• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar benim pembe akıntım geldi söylemesi ayıptır misketten biraz daha fazla BAT 23 eylül neden olmuştur bende başka bir sorun mu var ki?o_Oo_O
canım benimde daha önceden başıma gelmişti gelen lekenin akşamına ilişki olmuştu ve ben o ay hamile kalmıştım :)) değerlendirseydin hemen:KK70:

image.jpeg
canım benimde daha önceden başıma gelmişti gelen lekenin akşamına ilişki olmuştu ve ben o ay hamile kalmıştım :)) değerlendirseydin hemen:KK70:
Değerlendirdim Can'ım inşallah öyle olmuştur bu da bugün yaptığım test

Tamam bugün 2. Testi yapayım dimi ? peki akşam ki testte ve ya yarın ki testte pik olursa her gün olması sıkıntı olmaz mı?
evet canım ikinci testini de yap mutlaka.pik zaten sadece 1 gün görebiliyorsun.ertesi gün çift çizgi görsen de pik kadar kırmızı olmuyor.istersen akşam testini tekrar yap duruma göre bakarsın.ben 31 ağustos da pik gördüm o gün ilişki oldu ertesi günde çift kırmızı çizgiydi o akşam da ilişki oldu.sonra da tekrarlamadık açıkçası.

Kızlar benim ovu testleri hep koyu açılmıyor rengi acaba benim yumurta catlamiyor mu ki niye hep koyu koyu dewam ediyor bu testler hatta t daha koyu son 3 gündür

Bu aksam ki de koyu onu cekmedim
Kiminin tam olgunlaşmadan çatlıyor belki senin ki de bir kaç gün de çatlıyordur neden çatlamaz bilmiyorum Ama değerlendirmeyi ihmal etmemek lazım sanırım bende birazdan ikinci testi yapıcam bugün bakalım koyulaşma var mı birde merak ettiğim idrar en az kaç saat tutulmalı 3 saat iyi mi akşam için :KK64::KK64:

Kızlar bat a 8 günüm var göğüslerim patlıcak derecede çok ağrıyor ve acıyor dokunamıyorum bile egilince bile ağrı sizı veriyor böyle olmazdı kabarcık kabarcık oldu kenarları birde kaşınıyor şüpheli ilişkiden 6.gün bugün sizce normal mi

Kızlar bat a 8 günüm var göğüslerim patlıcak derecede çok ağrıyor ve acıyor dokunamıyorum bile egilince bile ağrı sizı veriyor böyle olmazdı kabarcık kabarcık oldu kenarları birde kaşınıyor şüpheli ilişkiden 6.gün bugün sizce normal mi
Gebelik belirtisi bu yazdıkların özellikle kaşıntı falan yaşadığım bişey inşallah hamile kalmışsındır:dua::dua:

Kızlar bi bakar mısınız ovulasyon testi yaptım bata 6 günüm var perşembe günü yaptığımda çok silikti cuma yapmadım bugün cumartesi saat 12 00 ve böyle çıktı sizce var mıdır birseyler

Eklentiler

• 20160910_235531-1.jpg
    20160910_235531-1.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 135
Merhabalar bende bu ay başladım ovülasyon testine 4 gündür yapıyorum olur inşaAllah hayırlısıyla. Ben size bişey sormak istiyorum sağ kasıkda üç gündür baya baya ağrı var başta yumurtlama mı diye düşündün 11. Gün başladı ama bu kadr uzun sürer mi bilemedim. Özellikle akşamları ağrım baya artıyor. Sizce neden olabilir? Birde bu teste göre benim yumurtlamam yanılmıyorsam 12.gün arkası oluyor heralde??

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    21,1 KB · Görüntüleme: 111
Selam ... bu ay yine olmadi... bu kez internetten siparis verdim ovulasyons testlerini...elimde yeterli olmuyordu, ondan dolayi hep ilk positiv ciktiginda birakiyordum testleri kullanmaya...ama bu kez testleri sonuna Kadar devam yapacagim...insallah olur bu kez...bakalim haftaya basliyacagim....

Merhabalar bende bu ay başladım ovülasyon testine 4 gündür yapıyorum olur inşaAllah hayırlısıyla. Ben size bişey sormak istiyorum sağ kasıkda üç gündür baya baya ağrı var başta yumurtlama mı diye düşündün 11. Gün başladı ama bu kadr uzun sürer mi bilemedim. Özellikle akşamları ağrım baya artıyor. Sizce neden olabilir? Birde bu teste göre benim yumurtlamam yanılmıyorsam 12.gün arkası oluyor heralde??
Merhaba. .....evet canım 13.günde yumurtlamissin ....inşallah degerlendirmissinizdir...hayırlısı olsun

Back