- 3 Ocak 2016
- 238
- 95
- 18
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlamadan 12 gun gecmisse sabah ilk idrarla yapsan cikar canımmrb kızlar bende ovulasyon testi kullandım bu ay iki gün çift çizgi gördüm ondan önce ki günle beraber toplam 3 gün ilişki oldu adetimë 5 gün var sol kasıkta batma acı oluyo bel ağrısı falan var göğüslerm ağrıyo bakalım bekliyorum inşallah tutmuştur ilk denememız :)
canım ben 35 günde bi adet oluyorum 16_17 günlerde ovulasyon iki çizgi de kırmızıydı 3.gün siliklesti yani bugün 12. gün ama belli olur mu ki idrar da diyorum perşembe ye kadar bekleyeyım kan testi yaptırym ya belirtilere bakarsak hamileyim ama ne kadar doğru :)Yumurtlamadan 12 gun gecmisse sabah ilk idrarla yapsan cikar canım
Yarin sabah ilk dinlenmiş idrarla yap çıkar.Benim 11.günde hafif bi çizgi çıkmıştıcanım ben 35 günde bi adet oluyorum 16_17 günlerde ovulasyon iki çizgi de kırmızıydı 3.gün siliklesti yani bugün 12. gün ama belli olur mu ki idrar da diyorum perşembe ye kadar bekleyeyım kan testi yaptırym ya belirtilere bakarsak hamileyim ama ne kadar doğru :)
yaa netten aldım ben test ya Yarın gelirse yaparım yada ertesi gün inşallah pozitif olur:) sen hamile mısın suanYarin sabah ilk dinlenmiş idrarla yap çıkar.Benim 11.günde hafif bi çizgi çıkmıştı
Evetyaa netten aldım ben test ya Yarın gelirse yaparım yada ertesi gün inşallah pozitif olur:) sen hamile mısın suan
Yeterince koyulasmis bugun ve onumuzdeki 3 gunu degerlendirin ben her gun denedim eltimde hergun denedi ikimizde hamileyiz
Yeterince koyulasmis bugun ve onumuzdeki 3 gunu degerlendirin ben her gun denedim eltimde hergun denedi ikimizde hamileyiz
İnanin hic bilmiyorum onu :) eltimin oglu olcak ovulasyon gunu denemis sadece eltimTebrik ederim ☺ erkek cocuk icin bir gun sonrami denemem gerekiyor peki?
Canim bu kez cift cizgiyi gorur gormez o gun ve ertesi gunu degerlendiedik acaba ucuncu gune degerlendirsemmi yani bu gunu bu ay bole yaptim diger aylar siliklesince deniyordumO siliklesme uzun sürüyor.Yani tamamen siliklesmeyi beklersen degerlendirme saatini kacirmis olursun.Pik olduktan sonra 6 8 saat arayla tekrarlamalisin testi,az da olsa hafif bi açılma varsa o zaman degerlendirmelisin canım...
Merhaba, 4gün üst üste mi ilişki oldu? Bu şekilde sperm kalitesi düşüyor deniyor ama siz öyle mi gebe kaldınızYeterince koyulasmis bugun ve onumuzdeki 3 gunu degerlendirin ben her gun denedim eltimde hergun denedi ikimizde hamileyiz
Yani kisiye gore degisiyodur tabikide ama evet ben 3 kerede bu sekilde gebe kaldim yani bal cikolata tarzi seyler yedirin esinize turk kahveside iyi diye biliyorum cok uzun sure yapilmazsa 4 gunun etki etcegini dusunmuyorum acikcasi 4 gunden once 2-3 gun dinlenin ovulasyon gunude 4 gun devamli yapin insallah guzel sonuclar alirsinizMerhaba, 4gün üst üste mi ilişki oldu? Bu şekilde sperm kalitesi düşüyor deniyor ama siz öyle mi gebe kaldınız
Canim bu geceyi degerlendir.Yarin teste devam et 11 de yap siliklesmeye başlamışsa catlamis demektir.Koyuluk devam ederse tekrar degerlendirirsin yoksa gerek kalmaz zaten
Canım son 3 saat sivi tuketmeden yaptiysan testi catlamis demek.Acilen degerlendirmeniz gerekArkadaslar benim bugun yaptigim 1 deki test baya koyu cizgiydi saat 7 de yaptigimda daha silik cikti.ayni gunde koyulasip tekrar ayni gun siliklesmeye baslamasi normal mi?yoksa testte bi hata mi oldu.aynisini yasayan varmi ?
Catlama aninda hangi spermler hazirda bulunuyorsa onlari tutar.Yani siliklesmisse degerlendirmeye gerek yok artik tutan tutmuştur.Canim bu kez cift cizgiyi gorur gormez o gun ve ertesi gunu degerlendiedik acaba ucuncu gune degerlendirsemmi yani bu gunu bu ay bole yaptim diger aylar siliklesince deniyordum