• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ben dayanamicam bi test yapicam bugün..Diğer aylarda böyle 4-5 gün önceden yapıp negatifi gormuştum.Bende doğru sonuç veriyo erken ya da geç..

Evet ilk kez bu ay ovulasyon testi ile denedim. 10 aydır istiyoruz olmuyor. Dediğin gibi olabilir. Doktora gideyim. Çatlatma iğnesi işe yarar belki. Test yaparsan sonucu paylaş bizimle de. Güzel haberler almak dileğiyle...

Benim test negatif çıktı direk ..Küçükte olsa bi umudum oldu ama hayırlısı Allahtan..Bidahaki ay daha iyi degerlendireyim yum.gunlerini

Kızlar adetime 6 gün kaldı..ovulasyon testi daha 9gün varken nasıl koyuydu paylaşmıştım sizinle..bugün bir sabah bide öğleden sonra yaptım silikleşme var yaa sanki..bi bakar mısınız..ne oldu ki böyle anlamadım..sabahki iyi ama öğleden sonraki silik geldi bana...

Eklentiler

• 20161021_164443.jpg
    20161021_164443.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 122
Kızlar adetime 6 gün kaldı..ovulasyon testi daha 9gün varken nasıl koyuydu paylaşmıştım sizinle..bugün bir sabah bide öğleden sonra yaptım silikleşme var yaa sanki..bi bakar mısınız..ne oldu ki böyle anlamadım..sabahki iyi ama öğleden sonraki silik geldi bana...

Öğleden sonra sıvı alımına dikkat ettin mi S sindila ? Bu şekilde cikanlarda hamilelik yakalayan çok var.İnş tutmuştur :KK39:

Canım 12.30 gibi bir bardak su içtm ama testi 3te yaptım..bekledim yani..ne bileyim kafam karıştı :-([/QUO
Yarın gebelik testi yap istersen ya da sıvı almadiysan akşam 8 de ovu testiyle bak bakalım çizgi belirginmi..Bu sonuçla hamile olan da var olmayan da o yüzden bekle .@Berfe Elif in de bu şekilde ikinci çizgi belirgindi ve hamile cikti

B
Ben artk dr.a gidene kadar hiçbir şey yapmamaya karar verdim..kafaya takınca çok yoruyo beni..geçen ay kimyasal gebelik yaşadım gene aynısı olucakmış gibi geliyo..en iyisi beklemek galiba.. :(

Allah hayirlisini versin cnm..Belirti falan var mı?
Yok malesef üç dört gün önce kasıklarımda batmalar vardı şuan hiçbir şey yok..geçen kimyasalda bile ğöğüslerim 10gün öncesinde başlamıştı hassaslaşmaya..inanılmaz ama şuan hiçbir şey yok..adet belirtilerim arasında da göğüs hassaslığı var..bende şaşırıyorun yani

Mrb bende baya zamandir bu siteyi takip ediyorum.kizima hamile kalmadan once cok ovlsyon testi kullandim iki koyu cift cizgiyi gorunce degerlendirirdim lakin 2 yil olmayinca dr gittim hersey normal biseyin yok dedi rahim filmi gebeligi arttirdigi icin rahim filmi oldum ve ilk ayinda hamile kaldim...simdi ise ikinciyi dusunuyorum ara vermek istemiyorum..ama bu ovlsyon testi koyu olduktan siligige dondugunde degerlendiren arkadaslarimizin bebeklerinin cinsiyetlerini merak ediyorum
Cunku ikinci cocugumun erkek olmasini ve o duyguyuda tatmayi cok istiyorum kizlar

Bide benim gebe kalmam zaman aliyo bu bebegimde nasil olcak bakalim....bende 25 gunde bir regl oluyorum adatin 15 ci gunu koyu cizgi oldu 16 si da koyuydu 17 si silik ama ben 13 de iliski oldu digerlerinde olmadi degerlendiremedim yani simdi bat a 9 gun var ama pek umut yok sadece ilk defa yumurtlamadan 3 gun sonra gun boyu akintim oldu

Mrb bende baya zamandir bu siteyi takip ediyorum.kizima hamile kalmadan once cok ovlsyon testi kullandim iki koyu cift cizgiyi gorunce degerlendirirdim lakin 2 yil olmayinca dr gittim hersey normal biseyin yok dedi rahim filmi gebeligi arttirdigi icin rahim filmi oldum ve ilk ayinda hamile kaldim...simdi ise ikinciyi dusunuyorum ara vermek istemiyorum..ama bu ovlsyon testi koyu olduktan siligige dondugunde degerlendiren arkadaslarimizin bebeklerinin cinsiyetlerini merak ediyorum
Cunku ikinci cocugumun erkek olmasini ve o duyguyuda tatmayi cok istiyorum kizlar

Mrb..Çizgi siliklesince erkek şansı yüksek deniyor..Hepimizin gönlüne göre versin Rabbim

Kizlaarr var mı bi gelişme , hbr ??
Canım benim ovulasyon testim bugün iyice silikleşti..hiç yok umudum..anlamadım ki ya..dr.bana 13 ekimde yumurtan çatladı gidin değerlendirin dedi..değerlendirdik..5 gün sonra ovulasyon testim aşırı koyu çıktı zaten size de gönderdim..ondan sonra günden güne silikleşti..yani şimdi burda dr.a mı teste mi güvenmemeliyim..bide çok pişmanım keşke ovulasyonda çift çizgiyi görünce ilişki olsaydı.. :-( perşembe tahlil yapıcak dr.ama yok yani..olmaz

Back