Arkadaşlar..sizinle bu ay yaşadığım deneyimimi paylaşmak istiyorum...bende evde kendim iki aydır ovulasyon testiyle hamile kalmaya çalışıyorum..geçen ay bi kimyasal gebelik yaşadım ama ovulasyonda çift çizgiyi tutturamamıştım..kimyasal gebelik yaşayınca artık dr.a gitmeye karar verdim ve dr.um yumurta takibi yaptı..bende evde eş zamanlı ovulasyon testi yaptım tabiki..bana dr.um 13 ekimde yumurtan çatlamış dedi ve inanın o günde ovulasyonda çift çizgiyi göremedim..çift çizgiyi 18 ekimde gördüm..hiç anlam veremedim yanlışlık nerde diye düşündüm ve yazdıklarım da var bi kaç sayfa önlerde..ve bugün kontrolüm vardı.. ben çok umutsuz gittim çünkü ovulasyon testi hamileliği gebelikten önce gösterdiği için iki gün önce falan yine ovulasyon yapmıştım hep negatif çıktı..bugünkü beta hcg sonucum 27..henüz daha kesin bir şey olmasa da yani iki gün sonra tabi tekrar test yaptırıcam değer yükselir, yine kimyasal gebelik olmazsa inşallah hamile oluyorum..yani diyorum ki en iyisi dr.a gidip yumurta takibi yaptırmak..ovulasyon testleri evet çoğu kişide doğru göstersede tavsiyem dr.a gitmek..k.bakmayın çok yazdım..değerim artarsa yine burdan yazarım..Allah hepimize inşallah nasip etsin ,hiçkimseyi evlatsız bırakmasın..bana da dua edin inş bu sefer kimyasal gebelik değildir..