Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar sanki benin testler koyulasmıyor gibi

Eklentiler

• IMG_20160829_153001-01.jpeg
    IMG_20160829_153001-01.jpeg
    32,5 KB · Görüntüleme: 64
Sizce daha çok var mı yumurtlamaya 10 gün bugünden daha koyu sanki bugün biraz daha açık rengi normal mi sizce

Eklentiler

• IMG_20160829_153001-01.jpeg
    IMG_20160829_153001-01.jpeg
    32,5 KB · Görüntüleme: 94
Aksam yaptığım biraz daha koyu çıktı
evet koyulaşmış.galiba erken yumurtlama oluyor. benimki böyle olduktan 1 gün sonra tam kopkoyu olmuştu. 2 gün koyu durdu.sonra silikleşti. ben bu durumdayken değerlendirmiştim belki bir daha koyu göremem diye.benimki tutmadı ama ilk dnememdi.

evet koyulaşmış.galiba erken yumurtlama oluyor. benimki böyle olduktan 1 gün sonra tam kopkoyu olmuştu. 2 gün koyu durdu.sonra silikleşti. ben bu durumdayken değerlendirmiştim belki bir daha koyu göremem diye.benimki tutmadı ama ilk dnememdi.
İkinciye olacak insallah ablacım aşağı yukarı öğrendin nasıl olsa zamanını

Arkadaşlar ovulasyon testinde aynı renk çift çizgiyi gördükten sonra bi sonraki aya kadar teste ara verilmeli mi yada ne kadar süre devam edilmeli sormuştum ama kimse bişi dememiş

ikisi aynı renkti ertesi gün silikleşti şimdi bakıyorum biraz zaman geçince renkleri soluyor sanırım dimi yoksa ben mi karıştırdım diyorum çatlama zamanını kafam karıştı

Zaten akıntımdan gelmeye başladı
inşallah. 1 eylülde bat. bekliyorum.hemen gelsin gitsin diye. seninki inş tutar bu ay.
Amin inşallah ablacım

ikisi aynı renkti ertesi gün silikleşti şimdi bakıyorum biraz zaman geçince renkleri soluyor sanırım dimi yoksa ben mi karıştırdım diyorum çatlama zamanını kafam karıştı
Dura dura renkleri açılıyor testlerin soluklasiyor o yüzden ben resimlerini çekiyorum kaçıncı gün olduğunu üstüne yazıp

Mrlmerin o zaman yumurtlama oldu ve çatladı değil mi peki teste devam etmelimiyim hwr ay bi yumurtlamada çatlama görünüyor sanırım

Mrlmerin o zaman yumurtlama oldu ve çatladı değil mi peki teste devam etmelimiyim hwr ay bi yumurtlamada çatlama görünüyor sanırım
Bence elinde fazlaysa devam et yumurtalamanin gerçeklestigine emin olamiyorsan çünkü aynı gün kurumaya başladığında ben soldugunu fark ettim ve o zaman karısıyor

Back