• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

ÖZELDEN YAZDIM.BEN ERZURUMDAYIM.PTT ŞUBSESİNİN ADINI YAZ..SEN DE ÖZELDEN ADINI SOYADINI. TEL NONU YAZ.ADRES YAZ..

Kızlar ben galenik marka ovu testi kullandım bu ay..Memnun kaldım fakat daha uyguna çoklu satan markalar varmış.Hangisini onerirsiniz?

Kızlar ben galenik marka ovu testi kullandım bu ay..Memnun kaldım fakat daha uyguna çoklu satan markalar varmış.Hangisini onerirsiniz?
Canım laboquick marka var..30tane olanından almıştım ben..yanında 2tane erken gebelik testi de veriyo..ve güzel çalışıyo yani..bu ay dr.um yumunta takibi yaptı bende eş zamanlı ovulasyon testi yaptım evde..doğru çıktı..fiyatı 26 küsür bir şeydi..

Canım laboquick marka var..30tane olanından almıştım ben..yanında 2tane erken gebelik testi de veriyo..ve güzel çalışıyo yani..bu ay dr.um yumunta takibi yaptı bende eş zamanlı ovulasyon testi yaptım evde..doğru çıktı..fiyatı 26 küsür bir şeydi..

Hangi siteden sipariş ettin S sindila ?

Bugün durum bu arkadaslar :)

Eklentiler

• 20161020_130501.jpg
    20161020_130501.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 122
Benimde 5 gün kaldı ama hiçbir belirti yokk..Çift çizgide tek ilişki ve onun öncesinde..Çift çizginin 2.gunu catladigi için şans daha yuksekmis ama fegerlendremedik biz..nasip

Benimde 5 gün kaldı ama hiçbir belirti yokk..Çift çizgide tek ilişki ve onun öncesinde..Çift çizginin 2.gunu catladigi için şans daha yuksekmis ama fegerlendremedik biz..nasip

Benim de senin gibi 5 gün kaldı hiç belirtim yok. Ebru_ygmr. Biz de kırmızı çizginin 1 gün öncesini ve 2 gün sonrasını değerlendirdik. İnşallah yanılıyoruzdur 25 Ekim de güzel haberleri alırız.

Benim de senin gibi 5 gün kaldı hiç belirtim yok. Ebru_ygmr. Biz de kırmızı çizginin 1 gün öncesini ve 2 gün sonrasını değerlendirdik. İnşallah yanılıyoruzdur 25 Ekim de güzel haberleri alırız.

Senin ilk ovu testinmi @karlar-kralicesi ?Bence bu ay da olmazsa bi muayene ol acele ediyorsan çat.ignesi verir sana..Ben de gidicem bidahaki ay.

Ben dayanamicam bi test yapicam bugün..Diğer aylarda böyle 4-5 gün önceden yapıp negatifi gormuştum.Bende doğru sonuç veriyo erken ya da geç..

Canım benimde böyleydi 12yazan varya aynen onun gibi..o gün dr.a gittiğimde dr.yumurtan çatlamış bugn ve yarın ilişki olsun dedi..bence değerlendir.. :)
Dun geceyi degerlendirmistik,o halde yarin devam :)
28 günde bir mi adet oluyorsun?12 .gün daha belirgin yum.yaklasiyo bence yarin daha koyu çıkabilir.Yine de gün aşırı degerlendirebilirsin
27 gunde bir oluyorum.

Back