Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canım son 3 saat sivi tuketmeden yaptiysan testi catlamis demek.Acilen degerlendirmeniz gerek

Evet canim sivi tuketmemistim.bir onceki gun yaptigim gun de silik gibiydi.ayni gun koyulasti ayni gun siliklesti.ne ara olustuda catladi hic bisey anlamadim ins yanlislik olmamistir bir yerde

Catlama aninda hangi spermler hazirda bulunuyorsa onlari tutar.Yani siliklesmisse degerlendirmeye gerek yok artik tutan tutmuştur.
Tsk sabirin zaten esimin vardiyasi nedeniyle bugun olmadi iki gun oldu sadece ins tutmustur cvplar icin tekrar tskler sonucu yazcam ins mutlu aksamlar

Evet canim sivi tuketmemistim.bir onceki gun yaptigim gun de silik gibiydi.ayni gun koyulasti ayni gun siliklesti.ne ara olustuda catladi hic bisey anlamadim ins yanlislik olmamistir bir yerde
Canim benim de sabah 11 gibi pozitif oldu.Ayni gün akşam 8 de yaptim siliklesmisti ve ayni aksam degerlendirdik Hamdolsun o ay tuttu.insallah seninde tutar

kızlar ovulasyon testım artık negatıf cıkıyor. adetımın 15.günü poztftı bugun 20.günü.... gebelık olsaydı pozıtıfe devam ederdi dimi(( lütfen bılgı sahıbı olan varsa yazsın.... 15.günü çatladı yumurtam... yalnız anlayamadıgım bısey var benım 14.15 te yumurtam catlıyo test poztf oluyo ama 3-4 gün sonra kasığımda ağrı ve beyaz akıntım oluyo 1-2 gün sürüyor. yoksa yumurtlama tarıhımı yanlıs mı gösteriyor test. yanı anlamadım gıttı... seffaf akıntım 11-12.gün gelıyo uzayan akıntı 2-3 gün sonrada catlıyo olması lazım en gec zaten test poztf oluyo...

kızlar ovulasyon testım artık negatıf cıkıyor. adetımın 15.günü poztftı bugun 20.günü.... gebelık olsaydı pozıtıfe devam ederdi dimi(( lütfen bılgı sahıbı olan varsa yazsın.... 15.günü çatladı yumurtam... yalnız anlayamadıgım bısey var benım 14.15 te yumurtam catlıyo test poztf oluyo ama 3-4 gün sonra kasığımda ağrı ve beyaz akıntım oluyo 1-2 gün sürüyor. yoksa yumurtlama tarıhımı yanlıs mı gösteriyor test. yanı anlamadım gıttı... seffaf akıntım 11-12.gün gelıyo uzayan akıntı 2-3 gün sonrada catlıyo olması lazım en gec zaten test poztf oluyo...

Canim sadece yumurtlama vakti pozitif olur ve catlama gerceklesince silinmeye başlar.Taaki bidaki yumurtlamaya kadar...Ovul testiyle gebelik anlaşılmaz.Yumurtlamadan sonra 12 gun gecmesi gerek.12 gun sonra gebelik testi yaparsan varsa çıkar.Sabah ilk idrarla dinlenmis idrar olmasi gerek

eee mıllet hep ovu. testınden ogrenmıs

eee mıllet hep ovu. testınden ogrenmıs
Yok yaaa.Eger adetten bayagi gecmisse hamile oldugunu ogrendikten sonra yapmissa bilmem ama bende test yaptim.Hem ovul testi hem hcg testi.12.gün hcg pozitif çıktı.Adetime 5 gun vardi daha.10.12.14.gun ovul testi yaptim denemek için,dogrumu degilmi diye.Negatifti hep.Ama hcg pozitifti.1 hafta sonra dr gittim ultrasyonla bakti kese görünüyor dedi...

senın kaçıncı günü poztftı yumurtan hangı gün catladı ki? 10.12.14 negatıftse... negatf derken t baya silikk demi?

Canim o senin dedigin adete yakin yapiyorlar diye bikiyirum yani adete yakin gebeysen ov.testi silik cizgi oluyormus yoksa bebek tutunmadan nasil anlasilacak kanda bile cikmiyor yumurtlamandan en az 8 10 gun gecmesi lazim gebeligi ogrenmen icin oda en erken kanda cikiyo

Dollenen yumurta rahime en az sekiz gunde tutunuyo tutunduktan sonra hcg salgiliyo o yizden en az sekiz on gunde cikr kanda testlerde daha gec cikiyor hasaa testlerde daha erken

Sabirin canm senin bebegin cinsiyeti neydi?15 kasim aksamimi olduydu iliski,16 kasm gecemi?teşk

senın kaçıncı günü poztftı yumurtan hangı gün catladı ki? 10.12.14 negatıftse... negatf derken t baya silikk demi?
Evet aynen.12.günüm yumurtam çatladı.Sabah pikti.Aksam silinmeye baslayinca catladigini anladım zaten akintidanda belli oluyordu.Canim yumurtlama vakti degerlendirdiysen ve tutma durumu olsa bile ilk 3 gün döllenme oluyor ve o dollenen yumurta 3 gunde yolculuk yapıyor toplam 6.gun rahim duvarina tutunma gerçekleşiyor.En erken tabii.Gec dollenme olursa 10 gunude bulabilir...Rahim duvarina tutunmadan en az tam 1 hafta sonra testlerde çıkar hem kan hem hcg farketmez.Dollenme gec olmuşsa testte de gec çıkar.Anlatabildimmi.Tibbende bu böyle.Ve deneyerekte gördük bu böyle...inşallah seninde tutar.Kendini yorma agir is yapma dikkat et tutunma asamasindasin...

Ben 1 ay deneme amaç li kullandim testleri.Ertesi ay uyguladim.Sadece yumurtlama vakti pozitif oldu.Adet oldugum ilk gune kadar ovul testlerini denedim hep silik cizgi vardı...

Bende aylardir bekleyenlerdenim bu ovulasyon testi aldim bir heyecanla adet bitiminden hemen sonra deniyorum ama surekli silik cizgi cikiyor. Diger adet olma zamanima 15 gun kaldi bile goremeyecekmiyim acaba. Suda icmiyorum denemeden once.nerde hata yapiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…