Hadi bakalım kolay gelsin:) testlerde böyle dengesizlik olunca zor oluyor. Hayrılısıyla olur inşaAllahEvet ve çayı demlerkende içine iki tane atıyorum. ..bakalım bende yarın testleri basliyacagim. ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım kolay gelsin:) testlerde böyle dengesizlik olunca zor oluyor. Hayrılısıyla olur inşaAllahEvet ve çayı demlerkende içine iki tane atıyorum. ..bakalım bende yarın testleri basliyacagim. ..
Inşallah. ...benim sorunum hemen ilk iki cizgide birakiyordum ve işten dolayi da zamanım olmuyordu ama bu önümüzdeki hafta evdeyim ...Hadi bakalım kolay gelsin:) testlerde böyle dengesizlik olunca zor oluyor. Hayrılısıyla olur inşaAllah
Hmm anladm aslında her zaman düzenli ilişki olsa işimiz daha kolay ben hep evdeyim ama sonuçta her zaman insan o modda olmuyor:)Inşallah. ...benim sorunum hemen ilk iki cizgide birakiyordum ve işten dolayi da zamanım olmuyordu ama bu önümüzdeki hafta evdeyim ...
Son durum budur. Zaten testlerimde bitti bakalım nolcak bu ayInşallah. ...benim sorunum hemen ilk iki cizgide birakiyordum ve işten dolayi da zamanım olmuyordu ama bu önümüzdeki hafta evdeyim ...
Şu an birsey yok. ..daha önceki günleri degerlendire bildinmi? ??Son durum budur. Zaten testlerimde bitti bakalım nolcak bu ay
Evet canım :)Hmm anladm aslında her zaman düzenli ilişki olsa işimiz daha kolay ben hep evdeyim ama sonuçta her zaman insan o modda olmuyor:)
T çizgisi daha koyu olması gerekiyor sanki burada daha lh pikini ulaşmadı daha ...12. günde bi en belirgin T....keşke devam yapsan,çünkü daha gecte yumurtlayan oluyor. ...ben internetten sipariş ettim 50 tane....çok uygunSon durum budur. Zaten testlerimde bitti bakalım nolcak bu ay
Merhaba ....öncelikle çok geçmiş olsun, bende bundan dört ay önce bir düşük yaşadım. ....regl döngün kaç gün sürdüğüne bağlı kaçıncı günde basliyacagin testlere....ben bu gün basliyacagim benim döngüm 27 gün...bazi kadınlar ilk testte hamile kalıyor mesela benim arkadaşım. ..ben çok düzensiz kullandım testleri ama bu kez düzenli kullanacağım yani positiv çıktıktan sonra da kullanmaya devam edeceğim ikinci çizgi siliklesine kadar ...tabiki gün aşırı da ilişkiye giren bilirsin ama eşinin spermleri fazla kaliteli değilse o zaman daha zor olur ve fazla yasamazlar ondan dolayı yumurtlama gününde ilişkiye girdigin zaman döllenme olur. ...inşallah basarili olursun..Merhaba hanımlar,
Ben de 9 yıllık evliyim. 8 yaşında bir oğlum var. Yaklaşık 1,5 yıldır 2.çocuğu istiyoruz. 6 ay önce bir düşük yaptım. İnşallah bir daha olmaz, Rabbim kimseye yaşatmasın. bana, 8 yıl aradan sonra düşükle sonuçlansa bile hamile kalman çok iyi dediler. bakalım, tekrar bekliyoruz.
Benim reglim dün bitmişti. Bugün teste başlasam olur mu? bir de şunu sormak istiyorum:Ovulasyon testi ile hamile kalmak daha mı kolay ya da reglin bitiminden itibaren gün aşırı beraber olmak mı?
Merhaba ....öncelikle çok geçmiş olsun, bende bundan dört ay önce bir düşük yaşadım. ....regl döngün kaç gün sürdüğüne bağlı kaçıncı günde basliyacagin testlere....ben bu gün basliyacagim benim döngüm 27 gün...bazi kadınlar ilk testte hamile kalıyor mesela benim arkadaşım. ..ben çok düzensiz kullandım testleri ama bu kez düzenli kullanacağım yani positiv çıktıktan sonra da kullanmaya devam edeceğim ikinci çizgi siliklesine kadar ...tabiki gün aşırı da ilişkiye giren bilirsin ama eşinin spermleri fazla kaliteli değilse o zaman daha zor olur ve fazla yasamazlar ondan dolayı yumurtlama gününde ilişkiye girdigin zaman döllenme olur. ...inşallah basarili olursun..
26 günse o zaman 9. günde başlamanız gerekiyor. ..test iki çizgi hatta T çizgisi daha koyu olduğu zaman lh pikini ulaştın demektir....24 veya 36 saat sonra yumurtliyacaksin demek...test iki günde koyu ola biliyor siliklestiginde yumurtladın demektir....yani testleri iki çizgi olsada devam edin çünkü o zaman tam ne zaman yumurtlagigini bilirsiniz.....ben hep ilk çizgide birakiyordum ama bu ay devam edeceğim :)Cevabınız için teşekkür ederim, Benim döngüm de 26 gün... Test silik çizgi olunca mı başlanacak, yada iki çizgi koyulaşıp silikleşene kadar mı devam edilecek?
Merhaba. ...adet döngün 28 ise,o zaman 11. Günü'nde baslasan yeterli....ben marka konusunda sana fazla bilgi veremem,çünkü Türkiye'de hangisi tercih ediliyor bilmiyorum...ben markaya bakmıyorum ama 20 mIU/ml olanindan aldım çünkü yumurtlama dışındada lh 10 kadar çıkıyor. ..20 de anca yumurtliyacagin anda çıkıyor. ...inşallah yardımcı olabilmişimdir. ...Merhaba bende ovulasyon testi yapmak istiyorum fakat bu konuda detayli bilgim yok oncelikle hangi marka ovulasyon testi almayim ???... ve adet dongum 28 gunde adet gunumden itibaren kacinci gun teste baslamaliyim???
... yardimlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim
![]()
Cok tesekkur ederim... önerilerini dikkate alacagim...Merhaba. ...adet döngün 28 ise,o zaman 11. Günü'nde baslasan yeterli....ben marka konusunda sana fazla bilgi veremem,çünkü Türkiye'de hangisi tercih ediliyor bilmiyorum...ben markaya bakmıyorum ama 20 mIU/ml olanindan aldım çünkü yumurtlama dışındada lh 10 kadar çıkıyor. ..20 de anca yumurtliyacagin anda çıkıyor. ...inşallah yardımcı olabilmişimdir. ...
Yani evet değrlendrdimŞu an birsey yok. ..daha önceki günleri degerlendire bildinmi? ??
Amin herkese nasip etsin inşallahBende gecen ay birakmistim ama yine bu ay basliyacagim. ...herşeyin hayırlısı olsun. ...sende inşallah en kisa zamanda muradına erersin canım. ..
bu ay bende öyle yapacağım.geçen ay ovulasyon testi kullanıp birliktelik olmuştu adete 5 gün kala falan ovulasyon testlerim çift koyu kırmızı renkte çıkıyordu ama tutmadı.bu ay kendi haline bırakıyorum nede olsa ben ne yaparsam yapayım gelmiyor !GALİBA BU AY DA TUTMADI. BAT'A 7 GÜN KALDI. AMA HİÇ BELİRTİ YOK. ARTIK BİR DAHAKİ TESTSİZ KENDİ YÖNTEMİMLE OLUR(GÜN AŞIRI BİRLİKTELİK)
Bu ay zaten ovulasyon testini duzgunnuygulayamadim.rastgele oldu.gecen ay cift cizgiyi yakalamastim degerlendirdim.yine olmadi.neyse bakalim gelecek aya kaldi.aslinda esimi ikna etmisken hemen olsun istiyordum.kismet artikbu ay bende öyle yapacağım.geçen ay ovulasyon testi kullanıp birliktelik olmuştu adete 5 gün kala falan ovulasyon testlerim çift koyu kırmızı renkte çıkıyordu ama tutmadı.bu ay kendi haline bırakıyorum nede olsa ben ne yaparsam yapayım gelmiyor !