- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 118
- 30
amın ınsallah senınkıne ne olduben,m de 1261 di ama tekti 5.hafta da sağlıklı bir gebeliği olsun inşallah :) gerisi boş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amın ınsallah senınkıne ne olduben,m de 1261 di ama tekti 5.hafta da sağlıklı bir gebeliği olsun inşallah :) gerisi boş :)
aynen önemli olan sağlık..bende emin değildim zaten bir siteden okumuştumben,m de 1261 di ama tekti 5.hafta da sağlıklı bir gebeliği olsun inşallah :) gerisi boş :)
ayy tamda adamına dedın köttü düşünme dıye ben hıc iyi bişeyy düşünmemm herseyın en kötüsünü düşünürm huyum bu maalesef persembe kontrolee gtcemm kılıkırk yarıyorum dıyebılırmbenim kalp atışı duyulmadı o yüzden kürtaj oldum ama değerim sonradan yükselmedi senin ki inşallah yükselitr kötü düşünme :)
bu ay tuttu sayılır 1 gün öncesinde yumurtlama oldu.ama geçen 3 ay da tutmadı oradaki tarihten 3 gün önce yumurtlama oldu ovulasyona göre yani..Kızlarrrrrrrrrrr benim size bir sorum olacak
lady timer diye bir program var orada da yumurtlama günlerini gösteriyor
hem bu programı kullananlar hem de ovulasyon testi yapanlar yazabilirler mi
tarihler tutuyor muydu diye
şimdiden çokkkkkkkkkkk teşekkürlerrrrrr
bu ay tuttu sayılır 1 gün öncesinde yumurtlama oldu.ama geçen 3 ay da tutmadı oradaki tarihten 3 gün önce yumurtlama oldu ovulasyona göre yani..
hayı hayır sakın kötü düşünme allah sana bağışlasınnnayy tamda adamına dedın köttü düşünme dıye ben hıc iyi bişeyy düşünmemm herseyın en kötüsünü düşünürm huyum bu maalesef persembe kontrolee gtcemm kılıkırk yarıyorum dıyebılırm
amın cnm ınsallah ne bıleyım böyle seyler duyunca korkuyormmhayı hayır sakın kötü düşünme allah sana bağışlasınnn
t çizgiside c kadar koyu çıkmalı diyorlar.bu arada bir kaç ay önce aynı durumu yaşadım umutlandım ama sonrasında regl oldum.benim de ovulasyonun 5. günü şu an ve çok şişliğim kasık ve bel ağrılarım var.ama bu kadar erken başlamaz diyip soğuk aldığıma yoruyorum.psikolojik de olabiliyor bu durumlar.ama kimyasal gebelik riski de korkutuyo insanı.umarım bu kez öyle bir şey yaşamazsınKızlar merhaba bu ay ovu ilk kez denedim 19 unda sabah koyu cift cizgiyi yakaladım. Ertesi gunde doktora gittigimde yumurtamin catladigini söyledi. Bugun ovuden sonra 6.gun cok asiri kasik ve bel agrim var. Asagida yeni yaptigim ovu testi var ne dusunuyorsunuz hamilelik icin birsey ifade edermi? Gecen ayda agrilarim cok erken baslamisti ancak kimyasalmis 6 haftalik dusuk yaptim.
Iste gecen ayda reglime 6 gun kala cift cizgiyi silikte olsa gorup hamile oldugumu öğrenmiştim kasik ve bel agrilarim cok erken baslamisti yine ayni şeyler olunca acaba diyor insan yarin 7 gun kalacak reglime vakit gecmiyort çizgiside c kadar koyu çıkmalı diyorlar.bu arada bir kaç ay önce aynı durumu yaşadım umutlandım ama sonrasında regl oldum.benim de ovulasyonun 5. günü şu an ve çok şişliğim kasık ve bel ağrılarım var.ama bu kadar erken başlamaz diyip soğuk aldığıma yoruyorum.psikolojik de olabiliyor bu durumlar.ama kimyasal gebelik riski de korkutuyo insanı.umarım bu kez öyle bir şey yaşamazsın
22 ocak LH pik yapmış 23 ocakta yumurtlama olmuş.25 ocakta ki beklediği için cift koyu çizgi çıkmış gibi görünüyor.tek kayda değer çift çizgi 22 sinde canımArkadaslar bana yardımcı olurmusunuz ovulasyon testi 3 aydır kullanıyorum ılk ay kimyasal gebelik yasadım gecen ay testte sureklı cift ciZgi cıktı hepsini degerlendirdim ama olmadı bu ay yıne sureklı çift cızgı cıkıyo o yuzden her aksamı degerlendirmeye calısıyom sizce ben ne zamn yumurtladım bu ay
maşallah çok iiyi görünnür 1500 lerde görünnüyor nnormalde bnnmki öle görünndü hadi keseyide görürsünn innşallah :)evet cnm cok şükür dün kanda görduk bakalımm persembeye ınsalah ultrasonda cıkar adetın 31. gunu hcg 1228,8
inşallah canım doktora gtsemm allahım şu keseyı görsem cok rahatlıcam sonra ınsallah sıra pıt pıtları duymakdaamaşallah çok iiyi görünnür 1500 lerde görünnüyor nnormalde bnnmki öle görünndü hadi keseyide görürsünn innşallah :)
İçini ferah tut.ani hareketler yapma.dinlenerek ağrılarının hafiflemesini sağla.ama strese de girme.her iş olacağına varıyor.kendine dikkat et yeter.inşallah hamilesindir ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsınIste gecen ayda reglime 6 gun kala cift cizgiyi silikte olsa gorup hamile oldugumu öğrenmiştim kasik ve bel agrilarim cok erken baslamisti yine ayni şeyler olunca acaba diyor insan yarin 7 gun kalacak reglime vakit gecmiyor![]()
Pek guvenme derim bu ay ovu testi kullandim ve yumurtlamanin o takvimde gosterilenden 4 gun once oldugunu anladim.degisiyo yanicevap için çok teşekkürler
ben de lady timer dan takip ediyorum ama acaba bu testlerle aynı mı diye merak etmiştim, yanılma payı var yani...
Canim ovulasyon testlerinde cift cizgiyi ne zamn gormustun . bi de adete yakin nasil cikti cizgiler.inşallah canım doktora gtsemm allahım şu keseyı görsem cok rahatlıcam sonra ınsallah sıra pıt pıtları duymakdaa
Benim de adete 10 gun var boyle cikti az once yaptım. Benim de bugun agrim coktu.ins bebek vardir yaKızlar merhaba bu ay ovu ilk kez denedim 19 unda sabah koyu cift cizgiyi yakaladım. Ertesi gunde doktora gittigimde yumurtamin catladigini söyledi. Bugun ovuden sonra 6.gun cok asiri kasik ve bel agrim var. Asagida yeni yaptigim ovu testi var ne dusunuyorsunuz hamilelik icin birsey ifade edermi? Gecen ayda agrilarim cok erken baslamisti ancak kimyasalmis 6 haftalik dusuk yaptim.
cnm adetın 14ve 15 de cıft cızgıyı gördum ilşki oldu ust uste sonra bırgun ara verdım 17. de tekrar test yaptm ıkıncı cızgı silkten bır tık daha koyuydu yıne ilşki oldu sonra 20. gunu yıne ılıskı 21. gun test yaptm merak ettım tek cızgıydıCanim ovulasyon testlerinde cift cizgiyi ne zamn gormustun . bi de adete yakin nasil cikti cizgiler.