• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Yok ben bu yöntemle hamile kalamicam sanırım bana fikir verin arkadaşlar yaaa, dünü kaçırmış olmam imkansız günden en az 2 defa test yapıyorum dün yaptığımda hiç çizgi yoktu. Bugün yaptım öğlen en baştaki diğeri akşam 5.30 civarı diğeri akşam 8.30 sanki çizgiler hep ayni, ben kaçırdım mi ne koyulaşıyor ne silik gibi sanki:(((
IMG-20160223-WA0007.jpg

Yok ben bu yöntemle hamile kalamicam sanırım bana fikir verin arkadaşlar yaaa, dünü kaçırmış olmam imkansız günden en az 2 defa test yapıyorum dün yaptığımda hiç çizgi yoktu. Bugün yaptım öğlen en baştaki diğeri akşam 5.30 civarı diğeri akşam 8.30 sanki çizgiler hep ayni, ben kaçırdım mi ne koyulaşıyor ne silik gibi sanki:KK43:((Eki Görüntüle 1781375
Canim stres yapma iliski dun olmadiysa bugun olsun sabahki yapacagin teste gore yorum yaalim henuz catlamamis gibi gozukuyor

Canim stres yapma iliski dun olmadiysa bugun olsun sabahki yapacagin teste gore yorum yaalim henuz catlamamis gibi gozukuyor
Inş oyledir canım yaaa dün olmadı ilişki ama hayırlısı ınş sabaha daha koyu şekilde olur, birde testi sabah 9 gibi filan mi yapsam yoksa 11 gibi filan mi sonucu etkilermi

Inş oyledir canım yaaa dün olmadı ilişki ama hayırlısı ınş sabaha daha koyu şekilde olur, birde testi sabah 9 gibi filan mi yapsam yoksa 11 gibi filan mi sonucu etkilermi
Dun iliski olmadiysa bu aksami es gecmeyin ne olur ne olmaz. Sabah ilk idrarla yapmayacaksin kacta uyaniyorsun bilmiyorum ama 9 erken 11 gibi olabilir ikinci idrarla.

Dun iliski olmadiysa bu aksami es gecmeyin ne olur ne olmaz. Sabah ilk idrarla yapmayacaksin kacta uyaniyorsun bilmiyorum ama 9 erken 11 gibi olabilir ikinci idrarla.
Malesef eşle birbirimizi görmek mesele☺ birimiz geliyor. Digerimiz gidiyor bu aksami eş gecmedik ama hayirlisi, sabah erken kalkıyorum çalıştığım için yarın 10.30 gibi tekrar yapayım ınş koyulasir. Çok sık test yapıyorum koyulasmayi kaçırmam çok zor ama bugünde ne koyulasma oldu ne siliklesme

yarensu_ yarensu_ bence dayanmaya çalış, ben dayanamadım bugün yaptım. Negatif çıkınca da acaba yok mu diye düşünerek üzüldüm..

ben bi fikir buldum onu yapıcam adete bir hafta var 7 tane gebelik testi alıp hergün yapıcam secret hesabi :) olan parama olucak ama şu çektigim sitresin yanında para ne ki sonuçta negatifi görsekte adet gününe kadar umut vardır :)

Malesef eşle birbirimizi görmek mesele☺ birimiz geliyor. Digerimiz gidiyor bu aksami eş gecmedik ama hayirlisi, sabah erken kalkıyorum çalıştığım için yarın 10.30 gibi tekrar yapayım ınş koyulasir. Çok sık test yapıyorum koyulasmayi kaçırmam çok zor ama bugünde ne koyulasma oldu ne siliklesme
Ay kiyamam ya hayat sartlari malesef cok zor. Test 2 kere yapiyosan kacirmis olman imkansiz yarin gorursun diye dusunuyorum koyu cift cizgiyi :)

ben bi fikir buldum onu yapıcam adete bir hafta var 7 tane gebelik testi alıp hergün yapıcam secret hesabi :) olan parama olucak ama şu çektigim sitresin yanında para ne ki sonuçta negatifi görsekte adet gününe kadar umut vardır :)
Deli kadin oyle yapana kadar gidip bi kan versen daha az stresli olmazmi :KK75::KK73:

Malesef canim 6 haftalik kimyasal dusuk yasadim belkide hamileyimdir Allah soyletmistir. :KK73: o markayi hic kullanmadim bilgimde yok ama istersen yap kurtul sabah dusunup duracagina :))

kuzum benim malummu oldu nedir ben öyle sandım bu arada sanada söyliyim kafayı yemektense adetimize bir hafta varya ben yarın gidip 7 test alıcam hergün yapıcam sonucta adet gününe kadar umut var demektir :) para falan gözümde değil şu çektiğimiz sıkıntının yanında :)

Deli kadin oyle yapana kadar gidip ni kan versen daha az stresli olmazmi :KK75::KK73:

kuzum benim günlerdir gece 3-4 e kadar oturup okuyorum jinekolog çıkıcam az kaldı bu gidişle kan testinde diyolar ki geç döllenme varsa çıkmaz ve bazılarında kan testinde çıkmayıp sonra idrar testinde çıkmış bi kadın ovulasyon testide yapmıs negatif kan testide negatif tam hamile değilim derken bi kaç gün sonra hamile oldunu öğrenmiş aman ne kaybederiz bence güzel fikir şu evdeki ovula marka erken gebelik testine gıcık oldum normal gebelik testleri alıcam yarından itibaren 6 gün kalmış olucak bugun belim de çok ağrımaya başladı akıntı var sivilceler çıktı of anam offf

kuzum benim malummu oldu nedir ben öyle sandım bu arada sanada söyliyim kafayı yemektense adetimize bir hafta varya ben yarın gidip 7 test alıcam hergün yapıcam sonucta adet gününe kadar umut var demektir :) para falan gözümde değil şu çektiğimiz sıkıntının yanında :)
Bence öyle birsey yapma madem bu kadar sabirsizsin yarinida atlat git direkt kan ver :))

kuzum benim günlerdir gece 3-4 e kadar oturup okuyorum jinekolog çıkıcam az kaldı bu gidişle kan testinde diyolar ki geç döllenme varsa çıkmaz ve bazılarında kan testinde çıkmayıp sonra idrar testinde çıkmış bi kadın ovulasyon testide yapmıs negatif kan testide negatif tam hamile değilim derken bi kaç gün sonra hamile oldunu öğrenmiş aman ne kaybederiz bence güzel fikir şu evdeki ovula marka erken gebelik testine gıcık oldum normal gebelik testleri alıcam yarından itibaren 6 gün kalmış olucak bugun belim de çok ağrımaya başladı akıntı var sivilceler çıktı of anam offf
Canim benim eger ovulasyon takibi yaptiysan gec dollenme olamaz. Sen yumurtlama gununden itibaren 14 gun saydin ve 6 gunun kalıyor degil mi yarin o zaman yarin kan testinde cikar :)

kızlar selam, ben de 6 aydır bekliyorum ama tık yok son birkaç aydır ovü testi yapıyorum ama bu sefer ilginç bir şey oldu, nerdeyse 6 gündür ov testi çift çizgi ve hatta 2 gündür de kopkoyu 2. çizgi, ve adetim biteli artık 7-8 gün oluyor. normalde tam 6 ya da 7. gün ov kopkoyu oluyor sonra olmuyordu, benim anlamadığm kaç gün çift çizgi çıkıyor bu testlerde? bir de hamileyken ov testleri hep poztf çıkar diyeokumuştum burda sanki ama aslı varmı ?

kızlar selam, ben de 6 aydır bekliyorum ama tık yok son birkaç aydır ovü testi yapıyorum ama bu sefer ilginç bir şey oldu, nerdeyse 6 gündür ov testi çift çizgi ve hatta 2 gündür de kopkoyu 2. çizgi, ve adetim biteli artık 7-8 gün oluyor. normalde tam 6 ya da 7. gün ov kopkoyu oluyor sonra olmuyordu, benim anlamadığm kaç gün çift çizgi çıkıyor bu testlerde? bir de hamileyken ov testleri hep poztf çıkar diyeokumuştum burda sanki ama aslı varmı ?

canım bildiğim kadarıyla iki gün flan koyu çıkar senin daha fazla çıktıysa sende lh hormonu vucutta belki yüksektir gebeliğin ovulasyonla çıkmasına gelince kesin olmamakla beraber öğrenenler var

sen nası dayanıyosun yahu :) bu arada kan testi için sabah ilk idrarla aç mı olmak gerekiyo
Ay guldurdun beni deli kan testinde ilk idrarin ne alakasi var kan yerine siringaya idrarmi vericen hepten yedin kiz kafayi :KK47::KK71: kan testinde saat, aclik, tokluk hic önemli degil canim :KK73:

Kopkoyudan kastin nedir istersen testlerin resmini yukle daha saglikli yardimci olmaya calisalim

Gunaydin kizlarr rabbim bu ay versin bebiklerinizi insalah.Bat 27 Şubat Kızla.3 gundur ara ara krem gibi akıntı geliyor belim ağrıyor bir haftadır ne kkahvaltı ne yemek yiyemiyorum .bende bu sabah test yaptım koca bi negatif ggördüm kkısmet aartık bu ay gelmicek benim bebik galiba hayirlisi

Günaydın kızlar. Benim ovulasyon testi sanırım tekrar koyulaşmaya başladı. Neden :-/
Canim bu furyaya inanip bende gecen ay son bir hafta ovu yaptim t ile ce ayniydi neredeyse hep ama adet oldum :KK28:hamilelik icin soruyorsan adete 2~3 gun kala t nin c den belirgin sekilde koyu olmasi lazim diger koyuluklar birsey teskil etmiyor malesef bizzat yasadim hee hamile degilsin demiyorum sadece ovuya bel baglama kafani karistirma diyorum

Back