• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

95 kiloydum 1 ekimde doktora gittiğimde ve doktor pco olduğun için bu kiloyla zor hamile kalırsın dedi diyet spor derken 79 oldum şu an ama yine olmuyor ,Allah istedikten sonra olmayacak şey yok yeterki Rabbim istesin vakti var demekki diyorum ama çevrede dengesiz insanlar canımı sıkıyor başta kv ve görümcem her gördüklerinde bebek muhabbeti açıp deşmeye bayılıyorlar

yaşım 30 sırf hamile kalamıyorum vaktim yok yoğunuz eşimle diye işimden ayrıldım ama sebep değilmiş,eşim gitti sayı ve hızda düşüklük var ilk verdiği testte 18 milyon hareketsiz %48 ileri hızlı %18 çıkmıştı ikincisinde bu sayı 10 milyona düştü ama doktor bu sayıla da hamile kalan var dedi bende pco çıktı ve yumurtlama olmadığı anlaşıldı progesteron da ilaç içtim ama 2 ay da öyle bekledim olmadı şimdi bu ay da içmem gerekiyordu içmedim soğan kürü yaptım çok zormuş gerçekten
Hersey ustuste gelmis gibi ama butada neler okuduk nelere sahit olduk uzulme Rabbim istedikten sonra 1 tek sperm bile olsa yeter. Stres yapma en azindan sikintinizin sebebini biliyor ona gore davraniyorsunuz. Sogan kurunun cok faydasini gören var inşallah seninde bebisine kavusman icin vesile olur canim:KK200::anneadayı:

95 kiloydum 1 ekimde doktora gittiğimde ve doktor pco olduğun için bu kiloyla zor hamile kalırsın dedi diyet spor derken 79 oldum şu an ama yine olmuyor ,Allah istedikten sonra olmayacak şey yok yeterki Rabbim istesin vakti var demekki diyorum ama çevrede dengesiz insanlar canımı sıkıyor başta kv ve görümcem her gördüklerinde bebek muhabbeti açıp deşmeye bayılıyorlar
Boyle insanlarida ben anlayamiyorum ya herkes neden isine bakmaz. Ama keske isinden ayrilmasaydin cocuk olayina ne kadar dusersen o kadar stres yapiyorsun bak bana butun gun evdeyim vakit gecmiyor surekli kafam orda bir turlu baska seylere odaklanamiyorum calisiyor olsam daha kolay olurdu diyorum hepimizin düşüncesi farkli iste ama sen hep iyi dusun iyi olsun vakti var kuzunun demekki :)

sen gönlünü ferah tut canım. bir zamanı var tabi biz bekleyemiyoruz. sen elinden geleni yapıyosun bu arada azmini kutluyorum gerçekten o kv ve görümceleride boşveriyoruz:KK47::KK47:

Canlar size sorum var, bugun çok silik olmamakla beraber çift çizgiyi gördüm saat 12 de test yapmıştım kaç saat sonra çatlama oluyor? Eve gidince tekrar test yapacağım ama

Canlar size sorum var, bugun çok silik olmamakla beraber çift çizgiyi gördüm saat 12 de test yapmıştım kaç saat sonra çatlama oluyor? Eve gidince tekrar test yapacağım ama
Bugun kaçıncı gunun birde dongun kac gün. 6~24 saat arasinda catliyor diye biliyorum ama t nin c den koyu olmasi lazim. Saat 6~7 gibi tekrar yap ikisinide at bakalim durumuna :)

Bugun kaçıncı gunun birde dongun kac gün. 6~24 saat arasinda catliyor diye biliyorum ama t nin c den koyu olmasi lazim. Saat 6~7 gibi tekrar yap ikisinide at bakalim durumuna :)
Bugun 12 günüm canım ve ortalama 26 günde bir adet oluyorum öncesinde ilişki olmadi ama ins kaçırmam endişem o

Bugun 12 günüm canım ve ortalama 26 günde bir adet oluyorum öncesinde ilişki olmadi ama ins kaçırmam endişem o
E bugun yarın yumurtlaman lazim senin aksam gidince yap yine ikisinide at bakalim inşallah kacirmamissindir aksamki silikse demekki catlamistir bu aksam her halukarda iliski sart :KK73:

Boyle insanlarida ben anlayamiyorum ya herkes neden isine bakmaz. Ama keske isinden ayrilmasaydin cocuk olayina ne kadar dusersen o kadar stres yapiyorsun bak bana butun gun evdeyim vakit gecmiyor surekli kafam orda bir turlu baska seylere odaklanamiyorum calisiyor olsam daha kolay olurdu diyorum hepimizin düşüncesi farkli iste ama sen hep iyi dusun iyi olsun vakti var kuzunun demekki :)
Yok canım evdeyim ama haftanın 4 günü spora gidiyorum , makyaj kursuna gidiyorum halk eğitimin haftanın 2 günü de , gez toz temizlik misafir vakit geçiyor çok yoğun çalıştım şimdi keyfime bakıyorum şu üstüme düşenleri yaptırayım hsg falan üstümden yük gitcek bence sende meşkale bul oraya odaklanma olacağı varsa da o yüzden olmuyor düşünme gücü çok önemli canım

sen gönlünü ferah tut canım. bir zamanı var tabi biz bekleyemiyoruz. sen elinden geleni yapıyosun bu arada azmini kutluyorum gerçekten o kv ve görümceleride boşveriyoruz:KK47::KK47:
Teşekkür ederim tatlım benim, ya evet sorma bu hafta evime gelecekler miyam ikizi ayrılmıyolar hep ikisi bir geliyor evli kızı ama annesinin dibinde bu geldiklerinde ne fitnicekler bakalım Allah içlerine iyilik versin biraz ya laf sokmadan duramayan insan bunlar Allah'tan eşim de evde olcak en azından arkamdan söylemediğim şeyleri iftira etmez

Canım üstteki saat 13 gibi idi alttakini şimdi yaptim hala silik gibi birde ustteki ilk 5 dk da bu kadar koyu değildi çatlama olmuş mu ve çatlama olduktan sonra hamile kalma sansim varmı:s

Eklentiler

• IMG-20160223-WA0000.jpg
    IMG-20160223-WA0000.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 60
Yok canım evdeyim ama haftanın 4 günü spora gidiyorum , makyaj kursuna gidiyorum halk eğitimin haftanın 2 günü de , gez toz temizlik misafir vakit geçiyor çok yoğun çalıştım şimdi keyfime bakıyorum şu üstüme düşenleri yaptırayım hsg falan üstümden yük gitcek bence sende meşkale bul oraya odaklanma olacağı varsa da o yüzden olmuyor düşünme gücü çok önemli canım
Ben küçük bir ilcedeyim malesef senin kadar sansli degilim ugras konusunda yemek yapıyorum mutfaga atiyorum kendimi sonrada neden kilo aliyoruz diye dusunuyorum:confused::KK70:

Canım üstteki saat 13 gibi idi alttakini şimdi yaptim hala silik gibi birde ustteki ilk 5 dk da bu kadar koyu değildi çatlama olmuş mu ve çatlama olduktan sonra hamile kalma sansim varmı:s
Var tabiki testlerinden net birsey diyemiyorum dun yapmismiydin en son yaptigin siliklesmis cunku belkide catlamistir sen her ihtimale karsi cok gece kalmadan bu aksam iliski olsun ve yarin yine yap eger silikse catlamis diye dusunecegiz.

Merhaba kızlar. Ben bu ayın 8 i de adet oldum ve adetimin 8. Günü hsg çektirdim. Bir sorun yok gibi dedi ama kesin sonuçlar Mart 2 sinde belli olucak. Sonra adetimin 13.14.15 inde kopkoyu çift çizgi yle ovulasyon yakaladım. 3. Günün akşamına silikleşti ve biz o akşam değerlendirdik. İçinizde hsg den sonra hemen gebe kalan yada böyle bir şeyi duyan varmı. Ben 18 aydir deniyorum eşimin spermlerinde bir sorun çıkmadı offf çok yoruldum :(

Adetlerim 28 günden 31-32 ye kadar çıktı. Her belirtiyi yaşadım. Vücut düzeni diye bir şey kalmadı. Allah herkesin yardımcısı olsun

14. günü yumurtlayıp 28 şubat bat olanlar ne alemdesiniz :):KK73:
Canim ben şuraya bi not dusmek adina yazayim :)
Dun geceden beri sık idrara cikiyorum hatta suan saatte 2 diyebilirim. Karin agrim basladi, ayakta biraz durunca hemen belim agriyor, gobegimin etrafinda sizi şeklinde bir agri var ben burdayim dedirtecek sekilde :)) hani olurda cuma cift cizgi görürsem belirtilerim bunlardi diyebilelim en kotu olmazsa psikolojik der geceriz :-):cool::KK6:

Tesler 3 gün üst üste böyle çıktı ve sonra silikleşti. Eki Görüntüle 1781169
Canim keske onceki gecede iliski olsaydi sansinizi yikseltirdiniz umarim yakalamissinizdir ve bebisin seninledir :) hsg sonrasi hemen hamile kalani cok duydum ama ben cektirmedigim icin kendimden ornekleme yapamayacagim malesef Rabbim hakkında hayirlisini versin inşallah :KK75::KK39:

Canim keske onceki gecede iliski olsaydi sansinizi yikseltirdiniz umarim yakalamissinizdir ve bebisin seninledir :) hsg sonrasi hemen hamile kalani cok duydum ama ben cektirmedigim icin kendimden ornekleme yapamayacagim malesef Rabbim hakkında hayirlisini versin inşallah :KK75::KK39:

Tatlım test koyulaşamaya başladığı günden itibaren ilişki oldu valla şansa bırakmak istemedim. Gün aşırı falan ugrasamam zaten ikimizde çalışıyoruz ve çok az vaktimiz oluyor ama bu sefer haftasonuna ve müsait bir zamana denk geldi bizde hiç boş durmadik, gerisi rabbimin ol demesine kaldı bekliyoruz bakalım. :KK51:

Tatlım test koyulaşamaya başladığı günden itibaren ilişki oldu valla şansa bırakmak istemedim. Gün aşırı falan ugrasamam zaten ikimizde çalışıyoruz ve çok az vaktimiz oluyor ama bu sefer haftasonuna ve müsait bir zamana denk geldi bizde hiç boş durmadik, gerisi rabbimin ol demesine kaldı bekliyoruz bakalım. :KK51:
Ayni biz :rolleyes::KK9: o zaman sen hicc stres yapma gerekeni yapmissiniz gerisi Yaradana kalmis nasipse olur inşallah :KK49:

Back