• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Sizce çatladı mi yoksa ben çatlicam

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-09-24-17-16-27.png
    SmartSelectImage_2016-09-24-17-16-27.png
    182 KB · Görüntüleme: 145
Saol cnm bakalım allahdan birşey çıkmazsa devam etmeyi düşünüyorum bakalım doğru diyorsun ben 18 de çift çizgi görmüştüm 21inde çatlamış oldu haklısın 3 gün fark ediyor
Siliklesmesi catladigini gosteriyor ama siz devam edin bence
Yukarida yazdigim gibi baska markalar la arasinda 3 gun oynuyor catlama gunu icin

Siz bir hafta daha devam edin bence

Son 3 gunluk test sonucum
Sabah daha koyu aksam daha silik
Ama henuz catlamadi sanirim

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    37,4 KB · Görüntüleme: 139
bat'a 3 gün ovulasyon testi böyle koyu çıktı. dün bu saatlerde ikinci çizgi çok silikti belli bile değildi. umudum yok ama yine de sizlere de sormak istedim. sizce durum nedir? hiç bir belirti de yok hamilelik için..

Eklentiler

• yenii.jpg
    yenii.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 138
Belki yumurtadir belki gebeliktir belli olmaz cnm gebelik baktın mı
Evet dun gebelik testi yapmistim.negatif. ins hamilwyimdir.yine bir umut dogdu.bu sefer gecikme olur mu diye bekleyip kan testi oyle yaptiririm.gecen ay adet gunu gelmeden 2 gun once yaptirmistim olmamaisti.bu sefer bekleyebilirsem bekleyecem

Sizce çatladı mi yoksa ben çatlicam

ya bi garip bu testler önce silk başladı sonra koyulaştı çok heyecanlandım :) silkleşmeye başladı herşey yolunda dedim tekrar koyu çıktı toplam 10 test yaptım bakalım oldumu meraklardayım bu arada inanılmaz bel ve kasık agrım oldu sende belirtiler neydi canım

Akıntı fazlaydı ama bilmiyorum belirti takip etmiyorum çok fazla cnm sadece dün iki kere kasigimda bi nokta ağrıdı sürekli ama
ya bi garip bu testler önce silk başladı sonra koyulaştı çok heyecanlandım :) silkleşmeye başladı herşey yolunda dedim tekrar koyu çıktı toplam 10 test yaptım bakalım oldumu meraklardayım bu arada inanılmaz bel ve kasık agrım oldu sende belirtiler neydi canım
onu da belirti saymam havalar çok soğudu usutmusum dur

ARKADAŞLAR BAT 28 EYLÜL. AZ ÖNCEKİ OVULASYON TESTİM. BUNA BAKARAK HAMİLELİK VAR DENEBİLİR Mİ?

Eklentiler

• YENİİİİİ.jpg
    YENİİİİİ.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 79
Back