• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

cnm adetın 14ve 15 de cıft cızgıyı gördum ilşki oldu ust uste sonra bırgun ara verdım 17. de tekrar test yaptm ıkıncı cızgı silkten bır tık daha koyuydu yıne ilşki oldu sonra 20. gunu yıne ılıskı 21. gun test yaptm merak ettım tek cızgıydı
Tamm canim sagol. Ben cift cizgi dort gun cikti iki gununu degerlendirdim.sonra gun asiri.bugun 22.gun test yaptim ikinci cizgi silik cikti.tes bilgi icin canim

Tamm canim sagol. Ben cift cizgi dort gun cikti iki gununu degerlendirdim.sonra gun asiri.bugun 22.gun test yaptim ikinci cizgi silik cikti.tes bilgi icin canim
önmlı degıl cnm en ıyı gebelık testıı benmm dun adet gunumdu yaptm öle gördm

Arkadaslar adetim 2gun geçti iki tane erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatif.cildirmak üzereyim ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var öyle bomboş. Saydam akintimdan başka hiç bişey yok.bu bekleyiş beni mahvetti. Kana gitsemmi acaba yada erkenmi sizce. hamile olma şansım varmi acaba

Arkadaslar adetim 2gun geçti iki tane erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatif.cildirmak üzereyim ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var öyle bomboş. Saydam akintimdan başka hiç bişey yok.bu bekleyiş beni mahvetti. Kana gitsemmi acaba yada erkenmi sizce. hamile olma şansım varmi acaba
Kan testi icin uygun zamn.testte cikar.beklemek kotu.hemen yaptir kurtul.acabalarda boğulma canim

inşallah canım doktora gtsemm allahım şu keseyı görsem cok rahatlıcam sonra ınsallah sıra pıt pıtları duymakdaa
kalp atışlarınnı duyanna kadar innsannınn içi rahat edemio malesef cnnm k6ötü düşünnme ama nnasıl istersenn 6öle olur iyi düşünn :)

Ya ins ben de olmam senin gibi. Uzuluyom simdiden
sakın sakın üzülmeee allah vaktı zamanıı bılıyorr sakın sıkma canını ben cok aglamıstımm öncelerı bu ay dedım tamam tutmadı dedım önmzdekı aya liste yapmıstmm mucızem geldı

sakın sakın üzülmeee allah vaktı zamanıı bılıyorr sakın sıkma canını ben cok aglamıstımm öncelerı bu ay dedım tamam tutmadı dedım önmzdekı aya liste yapmıstmm mucızem geldı
Sen kac aydir deniyordun?ins canim sagol.

Sen kac aydir deniyordun?ins canim sagol.
canım ben 4 bucuk senelık evlıyım 1 bucuk yıldır korunmadıgım halde olmadı 4 aydırdaa üzerine cok düştüm doktorlara falan gttım bitkisel kürler kullandımm ve dualarımlaa denemenın4. ayında tutturdum allahıma şükürler olsun ıstegımı ısyana dönüştrmeden nasıp ettı

canım ben 4 bucuk senelık evlıyım 1 bucuk yıldır korunmadıgım halde olmadı 4 aydırdaa üzerine cok düştüm doktorlara falan gttım bitkisel kürler kullandımm ve dualarımlaa denemenın4. ayında tutturdum allahıma şükürler olsun ıstegımı ısyana dönüştrmeden nasıp ettı
Ayy canim benim sen de baya bi kahrini cekmissin.benim bu ucuncu ayim olacak bebek icin .bir yil 4 aylik evliyim. Allah sana nurtopu gibi bi bebek nasip etsin canim.

Back
X