- 26 Mart 2016
- 11
- 1
- 1
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim ben de canım bende de bi umut yok ben de 3 4 güne görürüm kırmızılarıIyiyim cnm cok sukur, daha bisey yok bu ay umudumda yok hastalanmayi bekliyorum 2nisan gibi hastalanirim sen ne durumdasin var mi bi degisiklik
Yine burdan haberlesiriz cnm inşallah hastalanmazsın tez zamanda bebişlerimiz olıriyiyim ben de canım bende de bi umut yok ben de 3 4 güne görürüm kırmızıları![]()
Bence ilk olarak doktora gidin, bende 1.5 yıllık evliyim 6 ay bebek denedik ve olmadı en acilinden doktora gittik eşimle ve benim hormonlarımda süt hormonum yüksek çıktı tedavimi oldum 2 aydır saglıklı bir şekilde bebiş düşünüyoruz ve hala tık yok. Bu durumda bile bebek düşünmeye başladıgımız ilk günden doktora gidip herşeyime baktırmadıgıma pişmanım. Ovilasyon testide sabah ilk idrarınla degilde saat 10dan sonraki idrarınla yapıyosun. Aldıgın zaman içinde kullanımı yazıyor zaten bulamazsan ben yine yazarım bursan tam kullanımını. Ama biz burda bir kaç kişi konuştuk tam bir saglıklı sonuc alamadık ovilasyon testindenarkadaşlar merhaba ben 2 yıllık evliyim tam 1 yıldır korunmuyrz bebiş istyoruz.henüz ben ve eşim doktora gtmedik birşey çıkıck diye korkuyorum.adetim düzenli ovulasyon testi alıcam nasıl yapıcm saat kaçta yapmam uygn olur.![]()
Canim ben cevap vereyim pek bildigim bir doktor yok ama cihangir cakici diye bir doktor biliyorum tup bebek ve riskli gebeliklerde cok iyi olan ama sanirim biraz tuzlu bildigim kadariyla muayenesi 300 400 arasi ama gIden arkadaslarim memnun.Kimse yok mu arkadaşlar ??? Huu huuu :)
Yaaaa cok gecmis olsun cnm, valla bilmiyorum bu doktoru duydum sadece daha bizde bebis yok o yuzden hic arastirma yapmadik bu konuda Insallah hepimizin bebisi olur kisa zamandaCnm benim doktorum zaten çıhangir çakıcıydı ben onun takibindeysen düşük yaptım ve ihmali var. Tabi her şey Allahtan. Kanamamın olduğu gün gittik hiç bir şey yok dedi eve gönderdi akşam bebeğim düştü hem de 13 haftalık Tekrar ona güvenemiyorum. O çok kibar çok iyi görünüp ticaretine bakıyo ama biz can emanet ediyoruz keske elinden geleni yapsaydı. Hastaneye yatırsaydı yada iğneler ama işte tam tersi bnm kullandığım iğneleri vitaminleri bile bıraktırdı o.
Âmin inşallah .. Rabbim kimseye öyle bir şey yaşatmasın.. Doktor çok önemli gercekten üstünden ilgilenmeyecek Güler yüzlüyse gerçekten samimi olacak İşi ne ise onu yapsın reklamınıdüşünmesinYaaaa cok gecmis olsun cnm, valla bilmiyorum bu doktoru duydum sadece daha bizde bebis yok o yuzden hic arastirma yapmadik bu konuda Insallah hepimizin bebisi olur kisa zamanda
Evet oyle gercekten sen ne kadarlik evlisin, ilk gebeligin hemen olmusmuyduÂmin inşallah .. Rabbim kimseye öyle bir şey yaşatmasın.. Doktor çok önemli gercekten üstünden ilgilenmeyecek Güler yüzlüyse gerçekten samimi olacak İşi ne ise onu yapsın reklamınıdüşünmesin
ben hiç tam koyu rengı yakalayamadım. akıntımın arttığı günlerde yumurtlamsımdır dıye düşünerek çalıştım inşallah tutmuştur. siz çalışmalara devam ettiniz mi o ara. ettiyseniz belkide sizde yakalamışsınızdır(inşallah) bu arada benım adet döngüm 30 31 gun olduğu ıcın 14 beım ıcı geçerli gün değil
benim de adet döngüm 30-31 düzenli olduğum zamanlarda tabi. bazen 26 bazen 34 oluyor kafasına göre değişebiliyor ama çoğu zaman 30-31. ben de yumurtlama testinde koyu çizgiyi göremedim hiç , hafif silik orta silik ve tekrar hafif silik şeklinde 3 gün peşpeşe gördüm sadece. yani 3 gün peşpeşe yaptığım halde hiç tam koyu olmadı , acaba çatlama olmadığı zaman mı koyulaşmıyor bilginiz var mı?
Aslında gidicem ama şuanda kendimi oluşabilecek kötü şeylere hazır hissetmiyorum nedense uzun zamandır ovulasyon da demek geliyor içimdem adetim bugün bitti.cuma günü ilk testi yapmaya başlıcam inşallah olur teşekkür ederim verdiğin bilgi için umarım en kısa zamanda bebiş haberini alırızBence ilk olarak doktora gidin, bende 1.5 yıllık evliyim 6 ay bebek denedik ve olmadı en acilinden doktora gittik eşimle ve benim hormonlarımda süt hormonum yüksek çıktı tedavimi oldum 2 aydır saglıklı bir şekilde bebiş düşünüyoruz ve hala tık yok. Bu durumda bile bebek düşünmeye başladıgımız ilk günden doktora gidip herşeyime baktırmadıgıma pişmanım. Ovilasyon testide sabah ilk idrarınla degilde saat 10dan sonraki idrarınla yapıyosun. Aldıgın zaman içinde kullanımı yazıyor zaten bulamazsan ben yine yazarım bursan tam kullanımını. Ama biz burda bir kaç kişi konuştuk tam bir saglıklı sonuc alamadık ovilasyon testindendolunaysolmaz
Insallah hepimizn hayırlı zamanda bebişleri olur. Bende yine hastalanıyorum canım çok sıkkın artık napcagımı şaşırdım Allah hrpimizin gönlüne göre versinAslında gidicem ama şuanda kendimi oluşabilecek kötü şeylere hazır hissetmiyorum nedense uzun zamandır ovulasyon da demek geliyor içimdem adetim bugün bitti.cuma günü ilk testi yapmaya başlıcam inşallah olur teşekkür ederim verdiğin bilgi için umarım en kısa zamanda bebiş haberini alırız![]()
Merhaba, bende çikolata kisti var. benimkinin tam koyulaşmamasını ona yoruyorum net bi bilgim yok ama kistlerdrn dolayı lh seviyem farklı olabilir diye düşündüm. Burdan bi arkadas söylemişti picolularda da koyulaşmayabiliyormuş. Çatlamaya gelince de benim en koyu görebildiğim günlerde akıntım da arttı hani sümüksü deniyor ya. Onun yumurta çatladığında olduğunu okuduğum için çatlama olmuştur diye düşündüm