Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

ben pkoluyum. çatlatma iğnesiyle hamile kaldığım ayda bile geç döllenme olmuş ve bat tarihinden 15gün sonra anca çıkmıştı testte sonra da düşük oldu zaten.
senin dediğin gibi en koyu görebildiğim çizginin olduğu gün beyaz akıntım da çoktu hatta 3 gün sürüyor genelde o akıntı. hormon değerlerim normal, çatlama konusunda fikrim yok çünkü ne yazıkki doktorum yumurta takibi yapmadan klomen ve çatlatma iğnesi vermişti , yine klomen verdi ama yumurtam var madem doğal olarak oluyor mu diye denemek için kullanmadım bu sefer

Bana da (sanırım kistim olduğu için) hemen klomen verdi. Kendim yumurtluyo nuyum onuda bilmiyorum. gerçi klomenle bile 1 yumurtam oluşmuştu... ama bana çatlatma iğnesi vermedi, umarım kendi çatlamıştır ve umarım doğru zamanı yakalamışımdır...

Bana da (sanırım kistim olduğu için) hemen klomen verdi. Kendim yumurtluyo nuyum onuda bilmiyorum. gerçi klomenle bile 1 yumurtam oluşmuştu... ama bana çatlatma iğnesi vermedi, umarım kendi çatlamıştır ve umarım doğru zamanı yakalamışımdır...
herkesin gönlüne göre versin Allah
bekleyelim bakalım ne olacak

bende ovı testı kullanıp hamıle kaldım ama sadece hamıle kalmak için kullanmıştım cinsiyet bılseydım denerdım bır oğlum vardı çok kız istedım ama buda erkek 3.den korkuyorum oda erkk olur dıye 4 erkekle evde uğraşmak bıraz ağır gelır heralde soru sormk isteyenlere severek yardımcı olurum

bende ovı testı kullanıp hamıle kaldım ama sadece hamıle kalmak için kullanmıştım cinsiyet bılseydım denerdım bır oğlum vardı çok kız istedım ama buda erkek 3.den korkuyorum oda erkk olur dıye 4 erkekle evde uğraşmak bıraz ağır gelır heralde soru sormk isteyenlere severek yardımcı olurum
Ne güZel allah bağışlasın keske bize de yardımcı olsa bu ovulasyon testi hangi marka kullandınız ?
6 aylık evliyiz mart ayı 3. Denememizdi dün adet günümdü aksama doğru bi kavhe leke geldi normalde sabaha kırmıziları görmem gerekirken biraz umutlandım ve bugün hafiften kırmızlar gelmeue başladı artık umutsuzluktan yoruldım denemeyi bırakacam artık o derece :(((
M Miss06 sen naptın canım bu arada

sen nasil kullandin hangi gunlerde koyuyu yakaladin hangi gunler iliski oldu anlatirmisin bnde bu ay ilk kez kullaniyorum

Ne güZel allah bağışlasın keske bize de yardımcı olsa bu ovulasyon testi hangi marka kullandınız ?
6 aylık evliyiz mart ayı 3. Denememizdi dün adet günümdü aksama doğru bi kavhe leke geldi normalde sabaha kırmıziları görmem gerekirken biraz umutlandım ve bugün hafiften kırmızlar gelmeue başladı artık umutsuzluktan yoruldım denemeyi bırakacam artık o derece :KK43:((
daha çok erken canım bu kadar umutsuz konuşman için labaguik diye bi marka kulllandım test pik yapınca her gece yakınlaşma oldu tuttu kuzum inşşalh seninkide tutar sadece sabır ve bolca dua

sen nasil kullandin hangi gunlerde koyuyu yakaladin hangi gunler iliski oldu anlatirmisin bnde bu ay ilk kez kullaniyorum
internetten aldım giddi gidıyordan adet bitimi başladım günde iki kez bi sabah bi akşam yaptım benim adet döngüm birax uzun 22. Günde pik yaptı ve o günden sonra hergün oldu fakat testi kullanırken su içmene dikkat et en az iki saat su içmemen geerek

Arkadaşlar merhaba bu sefer Ankaralı arkadaşlarımdan doktor önerisi istiyorum. Kadın hastalıkları ve doğum özellikle riskli gebelikler. Gidip memnun kaldığınız bilgili, Güler yüzlü, insanı strese sokmayan, para göz olmayan.. Bilmiyorum çok şey mi istiyorum ama belki bulanınız vardır. Sevgiler

İyi akşamlar canım ben Fırat Ortaç a gitmeyi düşünüyorum...ya da Sedat Cömert bunları da bir araştır derim çünkü bende iyi bir hastanenin ünlü Prof una gittim maalesef düşük yaptım yerleşme dedi kanamama :( aylardır doktor araştırıyorum bu ikisinin adını tecrübeyle önerenler oldu etrafımda...bende ikisinden birini tercih edeceğim...

6 aylık evliyiz mart ayı 3. Denememizdi dün adet günümdü aksama doğru bi kavhe leke geldi normalde sabaha kırmıziları görmem gerekirken biraz umutlandım ve bugün hafiften kırmızlar gelmeue başladı artık umutsuzluktan yoruldım denemeyi bırakacam artık o derece :KK43:((
Sormaaa canım bende tam 1 hafta önceden gördüm kırmıZıları yine bir hüsran bakalım bu ay neler olcak

Sormaaa canım bende tam 1 hafta önceden gördüm kırmıZıları yine bir hüsran bakalım bu ay neler olcak
bir hafta öncesi ise belki yerleşme kanamasıdır , ama uzun sürdüyse bilemem ama of ya artık ciddi ciddi moralim bozulmaya başladı :(

bir hafta öncesi ise belki yerleşme kanamasıdır , ama uzun sürdüyse bilemem ama of ya artık ciddi ciddi moralim bozulmaya başladı :KK43:
Yok cnm ne yerlesmesi bildigin kanamam oldu Her ay hayirlisi diyip Allaha biraktim diyorum ama yine bu stres pesimi birakmiyor

Arkadaşlar merhaba bu sefer Ankaralı arkadaşlarımdan doktor önerisi istiyorum. Kadın hastalıkları ve doğum özellikle riskli gebelikler. Gidip memnun kaldığınız bilgili, Güler yüzlü, insanı strese sokmayan, para göz olmayan.. Bilmiyorum çok şey mi istiyorum ama belki bulanınız vardır. Sevgiler

Canım Acar Koç vardır süperbir doktor öuayene ücreti 400 dü en son ama riskli gebelikte öneririm. Arkadaşım gitmişti gece 12 de bebeğin kalp atışları düştüğü için 10 dk da gelmişti. Umarım faydalı olur. Balgatta muayenehanesi var.

Canım Acar Koç vardır süperbir doktor öuayene ücreti 400 dü en son ama riskli gebelikte öneririm. Arkadaşım gitmişti gece 12 de bebeğin kalp atışları düştüğü için 10 dk da gelmişti. Umarım faydalı olur. Balgatta muayenehanesi var.
Cnm teşekkür ederim yazını geç gördüm. Biz bu sefer muayenehaneden çok hastane olsun Tahlildi kandı oydu buydu laboratuvarlarda koşturmayalım diye hastane tercih ettik. Daha önce gittiğim bir hastane ama doktorum farklı. Bakalım Nasıl olcak hayırlısı

Cnm teşekkür ederim yazını geç gördüm. Biz bu sefer muayenehaneden çok hastane olsun Tahlildi kandı oydu buydu laboratuvarlarda koşturmayalım diye hastane tercih ettik. Daha önce gittiğim bir hastane ama doktorum farklı. Bakalım Nasıl olcak hayırlısı
İnşallah sağlıkla sıhhatle alırsın güzel yavrunu kucağına canım. İnşallah herşey güzel olur bana da dua et olur mu.?

İnşallah sağlıkla sıhhatle alırsın güzel yavrunu kucağına canım. İnşallah herşey güzel olur bana da dua et olur mu.?
Amin cnm Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olsun inşallah. Rabbim şeninde gönlündekine kavuştursun cnm:KK19:

İyi akşamlar canım ben Fırat Ortaç a gitmeyi düşünüyorum...ya da Sedat Cömert bunları da bir araştır derim çünkü bende iyi bir hastanenin ünlü Prof una gittim maalesef düşük yaptım yerleşme dedi kanamama :KK43: aylardır doktor araştırıyorum bu ikisinin adını tecrübeyle önerenler oldu etrafımda...bende ikisinden birini tercih edeceğim...
Cnm merhaba yazını geç gördüm. Zaten o işimi çok iyi bilirim profum ben diyip hüsran yaşatanlar yok mu gerçekten çok Can'ımı sıkıyor aklıma geldikçe yaşadıklarım :mad: gerçekten insan yaşamadan anlamıyormuş:KK43: Rabbim kucaklarımızı doldursun sağlıklı sıhhatle kucaklarımıza alalım kaç haftalıktı Bebek ?
Ben ilk gittiğim hastanede başka doktora gittim cnm bilmiyorum henüz daha ama gayet ilgilendi inşallah hayırlısıyla iyi olur doktor çok önemli ama biraz çok yoğun geldi

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tek-umut-olalim-b.909984/page-3#post-45721166

Cnm merhaba yazını geç gördüm. Zaten o işimi çok iyi bilirim profum ben diyip hüsran yaşatanlar yok mu gerçekten çok Can'ımı sıkıyor aklıma geldikçe yaşadıklarım :mad: gerçekten insan yaşamadan anlamıyormuş:KK43: Rabbim kucaklarımızı doldursun sağlıklı sıhhatle kucaklarımıza alalım kaç haftalıktı Bebek ?
Ben ilk gittiğim hastanede başka doktora gittim cnm bilmiyorum henüz daha ama gayet ilgilendi inşallah hayırlısıyla iyi olur doktor çok önemli ama biraz çok yoğun geldi

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tek-umut-olalim-b.909984/page-3#post-45721166

Canım 4+3 dü ben erken öğrenmiştim 5 günlük anne olma maceram kötü bir şekilde sona erdi maalesef...amin inşallah Rabb'im kucaklarımızı boş bırakmasın...hiç araştırmak istemedi yani 3 ay dene olmazsa aşılama yaparız dedi mesela..açıklama yok ama..bende sayfaya geliyorum hemen...

Canım 4+3 dü ben erken öğrenmiştim 5 günlük anne olma maceram kötü bir şekilde sona erdi maalesef...amin inşallah Rabb'im kucaklarımızı boş bırakmasın...hiç araştırmak istemedi yani 3 ay dene olmazsa aşılama yaparız dedi mesela..açıklama yok ama..bende sayfaya geliyorum hemen...
Gel cnnm daha once düşük yapan ya da bebeklerini kaybeden anneler sizleri de beklerim birbirimize destek umut olalım

kizlar acil yardim edin test yaptim dun aksamustu ve bugun sonuc resim atim lutfen yardim edin nezaman iliski olmali test pizitif iki cizgi ayni renk

Back