Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

:110:Aynen benimde bi şüphe ile 14 gün biter ta taam kirmizilar gelir üsüttüm zaten belim kasıklarım cok ağrıyor sabahtan beri:cry:
ayyy canım geçmiş olsun o kadar ümitsiz olma.Dua etmeye devam inşallah bu ay gelmeyecek o kırmızılar :dua::dua:

Kızlar herkese merhaba bende 4. Ay dayım çalışmalarda bebek düşünmeye basladikca adetlerim çok fazla değişti normalde 28 gunde 1 olurdum geçen ay 5 gun erken ondan once de 8 gun erken oldum o yüzden bende bu ay ovu testiyle denicem bakalım sipariş daha ulaşmadı elime adet baslangicindan 8. Gün deyim geç kalmamisim dimi umarım siparis gecikme ve gecirmem günleri çünkü adetlerim öne geldi ama 9. 10. Günde de yumurtlama olmaz herhalde dimi ya artık bende buralardayim aranıza alırsanız beni de

İyi geceler herkese, bende teste bugün başlayacağım adetimin 12. Günündeyim benim merak ettiğim öğlen 13'te yapılan test pozitif çıkarsa diyelim 3 eylülde 13:00 da pozitif çıktı 4 eylül en erken saat kaçta ilişki olmalı kafam çok karışık :KK64:Bu arada 4 yaşında bir kızım var :KK200:

Merhaba kzial hoşgeldiniz adetinizin 9.gününde başlarsanız iyi olur zaten adet döngüsüne göre içindeki kağıtta şu gün başlayın bu gün başlayın yazıyor ben mesela çift çizgi günlerini ve silik gününü degerlendirdim sonuçta Sperm 72 saat canli kalabiliyor

Merhaba kzial hoşgeldiniz adetinizin 9.gününde başlarsanız iyi olur zaten adet döngüsüne göre içindeki kağıtta şu gün başlayın bu gün başlayın yazıyor ben mesela çift çizgi günlerini ve silik gününü degerlendirdim sonuçta Sperm 72 saat canli kalabiliyor
Merhaba hoş bulduk:) adetim neredeyse 9 gün sürdü mecbur bekledim ben hayırlısı olsun bakalım:KK36:

İyi geceler herkese, bende teste bugün başlayacağım adetimin 12. Günündeyim benim merak ettiğim öğlen 13'te yapılan test pozitif çıkarsa diyelim 3 eylülde 13:00 da pozitif çıktı 4 eylül en erken saat kaçta ilişki olmalı kafam çok karışık :KK64:Bu arada 4 yaşında bir kızım var :KK200:

Benim de bu saat konusunda kafam karışık genelde gece 12 den sonra degerlendiriyoruz ama ovu testiyle bakalım nasıl olacak

Canim hoşbulduk güzel haberler almak dileğiyle ben testi kaçta yapabilirim sizce en uygun saat hangisi olur
Mesela sabah 8 gibi eşimi geciriyorum wcye gidip şu icsem sonra 12 ye kadar su almayip wcye gitmesem 12 uygun olur mu birde günde 1 tane mi yapmaliyim

Canim hoşbulduk güzel haberler almak dileğiyle ben testi kaçta yapabilirim sizce en uygun saat hangisi olur
Mesela sabah 8 gibi eşimi geciriyorum wcye gidip şu icsem sonra 12 ye kadar su almayip wcye gitmesem 12 uygun olur mu birde günde 1 tane mi yapmaliyim
Ben saat 1 den itibaren sıvı almayı kesip saat 3 de yaptım aksamda saat 11 de yaptım 8.günde başladım 10.güne kadar tek test 11 günden itibaren çift test yaptım 12 ve 13 günler koyu çıktı 14 gün siliklesti

Selam canim ayni günün aksamina ve ertesi gunun aksamina calisma olmali.bende 2.cocuk icin uğraşıyorum Rabbim inşallah tez zamanda gonderir bize evlatlarimizi

Selam canim ayni günün aksamina ve ertesi gunun aksamina calisma olmali.bende 2.cocuk icin uğraşıyorum Rabbim inşallah tez zamanda gonderir bize evlatlarimizi
İnşallah :KK46: bugün ilk testimi yaptım negatif , geç yumurtluyorum ben o yüzden bakalım ilerleyen günlerde ne olacak, pepapp a göre 9 eylül yumurtlama günüm :KK64:

Back