Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Hım :( anında iletişimde olmak çok güzel olurdu. Testleri yapmaya başlayınca buraya yuklemek sorup cvp beklemek. Etiketlemek. Hem zaman gerekiyor hemde bilmiyorum nasıl yapılıyor. Çok kurcalıyorum karıştırıyorum ancak öyle rtiket yapabılıyorum. Resım bakalım yukleyebılıcekmıyım. Güzle olurdu shatsap

Zaten oruçlu olduğum için sıvı alımı olmadığından çokta zorlanmadım 16 30 da her gün aynı saatte yaptım cnm ama normalde 4 saat sıvı alımı olmayacak yani bende ilk defa böyle denedim bana da böyle dediler
canım bende bu ay ovu testi kullanıyorum nasıl kullandın sabah ilk idrarla mı akşammı yada su içip içmeme konusu nasıl

canım bende bu ay ovu testi kullanıyorum nasıl kullandın sabah ilk idrarla mı akşammı yada su içip içmeme konusu nasıl
Sabah ilk idrarla olmuyor sabah kalkıp ilk idrarı yapıyorsun sonra 3 yada 4 saat sonra mesela saat 12 yada 1 gibi yapabilirsin sonra akşam en gec 8 gibi yaparsın testi yaparken en az iki saat öncedinden sıvı alımını durdurmak gerekiyor ama ramazan oldugu için çok sıkıntı olmuyor zaten

Bayanlar ovulasyon testinde pozitifi gördükten kaç gün sonra idrar testi yapılır yani en erken nezman belli olur
Adet gününe birkaç gün kala görenler de var ama emin değilim günü geçtikten sonrada çıkabiliyor ben günüm gecene kadar beklicem bu ay :)

Evet bend
Sabah ilk idrarla olmuyor sabah kalkıp ilk idrarı yapıyorsun sonra 3 yada 4 saat sonra mesela saat 12 yada 1 gibi yapabilirsin sonra akşam en gec 8 gibi yaparsın testi yaparken en az iki saat öncedinden sıvı alımını durdurmak gerekiyor ama ramazan oldugu için çok sıkıntı olmuyor zaten
Evet bende iki gundr yapiyorm reglim duzensiz oldugu için kullanmaya karar verdim, adet bittigi günun ertesi gunu basladim insallah bu ay tutar :) bide prolaktnm 50 cikti dostinex kullaniyorm

Evet bend

Evet bende iki gundr yapiyorm reglim duzensiz oldugu için kullanmaya karar verdim, adet bittigi günun ertesi gunu basladim insallah bu ay tutar :) bide prolaktnm 50 cikti dostinex kullaniyorm
İnş tutar benim de gecen sene prolaktin 75 çıkmıştı ama kendiliğinden düştü ilaç kullanmadım şükür sonrada bir daha yükselmedi

Evet ovulasyon testi ile takip ettim ben 34 günde bir regl oluyorum 18. Gün yakaladım çify çizgiyi sonraki günleride değerlendirdim bakalım regl günümü bekliyorum şimdi :)
İnsallah hamilesindr canım :) haber ver mutlaka yaz buraya bakalim ınş benimde tutar Allahin izniyle

Ben henüz beklemedeyim yumurtlama günüm geçeli 10 gün oldu bakalım hayırlısı test yapmak için gün sayıyorum sabırsızım çok yaa

Back