Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Değerlendiremem çünkü 21 22 23 te değerlendirdim bugün 24 peşpeşe olunca kalite düşük olur yarın akşam feğerlendiricem zaten öyle olması gerekmiyormu

Öncesi degerlendirdiysenizde olur artık. sabah bi yakın testi hafif açılma var mı yabi yumurta catlamis mi yoksa hala koyu mu belli olur

Doktorlara kalsa gün aşırı diyorlar yani 1 gun durup 1 gun beraberlik

3 gün üstüste bile tavsiye etmiyorlar

Ama buradaki bazi arkadaşlar 3 gün ya da 4 gün üstüste beraberlik ten hamile kaldılar

Canım be
Öncesi degerlendirdiysenizde olur artık. sabah bi yakın testi hafif açılma var mı yabi yumurta catlamis mi yoksa hala koyu mu belli olur

Ama buradaki bazi arkadaşlar 3 gün ya da 4 gün üstüste beraberlik ten hamile kaldılar
canım ben ilk gebeliğimde 1 gün arayla yaparak hamile kaldım hiçbir takip yapmadım ilk denememde oldu hemen busefer merak ettim takipmyapayım dedim oda kafamı karıstırdı ama her koyu gördüğümde birliktelik oldu bugun yine öğlen yapacam birde akşam yapacam bakalımm ne cıkcak silindiyse braz bugece denemek gerek

image.jpeg Kızlar bu testi bugün yaptım. Sizce akşama bir daha test yapmalı mıyım yoksa yarını mı bekleyeyim?

image.jpeg Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Ovulasyon testim Bugün ulaştı elime sabah 11 buçuk gibi yaptm t çizgisi var ama koyu mu silikleşmiş mi hiç anlayamadm bi yardımcı olabilir misiniz?

Ayy ben hiç anlamdım bu testten ya hep koyu

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    40,2 KB · Görüntüleme: 412
Eki Görüntüle 1854632 Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Ovulasyon testim Bugün ulaştı elime sabah 11 buçuk gibi yaptm t çizgisi var ama koyu mu silikleşmiş mi hiç anlayamadm bi yardımcı olabilir misiniz?
Akşam 8 gibi tekrarla testi bence yumurtlamak üzeresin t c den koyu çıkmış bugü leri değerlendirmelisin

ayy cidden mi gideyim bi bhcg alayim bi de onu deneyeyim

Pardon canım. Bu ovu testiymis buna güven olmaz hamilelik icin kullanılmaz ben beta hcg sandim kusura bakma

Bir sürü kişi yazmis benim koyu çıktı hamile değilim falan diye

Ne zaman yaparsak yapalım o ikinci hafif olarak cikarmis ovu testi ile hamilelik tesbiti çok yanlış sonuçlar verebilir ve boş yere üzülme

Kusura bakma tekrardan canım

Back