- 6 Aralık 2015
- 120
- 67
- 13
- 31
Ucuza çıkmış :)))ablam 7.500 e çıktı sünnet dahil :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ucuza çıkmış :)))ablam 7.500 e çıktı sünnet dahil :)
sorma :))) ben de artrayım giedeceğim ir yere ama acele etmedenUcuza çıkmış :)))
valla cnnm bızde supersonık durumda bır aıle degılız maalesef amaa benmm etrafmda gıdebılecegım guvenebılecegım baska doktor yok etrafmmda dort hastane var hepsının doktorları bırıbırınden beterler ılk gebelık ılk heyecaann bı ıkı kıyafet az alırımm bısyeımden eksıltırım ama ıyısınee gıderım her ay hamıe kalmıyoruzz sonucta cok cetrefıllı yollardan gecttıkk ben de ısterdım tabıkı daha uygun kosullarda bırını bulayım dıye sonucda bu kdr para vermeye meraklı degılım ama maalesef yokMaşallah durumunuz iyi :))) valla aynı eğitimi gören doktor hastanelerde de var ne gereği var her muayenede o kadar parayı vereyim yani zor durumda kalmadıkça ben vermem. Bunun bi de tahlili neyi var en az 500le çıkarsanız her gidişte. Bi de doğuma 10 bin ister ohooooo.
valla cnnm bızde supersonık durumda bır aıle degılız maalesef amaa benmm etrafmda gıdebılecegım guvenebılecegım baska doktor yok etrafmmda dort hastane var hepsının doktorları bırıbırınden beterler ılk gebelık ılk heyecaann bı ıkı kıyafet az alırımm bısyeımden eksıltırım ama ıyısınee gıderım her ay hamıe kalmıyoruzz sonucta cok cetrefıllı yollardan gecttıkk ben de ısterdım tabıkı daha uygun kosullarda bırını bulayım dıye sonucda bu kdr para vermeye meraklı degılım ama maalesef yok
yanıı bn burdakı devlet hastanesıne gttım hemde arastrma cocuk ıcın öle kötu seyler yasadım psıkolojm bozuldu ve ıkı sene vajınal ultrason fobım olustu onlar yuzunden doktora bırdaha gıdemedımm yanı özele gttım ucuzdu muayene 30 tlydii ordada görmedgm muamele kalmadı her defasnda gebelık testı yapıp duygularmla oynuodu yanı regl gelmeden test yaptı hormon ılacları verdıı bozduu adetımı yanı sankı varda bızmı gıtmıyoruzz yok maalesefcanım bende öyle düşünüyorum ama burdaki fiyatlar gerçekten çok uçuk...özel hastaneleri araştırmayı düşüüyorum onlarda gerçeken çok iyileri var bakalım inşallah güzel bir doktor bulacağız.. devlettekiler çok kötü benim gördğüm burda
Demek ki doktorlar her yerde aynı değil. Bizim burda devlette de özelde de gerçek seçilmiş iyi doktorlar var zaten özel muayenehanesi olan 3-4 doktor vardır o da o kadar pahalı değil. Hayırlısı artık ne diyelimyanıı bn burdakı devlet hastanesıne gttım hemde arastrma cocuk ıcın öle kötu seyler yasadım psıkolojm bozuldu ve ıkı sene vajınal ultrason fobım olustu onlar yuzunden doktora bırdaha gıdemedımm yanı özele gttım ucuzdu muayene 30 tlydii ordada görmedgm muamele kalmadı her defasnda gebelık testı yapıp duygularmla oynuodu yanı regl gelmeden test yaptı hormon ılacları verdıı bozduu adetımı yanı sankı varda bızmı gıtmıyoruzz yok maalesef
yanıı bn burdakı devlet hastanesıne gttım hemde arastrma cocuk ıcın öle kötu seyler yasadım psıkolojm bozuldu ve ıkı sene vajınal ultrason fobım olustu onlar yuzunden doktora bırdaha gıdemedımm yanı özele gttım ucuzdu muayene 30 tlydii ordada görmedgm muamele kalmadı her defasnda gebelık testı yapıp duygularmla oynuodu yanı regl gelmeden test yaptı hormon ılacları verdıı bozduu adetımı yanı sankı varda bızmı gıtmıyoruzz yok maalesef
bende memlketmzde gtmıstım devlet hastanesıne gecen ay mukkemmel bır kadındı harıkaydı tek farkı dogum yapmıomuss sadece hastanenın sartları yeterlı dgeılmıs mesela o kadına bayılmıstım keske dedım ıstanbulda olsaydı ıstanbuldakı devlet hastanesndekı doktorlar şaşırmış artık ınsafı kalmamslarrDemek ki doktorlar her yerde aynı değil. Bizim burda devlette de özelde de gerçek seçilmiş iyi doktorlar var zaten özel muayenehanesi olan 3-4 doktor vardır o da o kadar pahalı değil. Hayırlısı artık ne diyelim
amınn cnmm saol evet cok haklısınKızlar benim ilk gebeliğimden hem özel hastaneye hemde özel muayeneye gidiyordum. Her gittiğimde yaklaşık 400 tl veriliyordu ama ilk bebek diye umursamadılar sancılarla beni düşükten 1 saat önce eve gönderdiler. Allaha havale ediyorum 18 haftalık bebeğimi kaybettim. Şimdi kimyasal düşük için başka bir özel hastaney gidiyorum ve doktorum o kadar iyiki hafta sonu olmasına rağmen arkadaşım fenalaşınca çıkıp geldi, onun sayesinde tanıştım doktorla. Eğer hamile olursam yine bu doktorla devam edeceğim. İçinizi daha çok karartmadan demem o ki doktorunuzu parayla kesinlikle tartmayınız, içinize sinene kadar doktor değiştirin. Allahım hepinize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ınsallah cnm gözun aydın bende ovulasyon testıyle yakaladımArkadaşlar tutarsa yazıcam diye kendime söz vermiştim. Bu ikinci hamileliğim ikisindede ovulasyon testi kullandım ve çift çizgi günü ve 1,5 gün sonra birliktelik ikincisinde de hamile kaldım Dr lar gün aşırı diyor benimki öyle tutmadı. İlkinin kalbi durmuştu umarım bunu sağlıkla kucağıma alırım
VAR TABİ Kİ ÜMİT OLMAZ OLURMU. EN ÖNEMLİ GÜNÜ DEĞERLENDİRMİSSİN.ERTESİ GÜNÜ SİLİKLESİNCE YUMURTA ÇATLAMIS OLUYO ZATEN.ARTIK BEKLEYİP GÖRMEK LAZIMKızlar biz t c'den koyu olduğu zaman ilişki yaşadık zaten sonraki gün t silik çıktı bazı sebeplerden dolayı bi daha ilişki yaşamadık. Fotoğrafını daha önce paylaşmıştım. Sizce bir ümit olur mu? Daha önce kendiliğimden kaldığım için bu kadar stress yapmamıştım. Ovulasyon testiyle daha stresli oldum yahu![]()
Çok teşekkür ederim. Cevabın bana umut oldu. Allahım nasip ederse inşallah olur, hayırlısı diyelim o zamanVAR TABİ Kİ ÜMİT OLMAZ OLURMU. EN ÖNEMLİ GÜNÜ DEĞERLENDİRMİSSİN.ERTESİ GÜNÜ SİLİKLESİNCE YUMURTA ÇATLAMIS OLUYO ZATEN.ARTIK BEKLEYİP GÖRMEK LAZIM![]()
Evet canım bizim burdada kadin dogum hastanesine gidiyorum valla ozel den çok daha iyi ilgileniyorlardi.Odamda ozeldi tek kişilik.Tv buzdolabı koltuk vardı.Eşim yanimda kalıyordu...Demek ki doktorlar her yerde aynı değil. Bizim burda devlette de özelde de gerçek seçilmiş iyi doktorlar var zaten özel muayenehanesi olan 3-4 doktor vardır o da o kadar pahalı değil. Hayırlısı artık ne diyelim
Hamilelikten önce ve sonrasını kiyasliyacaksin.Hamilelikten önce nasıldı,sonra nasıldı..?selam, bende katıldım aranıza, ama cok su ıcınde acık renk oluyor, ıcmeyınce koyu renk oluyor,
nasıl anlasılıor ki bu