• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ayy çok sevindim ya hadi onuda atlatırsın inşallah
saol cnm ınsallahh bende cok mutlu olddumm doktora dıyıp durdum gercekten hamılemıyım dıyee yanı ıkna olamamıstım hala evet dedı kesecıgımızı gördük kucucuk 6mm sat göre 4+6yım bugun yarın 5+0 olck 7. hafta 11 subatta kalp atısınaa gdıcz ınsallah bunuda atlatrzz

İnşallah kalp atışını da duyarsın canım o çok güzel bi duygu ben de pazartesi gittim kalp atışına ay gözlerim doldu yaaa çok güzel bi his.
aayy dımı ınsallah cnm ya saol bnde aglıcaktım tuttum kendımı doktorm ve asıstanı cok komık güldürdüler duygguya gıremedım ınsallah kalp atısınıda duyarım

Kııızz yok nerden biliyon onu bilemezsin sen her iki günde yaptın. Hangisinde tuttuğunu nerden bilecez
doktor dedı cnm yumurtlama kalmısım hamılee acaba ondn öncemı dedım degerım yuksek cıktı ya sordum hayr yumurtlama dönemnde kalmıssın dedı ovulasyon kullanmıstım dedım

Adet oldum.duygularim tarifsiz çok Üzgünüm. .bir ayda boşa gitti.hergecen ay umudumuyitiriyorum.allah isteyen herkese nasip etsin
cnm üzülme ya valla bakk hiç böyle düşünmee ınsallah nasıp eder allah en kısa zmnda

Adet oldum.duygularim tarifsiz çok Üzgünüm. .bir ayda boşa gitti.hergecen ay umudumuyitiriyorum.allah isteyen herkese nasip etsin
hiç öyle düşünme Allah en hayırlı zamanda verecektir üzülme.zamanı değilmiş sadece.inşallah bir daha ki ay olur hayırlısıyla..:KK66:

Uzulme canim biliyorum olmayinca insan cok uzuluyor.kacinci denemendi?bi sorunun var mi?
Hiçbir sorunum yok bütün tahlillerimi yaptırdım geçen sene Mart ayında 4aylik düşük yaptım öğünde beri her ay hüsran klomen tedavisine başladım 2ay sonuç alamadım üçüncü ayda inşallah olur.yaklasik bir sene olcak tükendim artik

Back