Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhaba arkadaslar aranjza yeni katildim 12 haziran beklenen adet tarihim ovulasyon testi aldim bu ay baslicam.ayrica inofolic kullanmaya basladim. Adetten sonra yakiyida yapicam Rabbim hepimize bu ay bebislerimiz nasip.etsin insallaah
Merhaba arkadaslar, adetim bittikten sonra ovulasyon testine basladim ve bugü 12. Günüm cift cizgiyi yakaladim. Dünü degerlendirmistim dün silikdi ikinci cizgi. Burada okuduklarima gore kiz bebek olmasi icin cift cizgi oldugunda denemeleri birakmak gerekiyordu. Bir fikriniz var mi acaba :)

insallaah

Merhaba arkadaslar, adetim bittikten sonra ovulasyon testine basladim ve bugü 12. Günüm cift cizgiyi yakaladim. Dünü degerlendirmistim dün silikdi ikinci cizgi. Burada okuduklarima gore kiz bebek olmasi icin cift cizgi oldugunda denemeleri birakmak gerekiyordu. Bir fikriniz var mi acaba :)

Ben henüz beklemedeyim yumurtlama günüm geçeli 10 gün oldu bakalım hayırlısı test yapmak için gün sayıyorum sabırsızım çok yaa
Benimde 8 gün aldu :) düşünmiyim diyorum ama aklımda hep aynı soru tuttu mu oldu mu bir an önce test yapmak istiyorum :)

insallaah

Bunun ile ilgili bilgim yok ama ilk çocuğun ise riske atma bugün ve yarınıda değerlendir derim çünkü çift çizgi çıktıktan 24 yada engeç 36 saat içinde yumurtlama oluyor

merhaba hanımlar, ben de bu ay hamile kalmazsam ovulasyon testi alıp kullanacağım bat 1 temmuz, bi kızım var 2 yaşında, hamile kalmam bir sene sürdüğü için erkenden ikinci için çalışmalara başladık.

adetlerim çok da düzenli olmamakla beraber her ay oluyorum. ben şu akıntı meselesini bir türlü anlayamadım gitti. en son 1 haziranda regl olmuştum. 15 haziranda regl olduğum aynı saatte --dizi izliyordum oradan biliyorum :) --- adet olmuşum gibi akıntı geldi. yumurta akı kıvamındaydı. o ana kadar çocuk yapma fikrim yoktu. akıntıyı görünce belki yumurtlamışımdır değerlendireyim dedim, ertesi akşam yani reglin 15,17 ve 19. günlerinde ilişki oldu.

şimdi merak ettiğim bu akıntı yumurtladım diye mi haber veriyor yoksa 24-36 saat sonra yumurtlayacağım diye mi haber veriyor?

ovulasyon testi kullananlar akıntı durumlarını yazarlarsa sevinirim. mesela çift çizgi çıkınca mı akıntı oluyor yoksa silikleşmeye başlayınca mı?

kısaca sormak istediğim buydu :)

merhaba bende dün çift çizgiyi gördüm dün iki test yaptım akşamki çok belirgin t c den daha koyuydu. dünü değerlendirdik. bu sabah yine t c den daha koyuydu. akşam tekrar yapıcam testi. çok ağrım var kasıklarımda. 20 sinde de birliktelik oldu 23 ündede kız bebek allah nasip ederse . devam edeyimmi yoksa silik çıkana kadar hergün devammı edeyim.

merhaba bende dün çift çizgiyi gördüm dün iki test yaptım akşamki çok belirgin t c den daha koyuydu. dünü değerlendirdik. bu sabah yine t c den daha koyuydu. akşam tekrar yapıcam testi. çok ağrım var kasıklarımda. 20 sinde de birliktelik oldu 23 ündede kız bebek allah nasip ederse . devam edeyimmi yoksa silik çıkana kadar hergün devammı edeyim.
Ben silikleşinceye kadar devam ettim cnm 3 gün sonra gün aşırıya döndüm inş olur :)

Kızlarr acilll bu ay ovulasyonla denedim ayın 16 sında çift çizgiyi yakaladım ve değerlendirdik , hiç bir sorun yoktu ama bu gece eşimle birlikte olduktan sonra bir süre uzandım sonra kalktığımda geriye akan meni pempe geldi ama bayağı koyu pembe ama kan gibi kırmızılığı yok biraz endişelendim açıkçası bir fikri olan varmı daha 1 hafta var adet günüme onun lekelenmesi olamaz dimi

sizlere bir sorum olacak.Kız bebek için günlerimi tespit etmek için laboquick ovülasyon testi satın aldım.Regl 28 günde bir oluyor.Regl genelde 10.gün bitmiş oluyor ve 14-15.günlerde de çift çizgiyi yakalamış oluyorum.Regl bittiği günden ovülasyon testinde çift çizgiyi görene kadar her gün ilişkiye mi girmeliyiz? Ovülasyon testinde aynı koyulukta çift çizgiyi gördüğümüz zaman ilişkiyi kesmemiz mi gerekiyor? Cevaplarssanız çook sevinirim,teşekkürler,

Kimse yok muuu ???

sizlere bir sorum olacak.Kız bebek için günlerimi tespit etmek için laboquick ovülasyon testi satın aldım.Regl 28 günde bir oluyor.Regl genelde 10.gün bitmiş oluyor ve 14-15.günlerde de çift çizgiyi yakalamış oluyorum.Regl bittiği günden ovülasyon testinde çift çizgiyi görene kadar her gün ilişkiye mi girmeliyiz? Ovülasyon testinde aynı koyulukta çift çizgiyi gördüğümüz zaman ilişkiyi kesmemiz mi gerekiyor? Cevaplarssanız çook sevinirim,teşekkürler,

kızlar selamlar.bende pko war kızlıgımdan berı malesef.adetlerım gelmıyor.anca tarlusalla gelıyor.netten laboqık test aldım yaptım ama hıc goremedım o cıft czgıyı.suan 1 aydır falan ınofolıc combı ıcıyorum sabah aksam ve bugun adetımın 10.gunu sankı hafıf koyu gbı cızgı.pek sevındım...ıns hepımıze nasıb olur.benım gıbı ınofolıc ıcıp hamıle kalan var mı?????

Ben ovu testi yaptım bu ay canım dün baya koyu cizgiyi yakaladım ve degerlendirdik bugunde silik çıktı yumurtladm yani bakalm hayirlisi artık senden ? :)
benim yumurtlama geçeli 11 gün oldu 4 gün var adetime bugün tekrar ovu test yaptım çift çizgim var birkaçgün sonra kanda baktırıcam inş olmuştur :)

Back