Resmi atmadın herhalde canım. Okuduklarım ve burda konustuklarımdan öğrendiğim kadarıyla pozitif çıktığı gün ve ertesi gün ilişkin olmalı sonra bir gün ara verip tekrarkizlar acil yardim edin test yaptim dun aksamustu ve bugun sonuc resim atim lutfen yardim edin nezaman iliski olmali test pizitif iki cizgi ayni renk
Tecrübeli arkadaşlar bakar mısınız erken mi yumurtladım yoksa geç mi yumurtlayacağım geçtiğimiz ay 30 günde olmuştum adet..
Bence daha yumurtlamamışsın mervecim..yani reglinden sonra uygun günde başladıysan teste ve hep böyle silikse çizgi yumurtlamana daha var. Bazen daha erken bazen daha geç yumurtlama oluyor. Bir kaç gün oynayabilir. Sen yapmaya devam et su içmemeye dikkat ederek ve aynı saatte yaparak
Hiç su içmeden ve hep aynı saatte yaptım canım ama 9. Gün başladım ovü testine o yüzden acaba erken yumurtlamış ve kaçırmış olabilir miyim diye düşündüm ama bugün sağ ve sol kasıkta ağrılarım var sanıyorum yumoşlar büyüyor :)
Bence erken değil merak etmeİnşallah sonucu güzel olur bu ayın
Bence de daha yumurtlamamışsın. Zaten 30 günse döngün, 9dan evvel yumurtlamazsınTecrübeli arkadaşlar bakar mısınız erken mi yumurtladım yoksa geç mi yumurtlayacağım geçtiğimiz ay 30 günde olmuştum adet..
Bence de daha yumurtlamamışsın. Zaten 30 günse döngün, 9dan evvel yumurtlamazsın
Bence de bikaç gün olabilir. Bende 17 18. Günde yumurtluyorum sanırım. Herkese göre değişebiliyoKasık ağrıları başlayınca "acaba" diye düşündüm ama sanıyorum daha erken 3-4 gün var yumurtlamaya..
Bence de bikaç gün olabilir. Bende 17 18. Günde yumurtluyorum sanırım. Herkese göre değişebiliyo
12.günü başlaman normal canim.Saatlerine ve sıvı tuketimine dikkat ederek yapki iyi sonuç alabilesin.Değerlendirirken de erken gebe kalma yöntemlerini uygulamani tavsiye ederim canımSlm arkadaşlar.yardiminiza ihtiyacim var..bugun ovulayson testlerim geldi.ve adetimin 8.gunundeyim.ne zaman baslamam gerekli acaba..subatin 8 de oldum adet..mart 2 de..ve nisan 2 de oldum en son adet..
Erken gebe kalma yöntemleri derken neleri kastediyorsun cnm12.günü başlaman normal canim.Saatlerine ve sıvı tuketimine dikkat ederek yapki iyi sonuç alabilesin.Değerlendirirken de erken gebe kalma yöntemlerini uygulamani tavsiye ederim canım
O siliklesme uzun sürüyor.Yani tamamen siliklesmeyi beklersen degerlendirme saatini kacirmis olursun.Pik olduktan sonra 6 8 saat arayla tekrarlamalisin testi,az da olsa hafif bi açılma varsa o zaman degerlendirmelisin canım...Kizlar bende ov.testi kullaniyirum bu ucuncu ayim diger iki ayda test siliklesince iliski yasadik ama olmadi bu sefer cift cizgi gunu aksmi ve ertesi aksam oldu bakalim beklemedeyim sonucu yazarim Allah im bu mubarek gunlerde dilegimizi versin insss mutlu aksamlar
Örneğin sırtüstü...,derin birleşme ve iliski sonrasi kalca altına ince bir yastik koyarak 1 saat kakmama gibi canim....Erken gebe kalma yöntemleri derken neleri kastediyorsun cnm
Erkek çocuk için tabii.Farketmez diyosan pik oldugu gibi gun asiri degerlendirO siliklesme uzun sürüyor.Yani tamamen siliklesmeyi beklersen degerlendirme saatini kacirmis olursun.Pik olduktan sonra 6 8 saat arayla tekrarlamalisin testi,az da olsa hafif bi açılma varsa o zaman degerlendirmelisin canım...
Teşekkürler, bunları bi iki aydır deniyorız ama daha tutturamadık inşallah bu sefer tutar. Ama bi saat yatmıyorum 15 20 dk flnÖrneğin sırtüstü...,derin birleşme ve iliski sonrasi kalca altına ince bir yastik koyarak 1 saat kakmama gibi canim....
Vaktinde catliyormu?Tembellik felan yokmu yumurtanda.Tembellik olunca hem gec catlama olur hemde tutmaz cogu zaman...Teşekkürler, bunları bi iki aydır deniyorız ama daha tutturamadık inşallah bu sefer tutar. Ama bi saat yatmıyorum 15 20 dk fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?