- 20 Ağustos 2016
- 54
- 54
- 88
Bugün günüm ama heran gelecek gibi hissediyorumMerhaba kızlar günü geçen var mı test durumları nasıl gidiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün günüm ama heran gelecek gibi hissediyorumMerhaba kızlar günü geçen var mı test durumları nasıl gidiyor
Üzülme diğer ay olur inşallah rabbim büyüktürmaalesef 1.20 çıktı
kesin gözüyle bakıyordum o yüzden çok şaşırdım.ve üzüldüm. ama şimdi geçti. zamanı değilmiş dmek ki. inş. bu ay.Üzülme diğer ay olur inşallah rabbim büyüktür
Bu kadar çok isteyip heveslendigimizden mi olmuyor acaba derler ya hani birseyi çok istersen olmaz diye skesin gözüyle bakıyordum o yüzden çok şaşırdım.ve üzüldüm. ama şimdi geçti. zamanı değilmiş dmek ki. inş. bu ay.
bence 2-3 gün daha var. benimki de böyleydi.15.günde koyulaşmıtıSizce daha çok var mı yumurtlamaya 10 gün bugünden daha koyu sanki bugün biraz daha açık rengi normal mi sizce
bence 2-3 gün daha var. benimki de böyleydi.15.günde koyulaşmıtı
evet koyulaşmış.galiba erken yumurtlama oluyor. benimki böyle olduktan 1 gün sonra tam kopkoyu olmuştu. 2 gün koyu durdu.sonra silikleşti. ben bu durumdayken değerlendirmiştim belki bir daha koyu göremem diye.benimki tutmadı ama ilk dnememdi.Aksam yaptığım biraz daha koyu çıktı
İkinciye olacak insallah ablacım aşağı yukarı öğrendin nasıl olsa zamanınıevet koyulaşmış.galiba erken yumurtlama oluyor. benimki böyle olduktan 1 gün sonra tam kopkoyu olmuştu. 2 gün koyu durdu.sonra silikleşti. ben bu durumdayken değerlendirmiştim belki bir daha koyu göremem diye.benimki tutmadı ama ilk dnememdi.
inşallah. 1 eylülde bat. bekliyorum.hemen gelsin gitsin diye. seninki inş tutar bu ay.İkinciye olacak insallah ablacım aşağı yukarı öğrendin nasıl olsa zamanını
Zaten akıntımdan gelmeye başladıevet koyulaşmış.galiba erken yumurtlama oluyor. benimki böyle olduktan 1 gün sonra tam kopkoyu olmuştu. 2 gün koyu durdu.sonra silikleşti. ben bu durumdayken değerlendirmiştim belki bir daha koyu göremem diye.benimki tutmadı ama ilk dnememdi.
Amin inşallah ablacıminşallah. 1 eylülde bat. bekliyorum.hemen gelsin gitsin diye. seninki inş tutar bu ay.
Dura dura renkleri açılıyor testlerin soluklasiyor o yüzden ben resimlerini çekiyorum kaçıncı gün olduğunu üstüne yazıpikisi aynı renkti ertesi gün silikleşti şimdi bakıyorum biraz zaman geçince renkleri soluyor sanırım dimi yoksa ben mi karıştırdım diyorum çatlama zamanını kafam karıştı
Bence elinde fazlaysa devam et yumurtalamanin gerçeklestigine emin olamiyorsan çünkü aynı gün kurumaya başladığında ben soldugunu fark ettim ve o zaman karısıyorMrlmerin o zaman yumurtlama oldu ve çatladı değil mi peki teste devam etmelimiyim hwr ay bi yumurtlamada çatlama görünüyor sanırım