• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Slm Kızlar,
Dün eşim çok geç geldiği için değerlendiremedik, kırmızı çizgileri görmeden sadece 6-7 saat önce ilişkimiz olmuştu. Geçen ay kırmızıları görüpte ilişki yaşamıştık ama yine olmamıştı o yüzden bu ay hiç ümidim yok,benim hamişlik öbür aya kaldı :KK61:inşallah sizlerden güzel haberler alırız .

Slm Kızlar,
Dün eşim çok geç geldiği için değerlendiremedik, kırmızı çizgileri görmeden sadece 6-7 saat önce ilişkimiz olmuştu. Geçen ay kırmızıları görüpte ilişki yaşamıştık ama yine olmamıştı o yüzden bu ay hiç ümidim yok,benim hamişlik öbür aya kaldı :KK61:inşallah sizlerden güzel haberler alırız .
Olacagi varsa onunlada olur spermler ortalama 48-72saat arasi yasiyor üzülme oluruna birak sanki analarimiz babalarimiz ovulasyon testimi yapti yada her gecemi yapti rahat ol sen :))

Slm Kızlar,
Canım hiç sıkma canını en hayırlı zamanda veriyor Rabbim bebeği.ayrıca belli de olmaz ne olacağı.bugünü değerlendirin mutlaka

Eger gündüz catlarsa o testte yarin aksam cok gec olur yumurta 24 saat yaşıyor o yuzden bu aksam olmasi daha saglikli olacak yada sartlari zorlayip yarin sabah deneyeceksiniz :)

Testlerim bu şekilde az önce yaptım 21-22-23 Şubat bugün silikleşmedi o zaman yarın ilişki olması isabet olcak

Eklentiler

• 20160223_134901.jpg
    20160223_134901.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 101
Tam hamile kafasında ve duygularındayım, kendime engel olamıyorum. Ben de bu cuma test yapacaklardan ümitliyim :KK66: dua etmeye devam.. İnşallah hepimizinki tutar
bende onlardanım ama henüz hiç bir belirti olmadığından çok ümitli değilim, erken gebelik testinide yapmazsam çatlarım tek çizgiyi görsekte napalım hayırlısı :KK12:
4 mart regl günüm 19 şubat çatlama oldu testede daha çok var sanki dimi kızlar

Canim 22 sinde yumurtan catlamis pik yapmis siliklesiyor artik cokta gec kalmayin bence :) 23 unde t cizgisi c den daha acilmis.
Dün oldu zaten canım eşim bugün mesaiye kalacak bugün zor dün gece oldu yarın gece olur anca nasip hem Allah istedikten sonra tek ilişki yetiyor spermler 72 saat canlı kalıyormuş ee yumurta da 24 saat yaşıyormuş diyorum ya YARADAN istedin yeterki..

bende onlardanım ama henüz hiç bir belirti olmadığından çok ümitli değilim, erken gebelik testinide yapmazsam çatlarım tek çizgiyi görsekte napalım hayırlısı :KK12:
4 mart regl günüm 19 şubat çatlama oldu testede daha çok var sanki dimi kızlar
Canim benim bat 1 mart. Bana bile erken gebelik testi icin cok erken sakin yapma 2~3 gun daha bekle testi ziyan etme :)

Dün oldu zaten canım eşim bugün mesaiye kalacak bugün zor dün gece oldu yarın gece olur anca nasip hem Allah istedikten sonra tek ilişki yetiyor spermler 72 saat canlı kalıyormuş ee yumurta da 24 saat yaşıyormuş diyorum ya YARADAN istedin yeterki..
Aaa dun oldugunu algilamadim dun olduysa sikinti yok zaten dedigin gibi 48-72saat yaşıyor sperm :))

İnşallah canim en kisa surede gobislerimiz dolar :KK68:
inşallah canım 1 yıldır bekliyorum 18 marta randevu aldım artık yumurtlama ilaçları içtim fayda etmedi bu ay kendimin doktoru oldum soğan kürü ve aslan pençesi içtim pco ve prolaktin 35 çıktı bu ay da olmazsa eğer doktor hsg çektir dicek biliyorum inşallah gerek kalmadan hamile kalırım,kalırız amin

inşallah canım 1 yıldır bekliyorum 18 marta randevu aldım artık yumurtlama ilaçları içtim fayda etmedi bu ay kendimin doktoru oldum soğan kürü ve aslan pençesi içtim pco ve prolaktin 35 çıktı bu ay da olmazsa eğer doktor hsg çektir dicek biliyorum inşallah gerek kalmadan hamile kalırım,kalırız amin
Amin canim Rabbim kimseyi aratmasin cok zor. Yas kac senin? Hamile kaldin mi hic birde esin gittimi doktora belki baska bir sikinti vardir.

Amin canim Rabbim kimseyi aratmasin cok zor. Yas kac senin? Hamile kaldin mi hic birde esin gittimi doktora belki baska bir sikinti vardir.
yaşım 30 sırf hamile kalamıyorum vaktim yok yoğunuz eşimle diye işimden ayrıldım ama sebep değilmiş,eşim gitti sayı ve hızda düşüklük var ilk verdiği testte 18 milyon hareketsiz %48 ileri hızlı %18 çıkmıştı ikincisinde bu sayı 10 milyona düştü ama doktor bu sayıla da hamile kalan var dedi bende pco çıktı ve yumurtlama olmadığı anlaşıldı progesteron da ilaç içtim ama 2 ay da öyle bekledim olmadı şimdi bu ay da içmem gerekiyordu içmedim soğan kürü yaptım çok zormuş gerçekten

Back