• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

ARKADAŞLAR MERHABA BENİM KAN DEĞERLERİM SIRASIYLA ŞU ŞEKİLDE
27.01.2016 - 1016,44
30.01.2016 - 4704
02.02.2016 - 10.000
KESE DE 8 MM NORMALL Mİ
Az önce hcg değerleri ile ilgili bir siteyi inceliyordum değerlerin sağlıklı görünüyor Allah tamamına erdirsin :KK66::KK28:

Kızlar bişey soracağım. Ovulasyondan beri Adet olacak mışım gibi sol kasığım bazen tatlı tatlı bazen adetlerde yaşadığım şiddette ağrı oluyor ve aynı zamanda sol bacağımın dizimden aşağısı ağrıyor devamlı, akşamları özellikle bu ağrı artıyor üşüttüm mü bilemedim, ayak bileğim kopacakmış gibi ağrıyor bazen. Sizde böyle ağrılar oldu mu? o_O

Kızlar bişey soracağım. Ovulasyondan beri Adet olacak mışım gibi sol kasığım bazen tatlı tatlı bazen adetlerde yaşadığım şiddette ağrı oluyor ve aynı zamanda sol bacağımın dizimden aşağısı ağrıyor devamlı, akşamları özellikle bu ağrı artıyor üşüttüm mü bilemedim, ayak bileğim kopacakmış gibi ağrıyor bazen. Sizde böyle ağrılar oldu mu? o_O
canım ovulasyondan beri kaç kaç gün geçti? benim ovulasyondan 3-4 gün sonrasında bu tür ağrılar oldu ama benim kasık bel ağrım oldu adet olcak gibi kötüydü.ayak bileğim filan ağrımadı ama.sen çok mu ayakta kalıyorsun canım?ovulasyondan en erken 10 gün sonra test yapabilirsin.hayırlısı olsun hakkında:KK66:

canım ovulasyondan beri kaç kaç gün geçti? benim ovulasyondan 3-4 gün sonrasında bu tür ağrılar oldu ama benim kasık bel ağrım oldu adet olcak gibi kötüydü.ayak bileğim filan ağrımadı ama.sen çok mu ayakta kalıyorsun canım?ovulasyondan en erken 10 gün sonra test yapabilirsin.hayırlısı olsun hakkında:KK66:

Hayırlısı canım inşallah, devamlı oturarak iş yapıyorum yani şu sıralar daha çok oturuyorum. Benim ovulasyondan 8 gün geçti. Benim özellikle devamlı kasık ağrısı ve sol taraf kalçadan başla ayak bileğime kadar ağrı mevcut sadece dün yemek yaparken belim ağrıdı kopacakmış gibi oldu ama bende onu akşama kadar iş nedeniyle oturup sonrada hareketlenince ağrı yapar diye düşündüm büyük olasılıkta ondan galiba bel ağrısı başka olmadı çünkü o_O

Hayırlısı canım inşallah, devamlı oturarak iş yapıyorum yani şu sıralar daha çok oturuyorum. Benim ovulasyondan 8 gün geçti. Benim özellikle devamlı kasık ağrısı ve sol taraf kalçadan başla ayak bileğime kadar ağrı mevcut sadece dün yemek yaparken belim ağrıdı kopacakmış gibi oldu ama bende onu akşama kadar iş nedeniyle oturup sonrada hareketlenince ağrı yapar diye düşündüm büyük olasılıkta ondan galiba bel ağrısı başka olmadı çünkü o_O
canım genellikle böyle olmuyorsa büyük ihtimal hamilesin.bende de aynı türde ağrılar oldu sonra pozitifi gördüm.tabi ki olmayabilir de.kendini çok kaptırmadan 2-3 gün daha bekle bi test yap.

Kizlar bugun kan talili verdim negatif .doktor adet olmam icin hap verdi gunde 3 defa ic dedi adetin3 gunu gel dedi..bu ovulasyon tesdi negatif cikti dun koyu cikti .sizce yumurtladimmi...yoksa hapa baslayiyayimmi

Eklentiler

• IMG_20160204_153940.webp
    IMG_20160204_153940.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 69
Kizlar lutfen yorum bekliyorum bu bugun bi karar vermem lazim .ya hap icicem adet olmak icin .yada bu testin sonucuna gore yumurtlamismiyim biri yardim etsin

Eklentiler

• IMG_20160204_153940.webp
    IMG_20160204_153940.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 69
Yumurtlamis olabilir sin hap kullanmadan degerlendir bence. Adetin kaç gün geçti

canım genellikle böyle olmuyorsa büyük ihtimal hamilesin.bende de aynı türde ağrılar oldu sonra pozitifi gördüm.tabi ki olmayabilir de.kendini çok kaptırmadan 2-3 gün daha bekle bi test yap.

İnşallah canım dediğin gibidir:) Kendimi kaptırmamaya çalışıyorum Allahım nasip ederse olur. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini. Bizim içinde dua et :KK66:

İnşallah canım dediğin gibidir:) Kendimi kaptırmamaya çalışıyorum Allahım nasip ederse olur. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini. Bizim içinde dua et :KK66:
ediyorum canım ALLAH gönlünüzdekini hayırlısıyla tez zamanda versin.yarın kan vercem inş.önce sağlık ocağına gidicem.sonra bir doktor seçtik onla yolumuza devam edicez inş.

ediyorum canım ALLAH gönlünüzdekini hayırlısıyla tez zamanda versin.yarın kan vercem inş.önce sağlık ocağına gidicem.sonra bir doktor seçtik onla yolumuza devam edicez inş.

Amin canım, Duaların için çok teşekkür ederim. Allahım yarın güzel haberler almanı nasip etsin, güzel haberlerini bekliyoruz :KK49:

Yumurtlamis olabilir sin hap kullanmadan degerlendir bence. Adetin kaç gün geçti
Ben igne ile korunuyordum .ayin26 adet oluyordum ama igneyi iki aydir vurulmadim buay adet gormedim ovulasyon yaptim koyu cikti 3 gun ilk defa bugun acik cikti .doktara dedim doktor igneden dolayi yumurta olmayabilir dedi bugun .adet sokturucu verdi .ovulasyonda 3 gundur pozitif gibi .napcami sasirdim

Günaydın Kızlar,
Ben iki gündür dayanamayıp bişey yapıyorum daha doğrusu kendimi oyalamaya çalışıyorum o_Ove sizinle paylaşmak istedim. Ovulasyon testi kitinden 3 adet kalmıştı ve 2 gün önce yaptım çok silik çıktı, dün akşam bir daha yaptığımda belirgin koyuluktaydı bugün tekrar yapacağım sonuncusunu. Böyle deneyip sonuç alan var mı hiç denediniz mi?:oops:

Olmam mi dün oldum artik bir dahaki aya kaldi umutlar :)) gittinmi doktora
canım hayırlısı olsun inşallah bir daha ki aya buradan müjdeyi verirsin.sağlık ocağına gittim kan verdim malesef sonuç p.tesi ye dedi:110: ben internetten takip edicem yinede sonucu

canım hayırlısı olsun inşallah bir daha ki aya buradan müjdeyi verirsin.sağlık ocağına gittim kan verdim malesef sonuç p.tesi ye dedi:110: ben internetten takip edicem yinede sonucu
Hahaha ya araya vakit giriyo pazartesiye dogurucan nerdeyse :)) hakkimizda hayirlisi ya Rabbim ne zaman isterse o zaman olur artik bakalim

Back