• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Sabirsiz61 Sabirsiz61 Merhaba 3.30 gibi baya kan gelmiş galiba yumurta catladi lh hormonu ani düşünce kan olabiliyor mus sanırım ekte g11.45 da yaptığım ve 17.00 da yaptığım test var 2 gün üst üste denedik bugün de mi denesek acep:anneadayı:En Büyük KK:KK46:
:) ne sansilisin kan gelmis catladim demis sana yumos testte siliklesmis zaten yani iliski olsun tabi ama hem kalite acisindan hemde kacirmamak icin sabah sansiniz varsa sabah yoksada bu aksamdan yapin gariii fazla samimiyetten zarar gelmez sonrada nadasa bırakırsin kendini :KK70::KK70:

ya ben yaptım ama hiç kopkoyu olmadı anlamadım 3 şubatta hasta oldum 8 ine bitti 10 ündan beri test yaptım daha dün yani 15 ine silikleşti test iki çizgi var ama tam koyu değil en koyu olduğu zaman 11-12 siydi
Canim bende 3 subatta regli oldum 7 sinde bitti ve bugünkü doktor kontrolumde gördük yumurtayi yeni catlamisti 28 gunde adet oluyorum senin dongun nasil acaba kacirdinmi ama duzenli iliski varsa kacirmazsin yoksa ovuya goremi bekliyorsun

Agzina saglik canim cok tesekkur ederim:))) benim pazar gunu yaptigim testte koyuydu gayet iliski oldu o gun. Daha sonra pazartesi daha da koyu oldu sabahtan aksama dogru siliklesmisti. Pazartesi de oldu iliski. Bugun olmasi gerekiyor mu sence beklemeye mi baslayayim artik:)
Canim keske salida olsaydi diyeceksen olsun iliski ama gorev gibi oluyosa esinide bunaltma derim onunda stresi ayri oluyor sonucta sperm 48 hatta 72 saate kadar canli kalabiliyor. Sen ne yapardin diyosan ben olsam sansa birakmazdim :)) sperm kalitesinde bir sikinti yada sperm sayisinda fazlaca dusukluk yoksa her gun iliskinin zarari yok diyor doktor 2 gunde bir yani gunasiri iliskiyi bu tarz sorunlarin onune gecebilmek sperm kalitesini arttirabilmek icin o sekilde oneriyorlar

Canim ya benim akintim bugun basladi yumurta catlamadan once olmuyor muydu o? Standardi var mi yani yoksa catladiktan sonra da gelebilir mi?
Canim normal sulu seffaf akinti az azda olsa oluyor yumurtlama doneminde ama uzayan akinti folikulun yani yumurtanin icinde oluyor catlayinca dagilip saliniyor ve o akintin yogunsa iliskiyi degerlenirebilirsin cunku o akinti spermi daha iyi tuplere taşıyor misal benim yumos catladi sabah gördük drda ama o akintim olmadi :)

Canim normal sulu seffaf akinti az azda olsa oluyor yumurtlama doneminde ama uzayan akinti folikulun yani yumurtanin icinde oluyor catlayinca dagilip saliniyor ve o akintin yogunsa iliskiyi degerlenirebilirsin cunku o akinti spermi daha iyi tuplere taşıyor misal benim yumos catladi sabah gördük drda ama o akintim olmadi :)
Canim normal sulu seffaf akinti az azda olsa oluyor yumurtlama doneminde ama uzayan akinti folikulun yani yumurtanin icinde oluyor catlayinca dagilip saliniyor ve o akintin yogunsa iliskiyi degerlenirebilirsin cunku o akinti spermi daha iyi tuplere taşıyor misal benim yumos catladi sabah gördük drda ama o akintim olmadi :)[/QUOTE
Uzayan degil :) hatta bende o akinti olmadi bu ay. Yumurta catladi gecti gitti buyuk ihtimal ama olmadi:) sen akintiyi mi bekliyorsun iliski icin:)

Kizlar benim testimide bi yorumlayabilir misiniz? alttaki dün yapildi, ustteki bugun yapildi. dun gorunce gunu degerlendirdik bgnde degerlendirmeli miyim? sperm kalitesinden oturu 2 gunde bir diyorlar ne diyorsunuz?

Eklentiler

• PicsArt_02-16-06.35.04.jpg
    PicsArt_02-16-06.35.04.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 76
Kizlar benim testimide bi yorumlayabilir misiniz? alttaki dün yapildi, ustteki bugun yapildi. dun gorunce gunu degerlendirdik bgnde degerlendirmeli miyim? sperm kalitesinden oturu 2 gunde bir diyorlar ne diyorsunuz?
Bugunu degerlendirmesen bile sabahi degerledirmelisin bence 36 saat gecmis olur en azindan yarin aksam gec olabilir cunku. Ayrica bugünkü testi kacta yaptin acaba erken yaptiysan bir tane daha yap istersen siliklesmismi yoksa dahami koyu gorebilmek adina

Bugunu degerlendirmesen bile sabahi degerledirmelisin bence 36 saat gecmis olur en azindan yarin aksam gec olabilir cunku. Ayrica bugünkü testi kacta yaptin acaba erken yaptiysan bir tane daha yap istersen siliklesmismi yoksa dahami koyu gorebilmek adina

sabah ilk idrarimdan 2 saat snra yaptim canim yumurtaliklarm agiriyr akintida var. gec saatte yapmak dogru sonucu verir mi mesela 10 gibi

Ekte testlerı paylaştım 14-15te bırlıktelık oldu bu yumurtlama gunu bu test lere göre bıkacgun daha koyulasırmı yoksa yumurtlama olup bıttımı kafam çok karışık :KK35:

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-17-02-41-09.png
    Screenshot_2016-02-17-02-41-09.png
    154 KB · Görüntüleme: 84
Back