• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

İyi geceler arkadaşlar. Bat a 3 gün var yani 15. İnde yumurtlama oldu , ovulasyon testinde boyle çikti. Ayin 20 sine kadar giderek siliklesen çizgi 23. De yok gibiydi ancak 10 dk dan sonra ffotoğraf çekilebilir hale ggeliyordu . bugün tekrar ovulasyon yaptim ve ve hemen cikti , testi ekledim bakar mmisiniz en son silinmiş hali vebugün olan hali

Eklentiler

• IMG_20160123_171614.webp
    IMG_20160123_171614.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20160126_171720.webp
    IMG_20160126_171720.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 76
O Ozi1006 cnm bnm belirtiler şöyle ki akıntı var ağızkkuruluğususuyorm ddevamlı yzumde sivilce var sırt ağrısı o kadar sende ne var çoknadirde bbulantı var

İyi geceler arkadaşlar. Bat a 3 gün var yani 15. İnde yumurtlama oldu , ovulasyon testinde boyle çikti. Ayin 20 sine kadar giderek siliklesen çizgi 23. De yok gibiydi ancak 10 dk dan sonra ffotoğraf çekilebilir hale ggeliyordu . bugün tekrar ovulasyon yaptim ve ve hemen cikti , testi ekledim bakar mmisiniz en son silinmiş hali vebugün olan hali
canım hamile olabilirsin.bu şekilde olup da hamile olduğunu öğrenen çok kişi var.ama ben böyle bir tecrübe yaşadım ve hamile değildim.çokta umutlanmadan regl tarihini beklemeni tavsiye ederim

tulvera tulvera ilgine tesekkur ederim. 29 unda regl bekliyorum bakalim. Daha önceregle yakin yok gibiydi 2. CÇizgi bende. Ondan heyecanlandim. Bugünde yapayim bu testi . tteşekkürlertekrar.

tulvera tulvera ilgine tesekkur ederim. 29 unda regl bekliyorum bakalim. Daha önceregle yakin yok gibiydi 2. CÇizgi bende. Ondan heyecanlandim. Bugünde yapayim bu testi . tteşekkürlertekrar.
yapınca sonucu yaz mutlaka merak ettim.benim yumurtlama üzerinde 7 gün geçti merakımdan dün yine bir ov.testi yaptım.çok silik bir 2.çizgi çıktı.ama silik çizgi zaten hep çıkıyo diye biliyorum.bide regl e 2-3 gün kala deniycem bakalım.ama umutlanmadan kendimi kaptırmadan deniyorum canım.

ay ne guzel bn aslında sehır dısındaydım 6. gunum de yıkanmıstım 8. gun ıstanbula gelmıstım o sabah olmustu ılıskı yıkanmdan 2 gun gecmıstı aama gecen ay hsg cekıldıgım ıcın tabı acık tüpler fln kaptı demekkı
olabilir cnnm hadi innşallah ya hayırlısı :)

Back
X