Rica ederim. ..inşallah olmuştur canım. ...bende haftaya basliyacagim testlerle12. Ve 13. Günü değerlendirdik olur inşaAllah hayırlısıyla. Cevap için çoook teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim. ..inşallah olmuştur canım. ...bende haftaya basliyacagim testlerle12. Ve 13. Günü değerlendirdik olur inşaAllah hayırlısıyla. Cevap için çoook teşekkürler
İnşaAllah sizinde olur. Rabbim hayırlısıyla nasip eylesin inşaAllahRica ederim. ..inşallah olmuştur canım. ...bende haftaya basliyacagim testlerle
Merhaba canım çok üzüldüm. ...ama pes etme,bende bir yıldır uğraşıyorum. ..Bundada hayir vardır diyoruz. ..inşallah bir sonraki ay olur..bende haftaya basliyacagim testlerle yine...hep ilk ikinci cizgide birakiyordum testlere ve denemeler ama bu kez siliklesine kadar devam edeceğim. ..Bende ise yaramadı ov.testi inşallah sizde ise yarar kızlar rabbim kavuştursun hepimizı inşallah
Ben bıraktım artık canım uğraşıyorum olmuyor yani bu saatten sonra saldım gitti rabbim zamanı gelince verecektir inşallah bende olmadi inşallah sende ve diger arkadaşlarda olurMerhaba canım çok üzüldüm. ...ama pes etme,bende bir yıldır uğraşıyorum. ..Bundada hayir vardır diyoruz. ..inşallah bir sonraki ay olur..bende haftaya basliyacagim testlerle yine...hep ilk ikinci cizgide birakiyordum testlere ve denemeler ama bu kez siliklesine kadar devam edeceğim. ..
Bende gecen ay birakmistim ama yine bu ay basliyacagim. ...herşeyin hayırlısı olsun. ...sende inşallah en kisa zamanda muradına erersin canım. ..Ben bıraktım artık canım uğraşıyorum olmuyor yani bu saatten sonra saldım gitti rabbim zamanı gelince verecektir inşallah bende olmadi inşallah sende ve diger arkadaşlarda olur
Üzme kendini inşallah allah sanada nasip eder..Aynen bende de ise yaramadi kizlar almicam bir daha
İnşallah canim ümitler yine bir sonraki aya kaldi...Üzme kendini inşallah allah sanada nasip eder..
Onemli olan o günlere yakin iliski olup olmamasi canim.degerlendirme sansiniz olduysa yine ihtimal var tabi ki.bende bu ay ovulasyon testi kullanmıştım ama sonuç negatif.cift cizgiyi gorupte tutmuyor oluşu da insanin moralini ayrı bozuyor.bu sefer de niye tutmadi diye düşünüyoruz.her şekilde insan aklindan çıkaramıyor.Rabbim yardımcımız olsun.inşallah senin vardir da umut olursun bize...Bu ay ovulasyon testini yarim yamalak,duzensiz yaptim.bir sefer silik gordum sonra ikinci cizgiyi hic gormedim.ve ayrica bayram tatili icin ailemin yanina baska sehre gidince cok sıkınti oldu.dönüs yarina ama yumurtlama gunum bitmistir.bugun 18.gun ve gecen ay 14 ve 15 de cift cizgiyi gormustum.ama tutmamisti.bu ay rastgele oldu.bakalim sonuc ne olacak.bat 28 eylul.
Ins.oldugunda yine haber veririm.muhtemel yumurtlamdan onceki 2 gun ve yumurtlamadan sonraki 1 gun.sonrasi icin artik utandim abdest almaktan anlayacaklar diye.hos yumurtlama gununu bilmiyordum yukarda yazfigim gibi.sadece tahminOnemli olan o günlere yakin iliski olup olmamasi canim.degerlendirme sansiniz olduysa yine ihtimal var tabi ki.bende bu ay ovulasyon testi kullanmıştım ama sonuç negatif.cift cizgiyi gorupte tutmuyor oluşu da insanin moralini ayrı bozuyor.bu sefer de niye tutmadi diye düşünüyoruz.her şekilde insan aklindan çıkaramıyor.Rabbim yardımcımız olsun.inşallah senin vardir da umut olursun bize...
Bence sen 13.de yumurtladın 14. de 12 sindeki gibi kuvvetli değil. ..adetin kaç gün sürüyor? ?Ya arkadaşlar yardım lütfen bu çift çizgi iki gün ard arda çıktı ben sonrasını yumurtlama diye düşünmüştüm ama 1 gün aradan sonra yine çift çizgi çıktı resimde görüldüğü üzere. Sizce hangisi doğru kafam karıştı.
Adetim 9 10 gun suruyor. Dongumde 28 29 30 seklinde degisiyorBence sen 13.de yumurtladın 14. de 12 sindeki gibi kuvvetli değil. ..adetin kaç gün sürüyor? ?
Merhaba. ..anladım. ..Bu gün test yaptinmi? Adetin döngüsü sabit olmadiğindan tabiki insanın kafasında soru işareti oluşuyor. ..Adetim 9 10 gun suruyor. Dongumde 28 29 30 seklinde degisiyor
Merhaba aynen. Saat 5 te yapyrm suan sabah burada hala yurtdışındaym o yüzden bugün henüz yapmadmMerhaba. ..anladım. ..Bu gün test yaptinmi? Adetin döngüsü sabit olmadiğindan tabiki insanın kafasında soru işareti oluşuyor. ..
Anladım. ..Ayrıca folik asit ve hamilelik için vitamin kullanirsan onlarda yardimci olur....ben kullanıyorum ve ayrıca hergün bir kactane karanfilde yiyorum o da hormonları dengeliyor ve rahimi güçlendiriyor. ...Merhaba aynen. Saat 5 te yapyrm suan sabah burada hala yurtdışındaym o yüzden bugün henüz yapmadm
Vitamin ve folik aside başlamıştım sonra olmaynca bıraktım. Ama dün tekrar başladım karanfili yiyorum derken çiğneyip yutuyorumusunuz?Anladım. ..Ayrıca folik asit ve hamilelik için vitamin kullanirsan onlarda yardimci olur....ben kullanıyorum ve ayrıca hergün bir kactane karanfilde yiyorum o da hormonları dengeliyor ve rahimi güçlendiriyor. ...
Evet ve çayı demlerkende içine iki tane atıyorum. ..bakalım bende yarın testleri basliyacagim. ..Vitamin ve folik aside başlamıştım sonra olmaynca bıraktım. Ama dün tekrar başladım karanfili yiyorum derken çiğneyip yutuyorumusunuz?