- 16 Ağustos 2016
- 79
- 44
- 88
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım laboquick marka var..30tane olanından almıştım ben..yanında 2tane erken gebelik testi de veriyo..ve güzel çalışıyo yani..bu ay dr.um yumunta takibi yaptı bende eş zamanlı ovulasyon testi yaptım evde..doğru çıktı..fiyatı 26 küsür bir şeydi..Kızlar ben galenik marka ovu testi kullandım bu ay..Memnun kaldım fakat daha uyguna çoklu satan markalar varmış.Hangisini onerirsiniz?
n11 den almıştım canım..
n11 den almıştım canım..
Sağol cnm..Bu ay olmazsa bidahaki ay düşünücem..Bu arada senin adetine kaç gün kaldı?n11 den almıştım canım..
Hadi hayırlısı..Benimde ilk testim..Merhabalar herkese,
Bende n11 den ayni marka siparis edip basladim, umar bu ay ugurlu gelir
Ilk defa takip yapiyorum
İnşallah uğurlu gelir canım..hayırlı haberlerini bekliyorum..4-5damladan fazla damlatma sonuç değişiyomuş çünkü :)Merhabalar herkese,
Bende n11 den ayni marka siparis edip basladim, umar bu ay ugurlu gelir
Ilk defa takip yapiyorum
Benim adetime 7gün kaldı canım..dr.da 27sinde çağırmıştı zaten..o zaman belli olucak hayırlısıyla.. :)Bu ay olmazsa bende
Sağol cnm..Bu ay olmazsa bidahaki ay düşünücem..Bu arada senin adetine kaç gün kaldı?
İnşallah uğurlu gelir canım..hayırlı haberlerini bekliyorum..4-5damladan fazla damlatma sonuç değişiyomuş çünkü :)
Canım benimde böyleydi 12yazan varya aynen onun gibi..o gün dr.a gittiğimde dr.yumurtan çatlamış bugn ve yarın ilişki olsun dedi..bence değerlendir.. :)Bugün durum bu arkadaslar :)
28 günde bir mi adet oluyorsun?12 .gün daha belirgin yum.yaklasiyo bence yarin daha koyu çıkabilir.Yine de gün aşırı degerlendirebilirsinBugün durum bu arkadaslar :)
Benimde 5 gün kaldı ama hiçbir belirti yokk..Çift çizgide tek ilişki ve onun öncesinde..Çift çizginin 2.gunu catladigi için şans daha yuksekmis ama fegerlendremedik biz..nasip
Benim de senin gibi 5 gün kaldı hiç belirtim yok. Ebru_ygmr. Biz de kırmızı çizginin 1 gün öncesini ve 2 gün sonrasını değerlendirdik. İnşallah yanılıyoruzdur 25 Ekim de güzel haberleri alırız.
Ben dayanamicam bi test yapicam bugün..Diğer aylarda böyle 4-5 gün önceden yapıp negatifi gormuştum.Bende doğru sonuç veriyo erken ya da geç..Benim de senin gibi 5 gün kaldı hiç belirtim yok. Ebru_ygmr. Biz de kırmızı çizginin 1 gün öncesini ve 2 gün sonrasını değerlendirdik. İnşallah yanılıyoruzdur 25 Ekim de güzel haberleri alırız.
Dun geceyi degerlendirmistik,o halde yarin devam :)Canım benimde böyleydi 12yazan varya aynen onun gibi..o gün dr.a gittiğimde dr.yumurtan çatlamış bugn ve yarın ilişki olsun dedi..bence değerlendir.. :)
27 gunde bir oluyorum.28 günde bir mi adet oluyorsun?12 .gün daha belirgin yum.yaklasiyo bence yarin daha koyu çıkabilir.Yine de gün aşırı degerlendirebilirsin