Haber ver yapınca :)Hayır yapmadım hala bekliyorum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haber ver yapınca :)Hayır yapmadım hala bekliyorum canım
Bugün kan verdim sağlık ocağında sonuç negatif sesi doktor hamile değilsin dedi. Okadar üzgünüm ki anlatamamHaber ver yapınca :)
Canım üzme kendini benim adetime 4 gün kaldı bugün test yaptım negatif galiba benimde olmadı üzülme bir dahaki ay yine deneriz ...Bugün kan verdim sağlık ocağında sonuç negatif sesi doktor hamile değilsin dedi. Okadar üzgünüm ki anlatamam
Aaa öyle olmaz ama muhtemelen bende üzülücem hafta sonu beklediğim haber gelmezse ama umutsuzluğa kapılma herşeyin bir zamanı var rabbim nasip edecek inşallah bizede sen şimdi diğer ay ki yumurtlama gününe odaklan hemen :)Artık çok takmaya başladım aralıkta 10 haftalık bebeğimi kaybettim sonrasında kimyasal gebelik yaşadım bi daha da hamile kalamadım. Çok sabırsızım kendimi çok odaklıyorum elimde değil. Bayram bile anlamsız artık bana üzüntümden hiç bişey yapamıyorum
Testi yapmaya devam et canım yumurtlama günün yaklaşıyor
Allah sana nasip eder inşallah bu ay cnm sağol desteğin içinAaa öyle olmaz ama muhtemelen bende üzülücem hafta sonu beklediğim haber gelmezse ama umutsuzluğa kapılma herşeyin bir zamanı var rabbim nasip edecek inşallah bizede sen şimdi diğer ay ki yumurtlama gününe odaklan hemen :)
Yok cnm ya benimde çok umudum kalmadı çünkü benim adet öncesi kahverengi lekelenmem olur yavaş yavaş gelmeye başladı cuma da regl olurum sanırım bir daha ki ay artık :) birlikte beklerizAllah sana nasip eder inşallah bu ay cnm sağol desteğin için
Merhabalar canım üzme kendini ben de yeniden deniyorum bu ay. Bugün 5. gün, yılmak yok üzme kendini elbet olur.Bugün kan verdim sağlık ocağında sonuç negatif sesi doktor hamile değilsin dedi. Okadar üzgünüm ki anlatamam
Öyle ya bir git bakalım ne diyecek bende bayramdan sonra gidicem bir kontroleBugün dr gideceğim bat a 4gün kaldı yumurtlamnın üzerinden de 15 gün geçti bu ay olmadı bakalım doktor ne diyecek
Testi yapmaya devam et canım yumurtlama günün yaklaşıyor
Şuan öyle görünüyor testine göre sen devam et yapmayaCiddimi cnim ya?olemi diosun ?
Şuan öyle görünüyor testine göre sen devam et yapmaya
Ben günde iki test yapıyordum öğlen 1 ve akşam 8 de elinde test varsa sende öyle yap . İki çizgi eşit çıkana kadar yap testi o zamana kadarda gün aşırı ilişki olsun bence garanti olur :)Tmm cnim edeyim.gunde 1 test yeterlimi sence?ve iliskiye baslamali mi?ben ilk kez boyle goruyorum bu cizgiyi.hele 10.gun imkansiz yani gormem