Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

mrb kızlar bende ovulasyon testi kullandım bu ay iki gün çift çizgi gördüm ondan önce ki günle beraber toplam 3 gün ilişki oldu adetimë 5 gün var sol kasıkta batma acı oluyo bel ağrısı falan var göğüslerm ağrıyo bakalım bekliyorum inşallah tutmuştur ilk denememız :)

mrb kızlar bende ovulasyon testi kullandım bu ay iki gün çift çizgi gördüm ondan önce ki günle beraber toplam 3 gün ilişki oldu adetimë 5 gün var sol kasıkta batma acı oluyo bel ağrısı falan var göğüslerm ağrıyo bakalım bekliyorum inşallah tutmuştur ilk denememız :)
Yumurtlamadan 12 gun gecmisse sabah ilk idrarla yapsan cikar canım

Yumurtlamadan 12 gun gecmisse sabah ilk idrarla yapsan cikar canım
canım ben 35 günde bi adet oluyorum 16_17 günlerde ovulasyon iki çizgi de kırmızıydı 3.gün siliklesti yani bugün 12. gün ama belli olur mu ki idrar da diyorum perşembe ye kadar bekleyeyım kan testi yaptırym ya belirtilere bakarsak hamileyim ama ne kadar doğru :)

canım ben 35 günde bi adet oluyorum 16_17 günlerde ovulasyon iki çizgi de kırmızıydı 3.gün siliklesti yani bugün 12. gün ama belli olur mu ki idrar da diyorum perşembe ye kadar bekleyeyım kan testi yaptırym ya belirtilere bakarsak hamileyim ama ne kadar doğru :)
Yarin sabah ilk dinlenmiş idrarla yap çıkar.Benim 11.günde hafif bi çizgi çıkmıştı

:KK43:Merhaba arkadaslar bana da yardimci olurmusunuz?testin koyu ciktigi gun mu iliskiye baslamak lazim ertersi gun mu kafam karisti. bazilari ayni gun baslayip her gun devam etmis bazilari ertesi gun baslayip gun asiri yapmis.hangisinin olasiligi daha yuksek?

Benimki yeterince koyulasmis mi?

:KK43:Merhaba arkadaslar bana da yardimci olurmusunuz?testin koyu ciktigi gun mu iliskiye baslamak lazim ertersi gun mu kafam karisti. bazilari ayni gun baslayip her gun devam etmis bazilari ertesi gun baslayip gun asiri yapmis.hangisinin olasiligi daha yuksek?

Yeterince koyulasmis bugun ve onumuzdeki 3 gunu degerlendirin ben her gun denedim eltimde hergun denedi ikimizde hamileyiz

Tebrik ederim ☺ erkek cocuk icin bir gun sonrami denemem gerekiyor peki?
İnanin hic bilmiyorum onu :) eltimin oglu olcak ovulasyon gunu denemis sadece eltim
Bu arada oglu oluyo ben ovulasyon ve 3 gun denedim daha cok yeni cinsiyet ogrenince insallah yazarim :)

O siliklesme uzun sürüyor.Yani tamamen siliklesmeyi beklersen degerlendirme saatini kacirmis olursun.Pik olduktan sonra 6 8 saat arayla tekrarlamalisin testi,az da olsa hafif bi açılma varsa o zaman degerlendirmelisin canım...
Canim bu kez cift cizgiyi gorur gormez o gun ve ertesi gunu degerlendiedik acaba ucuncu gune degerlendirsemmi yani bu gunu bu ay bole yaptim diger aylar siliklesince deniyordum

Bu arada bi kizim var vok sukur Rabbim verirse erkek bebek istiyorum cokta dua ediyorum bol akintili test pozitif gosterdigi iki gunu degerlendirdim 15 20 dkde bekledim yastik kkyarak inss tutmustur hayiisiyla.. bu rarda bilgin icin cok tsk ederim:-))

Yeterince koyulasmis bugun ve onumuzdeki 3 gunu degerlendirin ben her gun denedim eltimde hergun denedi ikimizde hamileyiz
Merhaba, 4gün üst üste mi ilişki oldu? Bu şekilde sperm kalitesi düşüyor deniyor ama siz öyle mi gebe kaldınız

Merhaba, 4gün üst üste mi ilişki oldu? Bu şekilde sperm kalitesi düşüyor deniyor ama siz öyle mi gebe kaldınız
Yani kisiye gore degisiyodur tabikide ama evet ben 3 kerede bu sekilde gebe kaldim yani bal cikolata tarzi seyler yedirin esinize turk kahveside iyi diye biliyorum cok uzun sure yapilmazsa 4 gunun etki etcegini dusunmuyorum acikcasi 4 gunden once 2-3 gun dinlenin ovulasyon gunude 4 gun devamli yapin insallah guzel sonuclar alirsiniz

Arkadaslar benim bugun yaptigim 1 deki test baya koyu cizgiydi saat 7 de yaptigimda daha silik cikti.ayni gunde koyulasip tekrar ayni gun siliklesmeye baslamasi normal mi?yoksa testte bi hata mi oldu.aynisini yasayan varmi ?

Ben kizima evlendigim ilk ay hamile kaldim ve bi ay boyunca hemen hergun iliski olmustu yani sperm kalitesini bilmem ama kizima ole hamile kaldim hic ara vermeden bi ay yaptik :-) malum yeni evliydik simdi olsa yapamam :-) bide o zamn ole yapinca cocuk oluyo saniyordum

Canim bu geceyi degerlendir.Yarin teste devam et 11 de yap siliklesmeye başlamışsa catlamis demektir.Koyuluk devam ederse tekrar degerlendirirsin yoksa gerek kalmaz zaten

Arkadaslar benim bugun yaptigim 1 deki test baya koyu cizgiydi saat 7 de yaptigimda daha silik cikti.ayni gunde koyulasip tekrar ayni gun siliklesmeye baslamasi normal mi?yoksa testte bi hata mi oldu.aynisini yasayan varmi ?
Canım son 3 saat sivi tuketmeden yaptiysan testi catlamis demek.Acilen degerlendirmeniz gerek

Canim bu kez cift cizgiyi gorur gormez o gun ve ertesi gunu degerlendiedik acaba ucuncu gune degerlendirsemmi yani bu gunu bu ay bole yaptim diger aylar siliklesince deniyordum
Catlama aninda hangi spermler hazirda bulunuyorsa onlari tutar.Yani siliklesmisse degerlendirmeye gerek yok artik tutan tutmuştur.

Back