• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ama herkese tavsiyem bal çörek otu tarçın karışımı, ben ilk defa kullandım.. yumurtayı çatlama verimine ulaştırdı ve ben de eşim de sabah akşam keciboynuzu özü tükettik

Canım ovulasyondan sonra benim sarı akıntım kesilmedi. Daha dün akşam azaldı, bu sabah da leke oldu. Ama akıntı yok oldu. Bazılarında da geç döllenme oluyormuş, kimisinda de hiç kanama olmuyormuş
hmmm olabilir tatlım evet. o kadar şartlandırmışım kendimi lekeye:KK48:
sende lekelenme oldu deyince tam üzerine geldi
onuda deneyelim bakalım ballı karışımı

Kızlar birisi cevap yazabilir mi bana bugün saat 2 de ov. Testi yaptım kıpkırmızı oldu anında çift çizgi çıktı ve değerlendirdik bugün bide çarşamba değerlendircez Sperm kalitesi düşmesin diye doğru mu yapıyoruz

Kızlar ne durumdasınız Sabirsiz61 Sabirsiz61 ve diğer aynı günde test yapacak arkadaşlar? Bir gelişme yaşayan var mı? tulvera tulvera ayın 18inde ovulasyon yaşadım, adete 1 hafta var ve bugün hafif leke oldu. Sende oldu mu? Olduysa ne zaman? Sizce yerleşme olabilir mi? Ve yerleşme ise ne zaman test yapılmalı?
Ben dun ovulasyon testi yaptim cizgi silikte olsa belliydi hala beklemedeyim yanliz karnim gobek deliginin alt kismindan sonrasi tuhaf bi sislik var bide o kdr arastirdimki kiminde soyledigine gore kasiklarin ordaki cizgi fazla belirginlesmis oyle anladim hamile oldugumu dedi ayy neler duyuyorum herkeste farkli farkli seyler kimide ovulasyon testindede normal gebelik testindede cikmadi dedi sonra adet gunu test yapip pozitif cikanda olmus gelde kafayi yeme

Ben dun ovulasyon testi yaptim cizgi silikte olsa belliydi hala beklemedeyim yanliz karnim gobek deliginin alt kismindan sonrasi tuhaf bi sislik var bide o kdr arastirdimki kiminde soyledigine gore kasiklarin ordaki cizgi fazla belirginlesmis oyle anladim hamile oldugumu dedi ayy neler duyuyorum herkeste farkli farkli seyler kimide ovulasyon testindede normal gebelik testindede cikmadi dedi sonra adet gunu test yapip pozitif cikanda olmus gelde kafayi yeme
bende de şişlik oldu ki hala şiş, o kasık çizgisi de var. Gebelik tesyi olumsuz çıkar diye yapmıyorum. Birkaç gün daha bekliycem ama bende dün bulantı ve kasık batması çok oldu. Hepimiz için hayırlısı olsun. İnşallah güzel haberleri alırız

Kızlar ne durumdasınız Sabirsiz61 Sabirsiz61 ve diğer aynı günde test yapacak arkadaşlar? Bir gelişme yaşayan var mı? tulvera tulvera ayın 18inde ovulasyon yaşadım, adete 1 hafta var ve bugün hafif leke oldu. Sende oldu mu? Olduysa ne zaman? Sizce yerleşme olabilir mi? Ve yerleşme ise ne zaman test yapılmalı?
canım bende lekelenme hiç olmadı.ama bazı kişilerde oluyor.benim belirtiler de çok erken başlamıştı.ovulasyondan tam 10 gün sonra testte çok zor görülen bir ikinci çizgi çıkmıştı.sende 28 inde yapsan çıkabilir.ama çıkmama riski var ovulasyonun 12.günü daha kesin sonuç verir.bu arada adet ovulasyondan 14 gün sonra olmalı 1 haftadan çok var şu an senin adete bence:KK58:hayırlısı olsun hakkında canım:KK200:

canım bende lekelenme hiç olmadı.ama bazı kişilerde oluyor.benim belirtiler de çok erken başlamıştı.ovulasyondan tam 10 gün sonra testte çok zor görülen bir ikinci çizgi çıkmıştı.sende 28 inde yapsan çıkabilir.ama çıkmama riski var ovulasyonun 12.günü daha kesin sonuç verir.bu arada adet ovulasyondan 14 gün sonra olmalı 1 haftadan çok var şu an senin adete bence:KK58:hayırlısı olsun hakkında canım:KK200:
Heyecanla bekliyorum, teşekkürler canim inşallah hepimiz için güzel olur her şey ;)

Kizlar bende bugün çok kaşık ağrısı yaşıyorum Şubat 18 ve 20 de ilişki oldu yani t çizgisi köyü cikmadan bir gün önce ve 1 gün sonra yine ovulasyon testi yaptım t silik çıktı neden kaynaklanır sizce akinti sona erdi dün itibariyle
Bir sure agri olmasi normal ama sureklilik gosterirse guzel seylerin habercisi olabilir :))

Canim herkeste farkli belirtiler olur o yuzden baskalarinim belirtilerine takilma. Goguslerde damarlanma damarlarin genislemesi, gogus uclarinda koyulasma ve o halkanin genisleyip yayilmasida erken belirtidir bende olmuştu ayrica evet kasiklarimdaki damarlarda koyulasip iyice belirginlesmisti ama diyorum ya hic belirti yasamayip adeti gecikince ogrenende var. Stressiz beklemeye calis test icinde erken cuma yapariz beraber :))

Çok zor sabah canım akşamı olcak yine muhtemelen, bugün 2 de yine ov. Yapcam sağ kasıkta ağrım var sanki çatlamadı daha
Eger gündüz catlarsa o testte yarin aksam cok gec olur yumurta 24 saat yaşıyor o yuzden bu aksam olmasi daha saglikli olacak yada sartlari zorlayip yarin sabah deneyeceksiniz :)

Back