyo yani daha algilayciKızlar ne oluyo bu 10 20mIu nerde yaziyo ben göremedim
Üzerinde yaziuomu cnm ben göremedim deDaha sentetiv oluyo yani daha algilayci
MIu su yuksek yani lh kontrolu acisindan
Ideal bi seviye
Üzerinde yaziuomu cnm ben göremedim de
Tsk edrm cnm bi bakiymCnm yukleme yapmasini bilmiyorum
Ama benimki son kullanma tarihinin yaninda yaziyo hemen..
Inşallah. ...bende pazartesi devam edeceğim. ..bakalım inşallah bu ay olur. ..Insallah bu ay guzel sonuclar aliriz
Herdileyenlerle beraber..
Inşallah. ...bende pazartesi devam edeceğim. ..bakalım inşallah bu ay olur. ..
Merhaba canım. ..ben testleri bu ayda yaptım. ...bakalım sonucunu bekliyorum. ...Slm herkese kimseden haber yokmu bu ay kizlar ne yaptiniz?:)
Merhaba canım. ...testlerin hassayiyeti ne kadar düsükse bi çoğu zaman positiv çıkar. ...20 olmalı o zaman gerçekten lh pikini anlıyorsun. ...sen devam et bakalım. ...daha önceki günler yaptinmi test??ve onlar nasıldı? ?sen yinede bu günleri degerlendir. ..adet döngün kaç gün? ?Eki Görüntüle 1913658 kızlar benimde teste bakarmısınız dün pozitifti gece silikleşmişdi bugün yine pozitif bir şeyleri yinemi yanlış yaptım
teşekkürler cevabın için diğerleri silikti 25 günde adet oluyorum en koyusu resimde ekli olan bugünkü silikleşmişdi bende dün akşamı değerlendirdim bugünüde değerlendirecem.1 kızım var hayırlısıysa birde oğlum olmasını istiyorum ondan yumurtlama günü olsun diye düşündüm resmen panik atak oldum bu testler yüzündenMerhaba canım. ...testlerin hassayiyeti ne kadar düsükse bi çoğu zaman positiv çıkar. ...20 olmalı o zaman gerçekten lh pikini anlıyorsun. ...sen devam et bakalım. ...daha önceki günler yaptinmi test??ve onlar nasıldı? ?sen yinede bu günleri degerlendir. ..adet döngün kaç gün? ?
Anladım canım hayırlısı olsun. ...belkide iki kez yumurtladin :) benimde bir kızım var ikinciyi istiyoruz....hayırlısı olsun inşallah olurteşekkürler cevabın için diğerleri silikti 25 günde adet oluyorum en koyusu resimde ekli olan bugünkü silikleşmişdi bende dün akşamı değerlendirdim bugünüde değerlendirecem.1 kızım var hayırlısıysa birde oğlum olmasını istiyorum ondan yumurtlama günü olsun diye düşündüm resmen panik atak oldum bu testler yüzünden
Anladım canım hayırlısı olsun. ...belkide iki kez yumurtladin :) benimde bir kızım var ikinciyi istiyoruz....hayırlısı olsun inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?