Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ben 27 günde bir oluyorum ve yumurtlama günüm 13. Veya 14. Gün oluyor...sende o zaman bugün veya yarın yumurtl arşın bence. ...
dünki testlerden dolayı biraz aklım karışmıştı ama bugünkü test daha koyu çıkınca biraz rahatladım.inşallah Allah hayırlısıyla gönderir bize evlatlarımızı :dua::dua: çok teşekkür ederim canım

Arkadaslar salı ve çarşamba günü kirmiziydi az önce yaptığım testim böyle çıktı suan yumurtlama gerçekleşiyor mu yoksa bitti mi bilgisi olan

Eklentiler

• 20160901_151143(0).jpg
    20160901_151143(0).jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 99
Pazarı ve Salıyı degerlendirdik dünü es gectik bugünü değerlendirecegiz insallah tutar :dua::dua:
İnşallah tutmuştur canım :) benimde dün ki testlerimde ikinci çizgilerim kıpkırmızıydı.bugünkilerde böyle anlamadım ki ben dün mü çatlamış bugün mü ?

Eklentiler

• 20160901_165050-1.jpg
    20160901_165050-1.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 94
İnşallah tutmuştur canım :) benimde dün ki testlerimde ikinci çizgilerim kıpkırmızıydı.bugünkilerde böyle anlamadım ki ben dün mü çatlamış bugün mü ?
Çift çizgi den itibaren degerlendirmek lazım günleri es geçmemek lazım demekki :halay::halay:ben bugünüde değerlendireyim

12. Ve 13. Günler çift koyu çizgi 14. Gün sabah ve akşam silik 5 kutu testle çift cizgiyi yakaladım bata son 15 günüm var bakalım tutacak mı yarın cuma rabbim tüm bekleyenleri tez zamanda kavuştursun inşallah dualarımızı eksik etmeyelim :dua::dua:

Eklentiler

• 20160901_223741-1.jpg
    20160901_223741-1.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 94
12. Ve 13. Günler çift koyu çizgi 14. Gün sabah ve akşam silik 5 kutu testle çift cizgiyi yakaladım bata son 15 günüm var bakalım tutacak mı yarın cuma rabbim tüm bekleyenleri tez zamanda kavuştursun inşallah dualarımızı eksik etmeyelim :dua::dua:
Günaydın canım :) bende akşam saat 19:00 da yine test yaptım ve yine koyu çift çizgi gördüm :KK48::KK48: vallahi de billahi de hiçbişey anlamadım :KK70: testlere göre 2-3 gündür bir türlü çatlayamadı yumurta hala silikleşmedi.dün akşamı bende değerlendirdim es geçemedim :halay: Dualarımız bize gelmeyi bekleyen bebişlerimize olsun:dua::dua:

Eklentiler

• 20160901_232840-1.jpg
    20160901_232840-1.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 83
Bu arada senin bat ne zaman canım ?

Senin son yaptığın daha koyu çıkmış sanki zaten içindeki kagittada yazıyor iki gün çift çizgi çıkabilir diye benim 16 eylül 14 günüm var canım
o zaman bu akşamı da mı değerlendirmeliyiz ??? seninle bat larımız hemen hemen aynı benimde 14 Eylül görünüyor

ben az önce de test yaptım baya bi silik çıktı adet gününe kadar yapmanın bir anlamı yok heralde.sen yapmaya devam edecek misin testi ?

ben az önce de test yaptım baya bi silik çıktı adet gününe kadar yapmanın bir anlamı yok heralde.sen yapmaya devam edecek misin testi ?
Canım ben pazar salı perşembe ve bu sabahı degerlendirdim silik çıktıysa bırak ben dün saat 3 de ve akşam 22.35 de yaptım ikiside silik çıktı Bugün yapmicam artık elimde bulunsun tutmazsa diğer aya kullanım 5 kutu kaldı elimde

Canım ben pazar salı perşembe ve bu sabahı degerlendirdim silik çıktıysa bırak ben dün saat 3 de ve akşam 22.35 de yaptım ikiside silik çıktı Bugün yapmicam artık elimde bulunsun tutmazsa diğer aya kullanım 5 kutu kaldı elimde
canım siz düzenli ilişkiye dikkat etmişsiniz sanırım inşallah tutar.bizim o kadar da düzenli sayılmaz ama kısmet artık yapacak bişey yok gerisi Allah'ın takdirine kalmış.benim de elimde 3 kutu falan kaldı sanırım dediğin gibi bende bir sonraki aya bırakırım

canım siz düzenli ilişkiye dikkat etmişsiniz sanırım inşallah tutar.bizim o kadar da düzenli sayılmaz ama kısmet artık yapacak bişey yok gerisi Allah'ın takdirine kalmış.benim de elimde 3 kutu falan kaldı sanırım dediğin gibi bende bir sonraki aya bırakırım
Bu ay günleri değerlendirmeye çalıştık aynen rabbime kaldı artık gerisi son 14 gün bakalım ne olacak ise yarayacak mi yaramayacak mi

Back