Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Mrlmerin o zaman yumurtlama oldu ve çatladı değil mi peki teste devam etmelimiyim hwr ay bi yumurtlamada çatlama görünüyor sanırım
Bak mesela benim suan attığıma dün silikti şimdi çift çizgi koyu aksama bir daha yapıcam ama suan kaptığım aksam baktığımda rengi soluk olucak

Kızlar dün akşam regl oldum çok mutsuzum:duduk::KK61:yumurtlamann üstüne 14 sayınca dün olacağını biliyordum ama bir umut dedim yine olmadı. Günü'nde degerlendiriyoruz ama olmuyor yaa bu ay keçiboynuzunu yapıyorum eşime kendim içinde soğan kürü yapıcam hayırlısı inşallah :KK42:

Kızlar dün akşam regl oldum çok mutsuzum:duduk::KK61:yumurtlamann üstüne 14 sayınca dün olacağını biliyordum ama bir umut dedim yine olmadı. Günü'nde degerlendiriyoruz ama olmuyor yaa bu ay keçiboynuzunu yapıyorum eşime kendim içinde soğan kürü yapıcam hayırlısı inşallah :KK42:
Hayırlısı olsun inşallah ben bu ayda olmazsa kasiklarımı cektiricem

kızlar günaydın bende size ekte 29 ve 30 Ağustos daki testlerimi göstermek istiyorum.Sizce yumurtlama gerçekleşmiş mi ?

d30cedae-cff7-4f27-b079-28a0a6fde32f

Eklentiler

• 20160830_172203-1.jpg
    20160830_172203-1.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 107
en son cumartesi ve pazar akşamı olmuştu
Inşallah olmuştur. ...bir ihtimal var çünkü 3 gün bazılarida 5 güne kadar dayanoyormus eğer yüksek kalitede olurlarsa....umarım hamile kalmişsindir canım. ....bende beklemekteyim haftaya belli olacak olup olmadığını. ...inşallah hepimiz için hayırlısı olsun

Inşallah olmuştur. ...bir ihtimal var çünkü 3 gün bazılarida 5 güne kadar dayanoyormus eğer yüksek kalitede olurlarsa....umarım hamile kalmişsindir canım. ....bende beklemekteyim haftaya belli olacak olup olmadığını. ...inşallah hepimiz için hayırlısı olsun
inşallah canım ya çok üzgünüm:KK43::KK43::KK43: Rabbim en yakın zamanda hepimize nasip etsin inşallah:dua::dua:

Bu da şimdi yeni yaptığım test kızlar hiç bişey anlamadım nolur yardım edin :KK43:

Eklentiler

• 20160831_142735-1.jpg
    20160831_142735-1.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 107
Back