• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bu konuyla ilgili forumda birçok anne var ilk hamileligi ovulasyon testiyle öğrendiğini soyleyenler hatta yakınlarda yine denk gelmistim bir anne adayı yine önce ovulasyon testiyle çift çizgiyi görüp aradan kısa zaman sonra hcg de çift çizgiyi gören yani tabi %100 demek doğru olmaz ama bence büyük ihtimal hamilelik var İnsallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin burdan mutlu haberlerini de alırız :anneadayı:
Zaten dediğiniz tarihe göre de dollenmis olma ihtimali çok yüksek yani bir hafta içinde kan testiyle sonuç belli olur ama içime dogan İnşallah hamile oldugunuz çünkü ovulasyon testi bariz çift çizgi hcg hormonuyla benzer özellikte LH hormonu o yüzden zaten çoğu anne adayının ilk bu testle öğrenmeleri ,ilk etapta lh testinde yükseldikçe de hcg testinde çıkıyor çift çizgi .

Bu konuyla ilgili forumda birçok anne var ilk hamileligi ovulasyon testiyle öğrendiğini soyleyenler hatta yakınlarda yine denk gelmistim bir anne adayı yine önce ovulasyon testiyle çift çizgiyi görüp aradan kısa zaman sonra hcg de çift çizgiyi gören yani tabi %100 demek doğru olmaz ama bence büyük ihtimal hamilelik var İnsallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin burdan mutlu haberlerini de alırız :anneadayı:
Tşk.ederim güzel yorumun için..geçen ay kimyasal gebelik yaşadım...kimyasal gebelikten sonra normal hamilelik hemen geliyo diyen çok oldu..inşallah vardır..varsa haberini seve seve veririm.. :)

Tşk.ederim güzel yorumun için..geçen ay kimyasal gebelik yaşadım...kimyasal gebelikten sonra normal hamilelik hemen geliyo diyen çok oldu..inşallah vardır..varsa haberini seve seve veririm.. :)
Ben de ilk hamileligimde kimyasal gebelik yaşamıştım ertesi ay hemen hamile olduğum haberini aldım zaten kimyasal gebelik de vücudun kendini hamilelige hazırladığının ve herhangi bir nedenden dolayı bir şekilde bebegin tutunamayıp gelişememesi sonucu dollenmenin tamamlanamama durumu,diyorum ya Allahın izniyle İnşallah hamilesindir öyle düşünüyorum mutlu hayırlı haberini burdan takip edicem İnşallah :anneadayı::anne::KK46:

Ben de ilk hamileligimde kimyasal gebelik yaşamıştım ertesi ay hemen hamile olduğum haberini aldım zaten kimyasal gebelik de vücudun kendini hamilelige hazırladığının ve herhangi bir nedenden dolayı bir şekilde bebegin tutunamayıp gelişememesi sonucu dollenmenin tamamlanamama durumu,diyorum ya Allahın izniyle İnşallah hamilesindir öyle düşünüyorum mutlu hayırlı haberini burdan takip edicem İnşallah :anneadayı::anne::KK46:
Öyle mii..aynı kaderi paylaşıyoruz yani....hayırlıysa olsun hep öyle dua ettim..27sinde dr.çağırdı tahlil için var mı yok mu bakıcak..haber ederim canım :)

Öyle mii..aynı kaderi paylaşıyoruz yani....hayırlıysa olsun hep öyle dua ettim..27sinde dr.çağırdı tahlil için var mı yok mu bakıcak..haber ederim canım :)
Evet İnşallah,çok benziyor durumlarımız muhakkak bekliyorum canım haberini duamda olacaksın özel olarak İnşallah hadi hayırlısı olsun bakalım :dua:

Arkadaşlar bu ay yumurta takibi yaptı dr.um ve 13ekimde yumurtamın çatladığını hemen ilişki olması gerekiğini söyledi..dediği gibi yaptık...ovulasyon testinin gebelik testinden daha önce hamileliği gösterdiğini duyduğum için bi ovulüsyon testi yapayım dedim ve ikinci çizgi koyu çıktı..daha adetime 9 gün var çıkar mı sizce bu kadar erken..bu arada bi de progestan verdi bana hamilelik olursa bebek tutunsun diye..
Bende ovulasyon testi yaptım en basta.seninki benimkinden bile koyu ümit vermek istemiyorum ama hamilesin.yumurtlamadan 11 gün sonra çıktı testte.gebelik testi yapsana bir

Bende ovulasyon testi yaptım en basta.seninki benimkinden bile koyu ümit vermek istemiyorum ama hamilesin.yumurtlamadan 11 gün sonra çıktı testte.gebelik testi yapsana bir
Ama daha ilişki olalı 5 gün oldu :) gebelik testinde çıkar mı hemen..elimde şuan yok..bide geçen ay var diye sevindik ama adet görmeye başlayıp kimyasal gebelik olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm..o yüzden korkuyorum biraz..biraz da adet günüm yaklaşsın istiyorum :)

Kimyasal gebe
Ama daha ilişki olalı 5 gün oldu :) gebelik testinde çıkar mı hemen..elimde şuan yok..bide geçen ay var diye sevindik ama adet görmeye başlayıp kimyasal gebelik olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm..o yüzden korkuyorum biraz..biraz da adet günüm yaklaşsın istiyorum :)
Kimyasal gebelik yasadıysan hamileliğini çok erken öğrenip hemen Dr a gitmen lazım biliyon demi

Kimyasal gebe

Kimyasal gebelik yasadıysan hamileliğini çok erken öğrenip hemen Dr a gitmen lazım biliyon demi
Canım zaten kimyasal gebelik olduğunu öğrendikten sonra doğru düzgün bi dr.a gidelim dedik..bu ay yumurta takibi yaptı..progestan verdi ve randevu tarihi verdi bana 27ekim diye..bende onu dinlyorum şuan..

Ben zaten seni kastetmistim Elf Berfe yakınlarda bir arkadas da ovulasyon testiyle ilk öğrendi diye tekrar hayırlı olsun bebişin senin de :)

Kişiden kişiye değişiyor bu. erken bence..Ayy bende sabrszgillerdenim geçen ay 4 test yaptım emin olmak için

Cevapların için teşekkürler. Ben de bu ay da olmazsa doktora giderim diye düşünüyordum. Çatlatma iğnesi bir alternatif olabilir. Bakalım 26 Ekim e kadar beklemedeyim. İnşallah dediğin gibi erken olduğu için çıkmamıştır.

KUTUDA 50 ADET VARDI. BEN KULLANDIM.AMA SAYMADIM. YAKLAŞIK 30 - 40 ARASI BİŞEY VAR.ÜCRET İSTEMİYORUM.BEN HAMİLEYİM ZATEN. BOŞU BOŞUNA DURMASIN.

KUTUDA 50 ADET VARDI. BEN KULLANDIM.AMA SAYMADIM. YAKLAŞIK 30 - 40 ARASI BİŞEY VAR.ÜCRET İSTEMİYORUM.BEN HAMİLEYİM ZATEN. BOŞU BOŞUNA DURMASIN.
Çok memnun olurum ya ptt kargo ile gönderebilir misin ptt den alayım ben. Nasıl irtibata gecicez ben Trabzon da oturuyorum buradaki ptt şubesine gönderebilir misin?

Back