inşallah çok teşekkür edeim :)))Fazlasiyla normal daha ne olsun maşallah: ))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah çok teşekkür edeim :)))Fazlasiyla normal daha ne olsun maşallah: ))
Sen nasılsın canım.adet oldun mu?Fazlasiyla normal daha ne olsun maşallah: ))
Az önce hcg değerleri ile ilgili bir siteyi inceliyordum değerlerin sağlıklı görünüyor Allah tamamına erdirsinARKADAŞLAR MERHABA BENİM KAN DEĞERLERİM SIRASIYLA ŞU ŞEKİLDE
27.01.2016 - 1016,44
30.01.2016 - 4704
02.02.2016 - 10.000
KESE DE 8 MM NORMALL Mİ
AİMİN CANIM İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH YAAAAz önce hcg değerleri ile ilgili bir siteyi inceliyordum değerlerin sağlıklı görünüyor Allah tamamına erdirsin![]()
canım ovulasyondan beri kaç kaç gün geçti? benim ovulasyondan 3-4 gün sonrasında bu tür ağrılar oldu ama benim kasık bel ağrım oldu adet olcak gibi kötüydü.ayak bileğim filan ağrımadı ama.sen çok mu ayakta kalıyorsun canım?ovulasyondan en erken 10 gün sonra test yapabilirsin.hayırlısı olsun hakkındaKızlar bişey soracağım. Ovulasyondan beri Adet olacak mışım gibi sol kasığım bazen tatlı tatlı bazen adetlerde yaşadığım şiddette ağrı oluyor ve aynı zamanda sol bacağımın dizimden aşağısı ağrıyor devamlı, akşamları özellikle bu ağrı artıyor üşüttüm mü bilemedim, ayak bileğim kopacakmış gibi ağrıyor bazen. Sizde böyle ağrılar oldu mu?![]()
canım ovulasyondan beri kaç kaç gün geçti? benim ovulasyondan 3-4 gün sonrasında bu tür ağrılar oldu ama benim kasık bel ağrım oldu adet olcak gibi kötüydü.ayak bileğim filan ağrımadı ama.sen çok mu ayakta kalıyorsun canım?ovulasyondan en erken 10 gün sonra test yapabilirsin.hayırlısı olsun hakkında![]()
canım genellikle böyle olmuyorsa büyük ihtimal hamilesin.bende de aynı türde ağrılar oldu sonra pozitifi gördüm.tabi ki olmayabilir de.kendini çok kaptırmadan 2-3 gün daha bekle bi test yap.Hayırlısı canım inşallah, devamlı oturarak iş yapıyorum yani şu sıralar daha çok oturuyorum. Benim ovulasyondan 8 gün geçti. Benim özellikle devamlı kasık ağrısı ve sol taraf kalçadan başla ayak bileğime kadar ağrı mevcut sadece dün yemek yaparken belim ağrıdı kopacakmış gibi oldu ama bende onu akşama kadar iş nedeniyle oturup sonrada hareketlenince ağrı yapar diye düşündüm büyük olasılıkta ondan galiba bel ağrısı başka olmadı çünkü![]()
canım genellikle böyle olmuyorsa büyük ihtimal hamilesin.bende de aynı türde ağrılar oldu sonra pozitifi gördüm.tabi ki olmayabilir de.kendini çok kaptırmadan 2-3 gün daha bekle bi test yap.
ediyorum canım ALLAH gönlünüzdekini hayırlısıyla tez zamanda versin.yarın kan vercem inş.önce sağlık ocağına gidicem.sonra bir doktor seçtik onla yolumuza devam edicez inş.İnşallah canım dediğin gibidir:) Kendimi kaptırmamaya çalışıyorum Allahım nasip ederse olur. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini. Bizim içinde dua et![]()
Yumurtlamissan ya tutar yada tutmaz.Bence kullanma bekle genede sen bilirsinKizlar lutfen yorum bekliyorum bu bugun bi karar vermem lazim .ya hap icicem adet olmak icin .yada bu testin sonucuna gore yumurtlamismiyim biri yardim etsin
ediyorum canım ALLAH gönlünüzdekini hayırlısıyla tez zamanda versin.yarın kan vercem inş.önce sağlık ocağına gidicem.sonra bir doktor seçtik onla yolumuza devam edicez inş.
Ben igne ile korunuyordum .ayin26 adet oluyordum ama igneyi iki aydir vurulmadim buay adet gormedim ovulasyon yaptim koyu cikti 3 gun ilk defa bugun acik cikti .doktara dedim doktor igneden dolayi yumurta olmayabilir dedi bugun .adet sokturucu verdi .ovulasyonda 3 gundur pozitif gibi .napcami sasirdimYumurtlamis olabilir sin hap kullanmadan degerlendir bence. Adetin kaç gün geçti
Olmam mi dün oldum artik bir dahaki aya kaldi umutlar :)) gittinmi doktoraSen nasılsın canım.adet oldun mu?
canım hayırlısı olsun inşallah bir daha ki aya buradan müjdeyi verirsin.sağlık ocağına gittim kan verdim malesef sonuç p.tesi ye dediOlmam mi dün oldum artik bir dahaki aya kaldi umutlar :)) gittinmi doktora
Hahaha ya araya vakit giriyo pazartesiye dogurucan nerdeyse :)) hakkimizda hayirlisi ya Rabbim ne zaman isterse o zaman olur artik bakalimcanım hayırlısı olsun inşallah bir daha ki aya buradan müjdeyi verirsin.sağlık ocağına gittim kan verdim malesef sonuç p.tesi ye dediben internetten takip edicem yinede sonucu