- 12 Ocak 2016
- 730
- 246
- 33
- 31
Bak mesela benim suan attığıma dün silikti şimdi çift çizgi koyu aksama bir daha yapıcam ama suan kaptığım aksam baktığımda rengi soluk olucakMrlmerin o zaman yumurtlama oldu ve çatladı değil mi peki teste devam etmelimiyim hwr ay bi yumurtlamada çatlama görünüyor sanırım
Canım zaten testin üzerinde de yaziyor 5 dk içerisinde testi yorumla 10dk sonrasinda kurudugu için degisebiliyor.Bak mesela benim suan attığıma dün silikti şimdi çift çizgi koyu aksama bir daha yapıcam ama suan kaptığım aksam baktığımda rengi soluk olucak
Ona hiç dikkat etmedim ama dogruCanım zaten testin üzerinde de yaziyor 5 dk içerisinde testi yorumla 10dk sonrasinda kurudugu için degisebiliyor.
Hayırlısı olsun inşallah ben bu ayda olmazsa kasiklarımı cektiricemKızlar dün akşam regl oldum çok mutsuzumyumurtlamann üstüne 14 sayınca dün olacağını biliyordum ama bir umut dedim yine olmadı. Günü'nde degerlendiriyoruz ama olmuyor yaa bu ay keçiboynuzunu yapıyorum eşime kendim içinde soğan kürü yapıcam hayırlısı inşallah
canım 30unda gerçekleşmiş görünüyor
yani dün akşamdı geçti öylemicanım 30unda gerçekleşmiş görünüyor
30.8 de gercekleşmiş bu testlere göre...hayırlısı olsun. ..
Merhaba. ..ne zaman ilişkiye girdiniz eşinle? ??Spermler 3 güne kadar yaşıyor. ..yani dün akşamdı geçti öylemibiz değerlendirmedik ama geç mi kaldım şimdi ben off
en son cumartesi ve pazar akşamı olmuştuMerhaba. ..ne zaman ilişkiye girdiniz eşinle? ??Spermler 3 güne kadar yaşıyor. ..
Inşallah olmuştur. ...bir ihtimal var çünkü 3 gün bazılarida 5 güne kadar dayanoyormus eğer yüksek kalitede olurlarsa....umarım hamile kalmişsindir canım. ....bende beklemekteyim haftaya belli olacak olup olmadığını. ...inşallah hepimiz için hayırlısı olsunen son cumartesi ve pazar akşamı olmuştu
inşallah canım ya çok üzgünümInşallah olmuştur. ...bir ihtimal var çünkü 3 gün bazılarida 5 güne kadar dayanoyormus eğer yüksek kalitede olurlarsa....umarım hamile kalmişsindir canım. ....bende beklemekteyim haftaya belli olacak olup olmadığını. ...inşallah hepimiz için hayırlısı olsun
Sen adet dönemin kaçıncı günündesin? ??ve adetin kaç gün sürüyor? ?? Teste göre yumurtliyacaksin...Bu da şimdi yeni yaptığım test kızlar hiç bişey anlamadım nolur yardım edin
kızlar yok mu yorum yapabilecek birisi ????Bu da şimdi yeni yaptığım test kızlar hiç bişey anlamadım nolur yardım edin
canım sağol yorumun için.adetin 12.ci günündeyim 26 günde bir de adet oluyorumSen adet dönemin kaçıncı günündesin? ??ve adetin kaç gün sürüyor? ?? Teste göre yumurtliyacaksin...
ve şimdi bakıyorum da ikinci çizgi daha koyu bir renktecanım sağol yorumun için.adetin 12.ci günündeyim 26 günde bir de adet oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?