Canim bu testle yumurtanin catlayip catlamadigini ogreniyorsun ayni zamanda.Dr gitmismiydin herhangi bi sıkıntın varmi yokmu baktirdinmi?Bende aylardir bekleyenlerdenimbu ovulasyon testi aldim bir heyecanla adet bitiminden hemen sonra deniyorum ama surekli silik cizgi cikiyor. Diger adet olma zamanima 15 gun kaldi bile goremeyecekmiyim acaba. Suda icmiyorum denemeden once.nerde hata yapiom
Canim bu testle yumurtanin catlayip catlamadigini ogreniyorsun ayni zamanda.Dr gitmismiydin herhangi bi sıkıntın varmi yokmu baktirdinmi?
Canim bu ay yakalayamazsan bidaki ayda dene çünkü her bi yumurta bir ay çatlar.Bu ay ki yumurtan catlamz ise veya catlasa tutmaz ise bidaki ay yekrar devam..Belki diger yumurtan catlar.Heyecan yapmis san stres catlamaya engek oluyor.Heyecan stres yapma sakın.insallh yakalarsin sendeEvet canim gittim dr a . Butun tahlileri yaptrdim hic bi sorun yok. 6 aydir deniyoruz. Ama ilk defa bu ay ovulasyon denedim. Adet dongumde 35 gunde bi.
Canim bu ay yakalayamazsan bidaki ayda dene çünkü her bi yumurta bir ay çatlar.Bu ay ki yumurtan catlamz ise veya catlasa tutmaz ise bidaki ay yekrar devam..Belki diger yumurtan catlar.Heyecan yapmis san stres catlamaya engek oluyor.Heyecan stres yapma sakın.insallh yakalarsin sende
Amin sagol canım.Ben gecen senedendir ugrasiyordum gebe kaldım ama 4.ayda gebelik sonlandi aldirmak zorunda kaldık.4 ay ara verdikten sonra tekrar istedik Allaha hamdolsun ilk dememde hamile kaldım.Darisi sana inşallah.Evet olabilir cunku gercekten test yaparken heycandim surekli. Folik asit kullaniodum onu bile biraktim beklenti icine girmek istemiyorum diye. Allah nasip eder insallah banada. Seninde hayirlisi olsun canm. Allah kurtarsin. Sen nezmndr istiodun.
Amin sagol canım.Ben gecen senedendir ugrasiyordum gebe kaldım ama 4.ayda gebelik sonlandi aldirmak zorunda kaldık.4 ay ara verdikten sonra tekrar istedik Allaha hamdolsun ilk dememde hamile kaldım.Darisi sana inşallah.
Canim teste devam et belli olmuyo 35 gunde okuyirsan yuksek.ihtimal 21 22. Dun pozitif cikar benim ilk ay 13. Gun sonra 21 gun pozitif cikti bu ayda 15. Gun pozitif cikti yani degisiyor bide akintini takip et derim insss muradimiza ereriz su mubarek gunde bende beklemedeyim bu aradaCok gecmis olsun canim. Allah gonlune gore verms seninde ilk denemenizde olmus :) insallah amin canm umudumu kaybetmiorum bekleycem :) iyi geceler
Canim teste devam et belli olmuyo 35 gunde okuyirsan yuksek.ihtimal 21 22. Dun pozitif cikar benim ilk ay 13. Gun sonra 21 gun pozitif cikti bu ayda 15. Gun pozitif cikti yani degisiyor bide akintini takip et derim insss muradimiza ereriz su mubarek gunde bende beklemedeyim bu arada
Iyi geceler canım.Allah gonlune gore verir inşallah.Sabir ve heyecan stres yapmadan teste devam et yakalarsin inşallah.Cok gecmis olsun canim. Allah gonlune gore verms seninde ilk denemenizde olmus :) insallah amin canm umudumu kaybetmiorum bekleycem :) iyi geceler
slm allah kucapına almayı nasip etsin önce size birkac şey sormak istiyorum mümkünseErkek çocuk için tabii.Farketmez diyosan pik oldugu gibi gun asiri degerlendir
ovulasyon derken cift cizginin akşamımı merak ettim :)İnanin hic bilmiyorum onu :) eltimin oglu olcak ovulasyon gunu denemis sadece eltim
Bu arada oglu oluyo ben ovulasyon ve 3 gun denedim daha cok yeni cinsiyet ogrenince insallah yazarim :)
Iyi geceler canım.Allah gonlune gore verir inşallah.Sabir ve heyecan stres yapmadan teste devam et yakalarsin inşallah.
Canim y spermlerin ömrü 24 saattir.Iliskiden sonra yaptigin siliklesen test kaç saat geçmişti aradan?ben 28 marta adet oldum akşam 9 gibi 2 kızım var allah bağışlarsa ki herkesin yavrusunu allah bağışlasın.
ovulasyon testi kullanıyorum bu 4 cü ayım yaşımdan mıdır bilmiyorum hamile kalamadım.
adet lerim 29 veya 30 günde bir 9 nisanda tek cizgi 10 nisanda cift saat 12 gibi yapıyorum testleri 10 nisan günü akşam 5 gibi tekrar yaptım testi eşit koyuluktaydı.
ve o gece birlikteliğim oldu burdan okuduklarıma göre ertesi akşam olması lazımmış ama olmadı malesef sizce hamile kalıram erkek bebek için erkenmi girmiş oluyorum ilişkiye lütfen ama lütfen bilgisi olanlar cevap yazarsa cok sevinirim birde 11 nisan günü testim silikleşmişti hemen hemen hiç yok gibitdi 2 cizgi
aralık 30
ocak 30
şubat 28
mart 28 adet tarihlerim
lütfen cevap verirsen cok sevinirim
5 saniye içinde neredeyse çıkıyor canımMerhaba ovulasyon testi yapinca sonuc hemen gozukurmu yoksa 5 10 dk bekleyincemi
Evet cift cizginin aksami :)ovulasyon derken cift cizginin akşamımı merak ettim :)
ertesigun saat 12 de silikti onceki gun saat 5 gibi ayni koyuluktaydiCanim y spermlerin ömrü 24 saattir.Iliskiden sonra yaptigin siliklesen test kaç saat geçmişti aradan?
Aksami iliski olmussa ertesi gun erken catladigi icin şansın yüksek.Benimde tek iliskiyle oldu.Rabbim gonlundekini verir inşallahertesigun saat 12 de silikti onceki gun saat 5 gibi ayni koyuluktaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?